Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 14
sovietica spune:
Mai scriu un mesaj cu ocazia incheierii odiseei noastre -unice as zice eu. Intotdeauna imi voi aminti aceasta sarcina corelat cu voi. A fost o etapa total aparte a vietii, in care o lume noua si virtuala a aparut in casa noastra. Odiseea a fost inceputul schimbarii totale a veietii mele.
As vrea atat de mult sa pot exprima tot ce simt acum, dar oboseala, emotiile si bb care ma solicita chiar acum (o fi gelos?) imi impiedica avantul creatiei.
Va multumesc ca existati, am avut numai de castigat cunoscandu-va, si trag nadejde ca ne vom muta TOATE la scutece.
Si intr-o zi poate forumul nostru se va imparti in 2: "clubul randuneilor nascuti in martie-aprilie 2008", si clubul de "mamaici randunici in devenire". Si poate si cranga randunoilor, cine stie
Va iubesc si va ador.
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
bubu05 spune:
Wow, ce melancolie pe-aici!
Eu am ratat cam 7-8 saptamani de odisee, insa m-am simtit minunat alaturi de voi, niste randunici cu suflet mare, pline de umor! Sunt sigura ca ne va fi super bine la scutece si ne vom descurca de minune la mamiceala!
Mi-am facut si somnul de frumusete, e mare lucru ca apuc in fiecare zi o ora jumate de somn la amiaza, apoi sunt fresh.
Zoze, multi pupici si de la noi!
Luny, eu zic sa nu te agiti degeaba cu baiatul, el creste bine, e sanatos! felicitari pt. grasunel!
Edit: ce poze super cu burtica! imi place cea din cada
Mai, dar slabe mai sunteti!
Simo, pup si eu un mic crestin cuminte foc! felicitari, sa va fie de bine!
Naty, ce ma bucur ca e bine Iulia acum! Si ce fata mare ai, de 3 luni! Multe luni inainte!
Cris, ce dolofanica ai tu acolo! Si noi iesim maine pt. prima data afara , abia astept, sper sa fie frumos, ca si azi!
Steluta, nu fi supi ca nu ajunge lapticul tau, bine ca ai descoperit la timp!
Viooo, La multi ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de familia ta!
Gecko, ce-mi place de tine, cum urezi tu bebelusilor in fiecare zi, esti o scumpa!
Maria, bravo pt. vaccinel! Sa pui compresa cu apa rece, de la chiuveta sa nu-l doara piciorusul! Pup un baiat curajos!
Gudinde, multumesc
Sovi, sper sa se apuce de inot cat mai repede si sa scape de probleme, ca am nevoie de ajutor din partea lui...
Bubulinul meu mic numai pe burtica vrea sa doarma acum, azi-noapte a dormit asa pt. prima data si n-au fost probleme. Acum dupa ce a papat a tras niste ragaieli si la ultima si cu laptic cu tot , e haplea rau, frate!
Noi inca n-am fost la pediatru, ca mai intai trebuie sa-i facem fisa, iar asta o facem doar dupa ce avem certificatul de nastere, si tocmai luni il luam. Sunt asa de nerabdatoare sa vad ce greutate are!!
Azi am cumparat Vigantolul, de vineri incepem si noi cu el.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Ali_bia spune:
Nu puteam lipsi tocmai azi, ULTIMA ZI A ODISEEI NOASTRE. Imi amintesc cu drag de primirea voastra si ma napadesc lacrimile, offf doamne tare frumos a fost. Va multumesc din suflet ca mi-ati fost alaturi si m-ati sprijinit atunci cand am avut nevoie, am gasit aici dragostea de care poate nici nu am avut parte in unele zile din partea sotului si a, bineinteles, soacrei.....nu mai continui ca imi vine sa plang si asa mi-au dat lacrimile .Va iubesc mult de tot si de acum chiar trecem la mamiceala, mamiceala..
Naty foarte frumos ai scris,
Zoze imi pare tare bine ca am vazut ID_ul tau pe forum
Ati fost toate extraordinare si VA IUBESC FOARTE MULT PE TOATE!!!!
_
Mami fericita de Bianca si acum de Alexandra
Pozele mele
Kya spune:
randunici iubite!
