Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (161)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.Fetelor,va multumesc pentru sfaturi:Naty,bubu,dar m-am inselat cu privire la bebelina mea:fetei mele nu-i ajunge laptele.Si eu nu mi-am dat seama pana acum.Mama denaturata!Ea flencanea saraca,imi facea rani tot tragand si stand la sani si ma tot pupa fiindca nu-i ajungea laptele.Ieri am avut o zi extrem de proasta,cea mai urata de pana acum.Am incercat sa ma mulg,eram si cam obosita dupa atatea treziri in noaptea ce trecuse si nu am reusit sa scot lapte decat ff putin..Nervi peste nervi,dureri mari de mameloane si astfel,sanii se relaxau din ce in ce mai mult.Peste toate astea,bebelina a inceput sa verse tare si a tot varsat dupa ce a reusit sa manance si ea ceva..si asa pana seara.Eu nu puteam sa ma stapanesc,fiindca eram in dilema mare si asa nici lapte nu se mai forma.Seara am sunat dr care mi-a zis sa-i dau ceai mult cateva ore,i-am dat,a varsat din nou si ceaiul si apoi am pus-o la san fiindca mi-era mila tare de ea.Si ne-a chemat azi la cabinet.Intre timp,aseara, mai revenise si lapticul,dar bineinteles ca nu s-a saturat,insa dupa atatea plansete a dormit ceva azi noapte.Azi,la cabinet,alta surpriza neplacuta.A luat in greutate cam necorespunzator:650 de grame fata de greut de la iesirea din maternitate.Adica,are 3300.Eu zic ca e cam putin.Ne-a dat Nan completare si vom mai vedea.Deci,s-a confirmat ca nu i-a ajuns laptele,cel putin in ultimele zi,iar ieri s-a deshidratat mult.Sper sa fie bine!!
Ma pregatesc sa scot bebelina la plimbare.
Cuscra si un Barosanel crestinat,caruia ii doresc sa creasca mare sanatos si sa ajunga un om de bine..ca doar e gineremeu.
Adriuta,eu evit sa ma uit in oglinda mare,ca si asa am destule greutati pe cap,fiindca la fel,nu ma recunosc cand ma uit..nu mai zic de haine,ca nu-mi mai vine nimik,nici bluzele nu mai stau bine,dar nici sa dau banii acum pe haine largute nu vreau,ca tot sper...si oricum voi da bani pt botez pe haine.Dar asta e...vom scapa la un moment dat.

Raportez si eu ca stau cu ceai non stop langa mine de stimulare lactatie+anason+soc si cu toate astea am ajuns sa nu prea mai am lapte,iar fata sa aiba colici la greu..asa ca..nu-i regula cu asta.
tuchita,Teodora mea plange cu lacrimi cateodata.
Naty,esti tare!!Cred ca nu se poate scrie mai frumos de atat!M-ai emotionat!Si felicitari pt Iuliuta ta la 3 luni!!Sa traiasca!Intrebare:de care termos ai?Conteaza marca?cat costa unul?si,cand cari caruciorul pe scari,ti se pare greu?doare operatia?
LA MULTI ANI VIO!MULTA FERICIRE ALATURI DE FAMILIE!
Fug sa pregatesc terenul pt iesit la plimbare!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,

LA MULTI ANI, VIOLETA, SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI, SA TE BUCURI DE PUIUTZ!

LA MULTE LUNI SI ANISORI BEBEILOR IULIA DE NATY, ALEX DE CORY SI SEB DE TUCHITZA! Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!

Am vazut bebei frumosi de randunici Ursuleatza (ce mamica sexi ), Nicoleta, Naty, Adriutza, sa va traiasca!

Adriutza, mersic, imi creste inima cand ma uit la ea. Iar tati e topit, mai ales cand zice lumea ca seamana cu el, dar mai zice lumea ca are ceva si de la mine, in afara de sex (dar nimeni nu poate spune ce, dar eu stiu, il are pe vino-ncoa )

Desi n-am fost de la inceputul odiseei cu voi, imi amintesc cu un pic de melancolie emotiile prin care am trecut, cand la 20 de saptamani, unii dintre bebeii vostri miscasera si al meu nu, si-mi faceam probleme daca e normal, prima ecografie cand mi-a zis doctorul c-o sa avem o fetita, iar tati era in al noualea cer, fiindca el fetita si-a dorit, apoi emotiile analizelor, triplul test, vestea ca am streptococul B, intrebarile si framantarile mele de a nu naste prematur, de a alege unde sa nasc, apoi frica de a nu avea un copil cu probleme etc. Dar... a meritat, ma uit la copilul meu si-mi dau seama ca n-am avut o sarcina grea, gandindu-ma la randunicile care au stat la pat toata sarcina sau mai mult internate in spital. Desi nu am crezut, imi e un pic dor de burtica, dar mai am timp sa fac rost de alta

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mateiul iubit e mazgait rau..mi-a varsat dupa ce a mancat(acum o ora) de cateva ori iar, o data mai mult, apoi mai putin.Am vorbit si am ras vreo 15 min si iar frichineala..acum mi-a adormit in brate..il mai tin putin si-l duc in pat, desi nu cred ca tine prea mult..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Vad ca si bebeii vostri varsa, a mea a mai varsat la masa de la ora 9 dimineata, acum vad ca nu, dar i-am dat si mai putin sa suga. Eu lapte am, de mancat ar manca ea, dar mi-e frica sa nu verse iar. Si ce probleme imi faceam ca n-o sa pot alapta! Acum imi curg si mie sanii, cand ea papa dintr-unul, curge celalalt.
Am iesit si noi afara cate 15 minute si ieri si azi. Voi cum ati procedat cand ati scos puiutii afara pentru prima data?
La ce varsta se intampla faza cu trasul pe trahee, ca si mie mi-e frica sa nu se inece?
Voi cum combinati Sabsimplexul cu Bonnisanul? Le dati cand unul cand altul? Eu nu i-am dat decat Bonnisan deocamdata, ca nu face foarte urat de la colici. Sufera in tacere mai mult, mititica.

Hm, si ziceti ca azi e ultima zi de odisee?! NU-mi vine sa cred!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Si randunoiul meu e pe drumuri, e plecat sa rezolve cu depunerea cererilor pentru indemnizatii, trusou etc.
Cand o veni el, ne apucam de gatit. Voi ce mai mancati la felul 2?
Maine vine si preotul sa imi faca molifta si slujba pentru bebe mic.

POZELE MELE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ccris_ccris

Vad ca si bebeii vostri varsa, a mea a mai varsat la masa de la ora 9 dimineata, acum vad ca nu, dar i-am dat si mai putin sa suga. Eu lapte am, de mancat ar manca ea, dar mi-e frica sa nu verse iar. Si ce probleme imi faceam ca n-o sa pot alapta! Acum imi curg si mie sanii, cand ea papa dintr-unul, curge celalalt.
Am iesit si noi afara cate 15 minute si ieri si azi. Voi cum ati procedat cand ati scos puiutii afara pentru prima data?
La ce varsta se intampla faza cu trasul pe trahee, ca si mie mi-e frica sa nu se inece?
Voi cum combinati Sabsimplexul cu Bonnisanul? Le dati cand unul cand altul? Eu nu i-am dat decat Bonnisan deocamdata, ca nu face foarte urat de la colici. Sufera in tacere mai mult, mititica.

Hm, si ziceti ca azi e ultima zi de odisee?! NU-mi vine sa cred!

POZELE MELE

alterneaza-le, o data, bonisan, o data sab..cu inecatul e valabil oricand, se poate intampla..

Mergi la inceput

POZICI NOI!

http://community.webshots.com/album/563184219zTHlkN?vhost=community&start=24

Naty trimit si PM la randunici cu poza pentru prima pagina.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Luny, mersic.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am fost si noi la plimbarica si a venit fata bronzata ca am pus-o cu fatza la soare ca sa-i mai usuce nasul ala producator! Acum pap repede pana nu o apuca foamea pe balauritza.
Stela, ce sa zic, posibil sa ai dreptate daca nici n-a prea luat in greutate desi nu mi se pare deloc f rau 650 g! Si daca-i dai Nan...chair sunt curioasa cum il va primi! Cat despre carucior, il car relativ bine inca pe scari; operatia nu ma mai doare demult, in nici o imprejurare! Problema mea e spatele, coloana!
Termos? Cum sa conteze marca? -ma stii pe mine fitzoasa? E un termos nenorocit luat din Carrefour, nu e ceva special; dar tine ff bine temperatura.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

cris, dragalasa e bucalata ta!

tuchi, pediatra asta mi-a spus sa ii dau Debribat fie 1,5 ml de 3 ori/zi, fie 2 ml de 2ori/zi, iar pe prospect scrie 2,5 ml de 2/zi..tu cum il dai??

Mergi la inceput