Ce te motiveaza?
.....sa ramai casatorit cu cel/cea cu care esti casatorit?
peste tot se vb despre despartire, compromisuri, relatii esuate.
nu vb despre ce te-a motivat sa te casatoresti? cum ti-ai imaginat ca va fi casnicia ta?
ci, despre, ce anume te motiveaza sa ramai casatorit?
kari
Raspunsuri
maru spune:
faptul ca vin acasa cu bucurie
faptul ca nu pot sa dorm cand face ture de noapte
faptul ca pot sa fiu eu
faptul ca el isi doreste sa se autodepaseasca
faptul ca niciodata nu are nor deasupra capului
faptul ca e un tata bun
faptul ca stie sa imi ceara ajutorul
faptul ca stiu ca ma pot baza pe el in orice situatie
faptul ca ne-a salvat viata mie si copilului
nu stiu, nu imi imaginez (dupa 17 ani impreuna) viata altfel
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
tuinea spune:
Ce te-ar putea motiva sa ramai casatorit?
In primul rand sentimentele care te leaga de cel cu care te-ai casatorit. Chiar si dupa ani de casnicie chiar daca nu mai este dragostea aceea nebuna este prietenia, faptul ca iti pasa de cel de langa tine, mila (cum spunea bunica mea)si alet sentimente si filinguri pe care nu as sti sa le descriu in cuvinte.
Daca nu este nimic din ceea ce am descris mai sus si relatia este inca amicala sunt copiii care au nevoie de amadoi parintii sa fie bine si din respect pentru ei daca varsta este inaintata si lucrurile nu degenereaza in batai, certuri sau mai stiu eu ce atrocitati nu numai fizice ci si psihice te pun in pozitia de a ramane acolo.
Daca nu merege si nu merge si dupa ce ai facut un 'calcul' legat de ceea ce primesti si ceea ce dai in relatia ta, de sentimente, de conjunctura si mai stiu eu ce alti factori iti da cu minus cel mai bine este sa nu ramai intr-o relatie doar de ochii lumi.
Sunt multe amanunte pe care nu le-am expus aici dar motive sunt destule pentru a ramane langa barbatul sau femeia cu care te-ai casatorit.
Ah si poate am uitat ceea ce era mai important: pentru ca te face fericit(a) si viceversa! (daca este valabil bine inteles!)
Tisina spune:
Faptul ca am o casnicie fericita se pune? Ca detalii ar fi prea multe ca sa le enumer aici.
kariguld spune:
motivatiile mele sunt:
am certitudinea ca sunt acolo unde trebuie sa fiu!
ca apartinem unul altuia
ca suntem fericiti
ca ne iubim, cu pasiune de multi ani
ca avem o relatie sexuala excelenta
ca avem doi copii minunati
si, nu in ultimul rand, ne respectam promisiunea care ne-am facut-o cand ne-am casatorit:" incotro vei merge tu voi merge si eu, unde vei locui tu, voi locui si eu, poporul tau va fi si poporul meu, Dumnezeul tau va fi si Dumnezeul meu, unde vei muri tu, voi muri si eu!"
si multe altele, maruntisuri, dar care s-au impletit in franghia aceasta, numita casnicie!
Kari
She spune:
quote:
Originally posted by maru
faptul ca vin acasa cu bucurie
faptul ca nu pot sa dorm cand face ture de noapte
faptul ca pot sa fiu eu
faptul ca el isi doreste sa se autodepaseasca
faptul ca niciodata nu are nor deasupra capului
faptul ca e un tata bun
faptul ca stie sa imi ceara ajutorul
faptul ca stiu ca ma pot baza pe el in orice situatie
faptul ca ne-a salvat viata mie si copilului
nu stiu, nu imi imaginez (dupa 17 ani impreuna) viata altfel
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
frumos...asta are importanta..
AVoogt spune:
quote:
Initial creeata de kariguld
.....sa ramai casatorit cu cel/cea cu care esti casatorit?
peste tot se vb despre despartire, compromisuri, relatii esuate.
nu vb despre ce te-a motivat sa te casatoresti? cum ti-ai imaginat ca va fi casnicia ta?
ci, despre, ce anume te motiveaza sa ramai casatorit?
kari
Pur si simplu pentru ca ne iubim
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
carla2005 spune:
Pentru ca acolo unde este el ma simt acasa, pentru ca ma simt linistita si in siguranta, pentru ca ma intelege si il inteleg, pentru ca ma respecta si il respect, pentru ca intotdeauna avem ce dicuta, pentru ca ma asculta, ca tine cont de parerile mele, pentru ca ma iubeste si il iubesc, pentru ca e tatal copilului nostru, pentru ca am realizat multe impreuna, pentru ca ma face sa dau tot ce este mai bun, pentru ca avem o familie, pentru ca ne-am unit destinele in fata lui Dumnezeu, pentru ca impreuna suntem mai puternici, pentru ca mergem impreuna pe acelasi drum, pentru ca suntem prieteni, iubiti, parinti ! Iar juramantul nostru a fost asa "Nu merge inaintea mea, s-ar putea sa nu te urmez, nu merge in urma mea, s-ar putea sa iti pierd pasii, mergi doar alaturi de mine si vom fi impreuna pentru toata viata!" . Pentru ca am crezut si cred cu tarie ca vom fi impreuna "pana cand moartea ne va desparti"!
mama de 1 an si 5 luni
Victoria_mami spune:
Langa el ma simt acasa; langa el simt ca suntem o familie, nu doar un cuplu! Si ne iubim si ne respectam.
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
mcrmiki spune:
Faptul ca, de cand suntem impreuna am sentimentul ca mi-am gasit jumatatea, sentimentul fiind reciproc, spre norocul nostru.
n/a spune:
quote:
Originally posted by kariguld
motivatiile mele sunt:
am certitudinea ca sunt acolo unde trebuie sa fiu!
ca apartinem unul altuia
ca suntem fericiti
ca ne iubim, cu pasiune de multi ani
ca avem o relatie sexuala excelenta
ca avem doi copii minunati
si, nu in ultimul rand, ne respectam promisiunea care ne-am facut-o cand ne-am casatorit:" incotro vei merge tu voi merge si eu, unde vei locui tu, voi locui si eu, poporul tau va fi si poporul meu, Dumnezeul tau va fi si Dumnezeul meu, unde vei muri tu, voi muri si eu!"
si multe altele, maruntisuri, dar care s-au impletit in franghia aceasta, numita casnicie!
Kari