Nu puteam sa las sa treaca ultima zi din frumoasa noastra odisee fara sa postez. Am petrecut alaturi de voi una din cele mai emotionante, mirifice si palpitante perioada din viata mea. Mi-ati fost alaturi cand am avut intrebari si indoieli, am ras si ne-am bucurat impreuna de fiecare moment frumos. Nu stiu cum ar fi fost cele 9 luni de sarcina fara prietenele mele virtuale dragi!
Va iubesc pe toate.
Se incheie o odisee, dar incepe un nou capitol de "scutece". Asa cum scrie pe prima noastra pagina - NIMENI NU NE VA DESPARTI!
Naty minunata poveste!
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Si o intrebare intrebatoare - fata mea e constipata Ieri i-am pus un supozitor cu glicerina si am rezolvat. Dar azi iar nimic. Diseara sun pediatra, dar pana atunci poate aveti voi niste sfaturi.
Nu mananca decat san, deci nu inteleg ce o constipa. Ce sa-i mai dau, ca nu as mai vrea inca un supozitor. Partzuri are multe, dar nimic solid...
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Kya, Ali, ce faceti mamicutelor?
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Cris, Sovi, voi mai aveti lohii? Am si eu un stres, ce sa fac???
Ursuleata, la tine ceva-ceva?
De vreo 3 zile la mine e iar pauza, doar ceva galbui, ca o secretie
Ma enerveaza firul ala de la epiziotomie...cusatura e pe dinauntru si capatul firului, adica un nod e scos in afara...cat naiba o mai dura pana cade?? Mi-a zis Tutu ca se va absorbi mai greu, ca e nush ce fir, dar n-am intrebat in cat timp...
Sfarcul meu cu buba e pe vindecate , l-am facut mov la greu cu violet si uscat cu feonul si a dat rezultate rapide. Ma mai doare cand apuca, dar e suportabil, nu-mi mai taie respiratia.
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Kya, Debridat. Se dizolva granulele (te invata mama!) si se da 1,5-2 ml de 3 ori pe zi; ii bagi in gurita cu seringa. Functioneaza excelent!
Stela, pt tine urmatoarele sfaturi:
!. Daca vrei sa pastrezi alaptarea la san, foloseste tetine de silicon, nu de latex-oricum au si rezistenta mai mare.
2. Termosul meu are o capacitate de 500 ml, deci imi ajunge apa cam pt 4-5 mese. Fierb deci apa plata, o las sa se raceasca pana devine calduta, o pun in termos si o folosesc pana se termina. Conteaza mult mai ales noaptea, cand esti chioara de somn si daca aia mica urla de foame e chiar nasol sa trebuiasca sa te apuci sa fierbi, sa racesti, etc.. Cand pui apa in biberon, verifici temperatura picurand din tetina pe fata interioara a incheieturii mainii, ca sa nu fie fierbinte-daca e, oricum Teo te va "anunta" instantaneu! . Si atentie ca laptele Nan, nu stiu de ce, daca apa e prea calda nu se dizolva bine ci cu cocoloase.
3. Eu nu am mai gasit nicaieri solutie de sterilizat si nu sterilizez decat prin fierbere; nu e o corvoada asa mare. Intr-o oala fierbi mai multe biberoane si tetine, dupa care le lasi acoperite si le ai fierte mult timp.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
kya,mai exista varianta termometrului intrarectal pe care eu nu am incercat-o dar am auzit persoane care o folosesc si da rezultate, apoi mie mi-a recomandat dr debridat, care nu a avut succesc pt ca pitik mea se stramba si-l scuipa de ziceai ca e otrava, si in final, am descoperit lactuloza, care e laxativ si da rezultate. din cate am auzit sunt f multi bebei care sunt constipati destul de mult timp...o fi vreo problema de acomodare...
azi e ultima zi de odisee...dak pe mine ma trec fiorii, care am intrat mai tarziu pe forum, dar pe voi care ati fost aici la inceput! oricum, va multumesc ca m-ati adoptat si pe mine!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
natynic spune:
Fetelor, am muncit din greu la noua prima pagina, m-am certat si cu randunoiul ca pierd vremea pe forum, va zic de pe acum, sa nu va suparati daca maine nu va arata inca bine si nu va fi completa, o pieptanam pe parcurs ca deh...sunt totusi si eu mamica
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea