Vrancea(20)
Raspunsuri - Pagina 11
abramburika spune:
..si eu tot de dupa canapea. N-am mai dat de mult pe-aici ...
Suntem bine, am crescut mare si frumoasa (cra, cra ), am trecut si de raceli si alte de-astea. Duminica am sarbatorit-o pe Silviuta pt. primul ei anisor, a fost frumos, asa cum ne doream pt. ea.
prixi - multumesc mult, mult pt. urari . Imi pare rau ca nu am reusit sa ne intalnim asta-vara!
motanik - felicitari pt. bblina (ca eu nu am apucat sa o fac), ai o domnisoara tare dragalasa ! Am citit si povestea nasterii, da' n-am apucat sa scriu 2 vorbe, rusine mie! Cum va descurcati una cu alta?
flori - cum te simti? Hai ca se apropie si pt. tine momentul intalnirii ... ce e fetita sau baietel? Cand ai termenul?
dana - la voi cum mai merge tratamentul?
Pupici la toate fetele si scuze ca nu le nomin pe toate, sunt in criza de timp . Va doresc numai bine. Mi-ar placea sa mai stiu de simo ce mai face, ce-i mai fac copilasii ...
o broscuta mica, mica ...
abramburika spune:
gabi - poate e de domaniul trecutului, dar daca te poate ajuta ... stiu ca Marian Oprisan e de fel sensibil la necazurile oamenilor si de obicei ajuta. Acum nu stiu cum functioneaza, dar stiu ca s-a implicat in multe cazuri umanitare. Poate sa-l caute pe la Prefectura ... sau pe vreun post tv local Diplomatic (sau Atlas cum s-o numi acum) sau STF sa prezinte cazul.
helbi spune:
Petro, sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii! F. frumoase pozele si tortul!
motanik spune:
La multi ani pt Silviuta, e foarte frumoasa, are parul un pic carliontat sau mi se pare? F fain si tortul! Sa va traiasca si sa urmeze multi, multi ani la fel de fericiti!
Noi suntem ok, Theo creste si ea tare repede, maine implineste 16 saptamani. Azi chiar am tras niste casete filmate pe cd-uri sa i le pastrez pt cand o sa fie mare si la partea cu primul tipat si prima imbratisare dupa nastere m-am jelit toata. Ce momente pretioase traiesc mamele... Va doresc tututor celor ce va doriti asta sa vi se intample cat mai repede!
In rest, am inceput numaratoarea inversa pt plecarea acasa, zburam pe 19 dec si stam 3 luni! Lari se intoarce mai devreme ca nu ar avea cum sa lipseasca atata de la munca dar noi mai stam sa bucuram bunicii. Sper sa nu fie iarna prea grea si sa ne bucuram si noi de zapada.
Astept vesti de la toata lumea. Va pup, numai bine!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
abramburika spune:
Ciaoooo!!!!!!
andra - da, are parul ondulat deocamdata ... probabil cand o creste o sa fie cret. E mare si Theo, creste repede!
Ma bucur pt. vacanta in Ro ... faceti si botezul tot atunci, in Ro?
Noi o sa stam pe langa casa, mergem si/sau primim vizite de sarbatori ...
dana n. spune:
Andra,La multi ani!!!sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sotul tau si minunea voastra!!!
Petro,sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!Am vazut fotografiile..este o dulceata
Roxana,tu ce mai faci?A venit mama ta?
Andreia,voi?Cum merge scoala?
Flori,Simo,Alex,nu ne-ati mai vizitat de mult!
Noi suntem bine.Nimic nou...tratamente,tratamente...
Pisi meu a crescut.Avem o problema ca nu prea are cine sa aiba grija de ea cand suntem plecati.Vecina care ma ajuta s-a mutat.
De sarbatori mergem si noi acasa,iar pe 8 februarie zburam in Maldive.
Va pup pe toate si va astept cu vesti!
------------------------
Albume foto
prixi spune:
La Multi Anicu sanatate, fericire si multe, multe bucurii, Andra si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca! Sper sa aveti parte de Sarbatori minunate acasa, mai ales ca pentru Theo va fi o premiera! De abia astept sa va vad in poze! Si sa ne mai povestesti despre voi si de acasa...Eu nu am prea mult timp sa postez, acum de cand mama e la noi, dar promit sa ma revansez dupa Sarbatori!
Dana, la fel ca si tine, nici eu nu am alte noutati...Mama a venit la noi, va pleca dupa Sarbatori, va veni si fratele meu cu sotia, si, sper eu, ne vom simti super cu totii!
Deja v-ati facut planuri pentru la anul... Sunt convinsa ca veti avea o vacanta super in Maldive! De abia astept sa vad poze!
Petro, pacat ca nu ne-am intalnit...sincer! Dar poate la anul, si poate intr-o alta formula! Visez si eu...
Andreia, va pup pe amandoua! Mult succes la scoala Biancai, iar tie o saptamana excelenta! Keep in touch!
Va pup pe toate, fetelor si pana la o noua citire, va transmit numai bine!
Roxana
motanik spune:
Multumesc dragele mele pt urari, va doresc si voua numai bine!
V-am adus niste filmulete cu pozici noi aici: www.youtube.com/watch?v=A5dxleQNS3A" target="_blank">sept-oct 08 si www.youtube.com/watch?v=BsI7i81iHOU" target="_blank">oct-nov 08 si cateva poze facute ieri cu minunea noastra de care nu ne mai saturam: poza 1, poza 2 si poza 3.
Va pupam!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
helbi spune:
La multzi ani fericitzi, Andra alaturi de cei dragi tie!
Am vazut opzele cu Theo si e superba! A crescut, are parul mare, niste ochi mari si, mi se pare ca seamana f bine cu tati! Vad ca deja sta in fundulet:-) Sa va traiasac si sa aveti parte numai de bucurii de la ea!
Dana, concediu placut in RO si Maldive!
Noi n-avem noutati. Raminem aici de sarbatori!
Salutari tuturor!