Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (161)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna scumpelor!

Va iube mult si multumesc pt. raspunsuri si incurajari!
Mai am de citit vreo 3 pagini din urma, dar scriu repede, sa nu uit.

Deci, sotul are un inceput de discopatie lombara, ceva la vertebrele 4-5. I-a recomandat si RMN, cum ai zis tu, Naty. De la infiltratii s-a indreptat de spate si i-a spus sa faca inot si in fiecare zi, daca va putea, daca nu de cel putin 2-3 ori pe saptamana.
Insa nu-i de gluma, nu are voie sa ridice si sa aiba mare grija...

Dimineata am fost si am arvunit localul pt. botez, sunt super incantata. Va fi pana la urma pe 29 iunie.
Apoi am fost si mi-am cumparat doua perechi de balerini super de tot si o tura pe la supermarket, copiii fiind acasa cu tanti Lica. A dormit bebe dus 3 ore

Maine vreau sa ies afar cu el, e super cald si face aproape 2 saptamani. Diseara trebuie sa asamblam carutul, abia astept!

Am mare noroc cu tanti Lica, care se ocupa de Vlad si iese cu el afara pana la pranz, timp in care, daca bebe doarme, imi fac dus, mananc...ieri mi-am facut manechiura si m-am coafat la par (am o perie philips, e feon cu o perie rotunda in capat si sunt innebunita dupa ea).

Azi dupa ce am venit, i-am dat lui bebe sa pape, apoi am facut mancare(ciorbita si felul doi ), apoi m-am dusuit, am papat si astept sa se scoale bebe.

Intrebare: e normal ca bebe sa doarma asa, tot timpul?? adica se trezeste, pana il schimb, il toaletez pe ici pe colo, trec 20 de min. Apoi suge, cu pauze de ragait vreo 30-45 de min, nu adoarme la san. Apoi daca face cumva kk il schimb iar si ii mai dau putin tzitzi si apoi nani.
De cand incepe sa stea se uite pe pereti?? ca zau daca mai stiu...

Revin dupa ce citesc din urma.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bubu, in curand o sa se uite si pe pereti, nu rateaza el momentul!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

bubu, cred ca stii de la Vladut , o sa vrem noi sa doarma si ei in ciuda o sa ne faca si numai pe pereti or sa se uite. Iulian pana la 1 luna dormea non stop, dar azi aveam de gatit si incercam toate metodele sa-l adorm si nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

salut! Hristos a inviat! ca nu am intrat deloc zilele astea...

azi am facut vaccin si am asa emotii! mi-a tras o tura de plans din ala serios si acum doarme si se stramba prin somn...sper sa trecem cu bine peste hopul asta...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by underqueen

salut! Hristos a inviat! ca nu am intrat deloc zilele astea...

azi am facut vaccin si am asa emotii! mi-a tras o tura de plans din ala serios si acum doarme si se stramba prin somn...sper sa trecem cu bine peste hopul asta...

POZE

POZE BOTEZ

Doamne ajuta sa fie bine!!..ce vaccin ai facut, cel gratuit cu febra si alte cele?..

Mergi la inceput

tocmai azi e asa liniste pe crengutza...noi am avut o zi matzaita tare..poate iesim la plimbare putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Mihuta, incearca galactogil pt lactatie! La mine functioneaza!

Numeioana, ce socrii nesuferiti ai! Nu stiu cum rezisti dar eu le spuneam vreo 2! Stai linistita ca david e ok cu piciorusele, doar nu te-oi pune la mintea socrilor sa-l legi! am avut un prof care spunea apropos de asta, sa ne legam noi picioarele sau mainile si sa vedem dak ne place! alta solutie ar fi sa te inarmezi cu multa nesimtire si sa nu te mai afecteze ce zic ei!

bubu mare noroc cu tanti lica, de apuci sa te corconesti atat!

naty foarte frumos ai scris!

eu am fost la dr stomatolog, dar bineinteles ca nu m-am operat pt ca nu ma mai doare chiar asa tare, si mi-e frica de operatie!

apropos de soacre...vine a mea mai devreme si ma gaseste cu asta mica in brate in fata calc si imi zice : "iradiezi copilul!" iar eu ii zic...nu o fac inteligenta!

ROXANA, mami de Amira (16.03.2008)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Astazi am fost si m-am tuns, luni sunt programata la pedichiura si manichiura..incep sa ma pregatesc pentru Bia!
Daca vreti sa-mi vedeti noua freza....

http://picasaweb.google.com/deea.no1mum/Bebe202/photo#5195036393506509634

Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

da, vaccinul de 2 luni...pt. polio si nu mai stiu ce...

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cand veniti la scutece????????

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput