Vrancea(20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Foarte frumos, Dana!!! Sa fie sanatos samburasul si sa ne spui cand vei sti daca e David sau Maria! Te pupam si numai bine la graviduta noastra frumoasa!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumim pt urari si le intoarcem si noi tuturor celor care s-au aniversat de Sf. Ctin si Elena.

Si felicitari Dana pt primele miscari ale bb-ului. Sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara in continuare.

Noi am avut o mini-vacanta de vis la Berlin. Am stat 5 zile si nu am reusit sa vedem tot. E un oras f frumos, cu multe posibilitati pt copii, asa ca Bianca a avut parte de o aniversare superba cu vizite la Sea Life, Legoland, Film Studio Babensberg, Zoo si madame Toussout, pe linga multe alte ce am vazut.

Saptamina viitoare e un concurs international de gimnastica aici si copii au liber. Noi vom pleca de vineri seara la o prietena care are o casa de vacanta si, in functie de cum reusesc eu sa-mi iau liber marti dimineata (ca altfel oricum nu merg decat pina la 12), raminem si marti acolo. Vremea se anunta superba (acum e f cald, dar inorat si aerul greu respirabil).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Dragele mele, va multumesc din suflet ptr. urari!
Numai bine va doresc!

------------------------
16+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Multumim frumos pt urari!
Danutza, ma bucur tare pt momentele frumoase pe care le traiesti, sa fie cat mai multe...fara numar!

Ce faceti doamnelor?

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Am intrat sa va salut si sa va urez o duminica frumosa

pe toata lumea

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

La multi ani tuturor copilasilor! Sa fie sanatosi, voiosi, voinici si sa aiba o copilarie de poveste.

Didi urez si eu cu intarziere La multi ani piciului tau. Sa creasca mare, sanatos si norocos!

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Ne-am intors de la medic. Se pare ca vom avea un baietel. Si deloc timid, ca s-a aratat din prima

------------------------
17+

Albume foto

Mergi la inceput

Felicitari Dana pentru baietelul din burtica! Sa fie sanatos si sa creasca mare si voinic!

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Felicitari Dana pentru baietelul din burtica! Sa fie sanatos si sa creasca mare si voinic!

Un pici pe nume Tudor

Multumim Alina!

------------------------
17+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Dana, felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara in continuare si fie ca samburelul din burtik sa creasca mare si sa fie sanatos!

Fetelor, la noi a fost o vreme superba... Cred ca asta va fi toata vara noastra...Parca vad ca in iulie si in august va ploua de dimineata pana seara, ca am mai avut eu bafta asta intr-un an... Asa ca acum am invatat lectia...cand e frumos, lasi totul deoparte si te tot duci... Noi am fost la mare, am avut norocul sa vedem in port numai goelete/fregate si era o atmosfera de film...ceva in genul ''Linia maritima Onedin'' ...
Alte noutati eu nu mai am...Am citit programul frumos al Andreiei si tare mi-ar fi placut si mie sa vad toate minunatiile alea din Berlin...

Mota, am citit ca Susan Boyle e internata, ca e extenuata...ce pacat ca nu au transmis si la noi emisiunea asta, ca mie tare mult imi placea cum canta...si tare pacat ca a iesit pe locul doi...
Voi ce mai faceti? Intri si nu ne mai povestesti nimic despre Theo? Mai aveti putin si plecati in vacanta!!! De abia astept sa ne povestesti cum a fost!

Didi, stiu ca e plecata acasa, dar restul fetelor, pe unde sunteti? Flori, draga noastra mamica de Piscotel, nu ne mai zici nimic? Petro, la fel, nu ne mai zice nimic de Silviuta cea zglobie...Cand mai am timp, mai caut la bulgarasi, dar sunt atat de multe odisei la noi la subiect, ca nu stiu pe care sa o citesc mai intai!

Alina, multumim de urari! Vi le intoarcem si voua si fie ca Tudorel sa aiba o copilarie senina,fericita si exact ca in povesti!!!

Fetelor, inchei ...va pup si va doresc o saptamana minunata!

Roxana

Mergi la inceput