AJUTOR!!!!! VREAU UN SFAT

AJUTOR!!!!! VREAU UN SFAT | Autor: tonivero2006

Link direct la acest mesaj

LA VARSTA DE 1 AN SI 8 LUNI,FETITEIMELE I-AU APARUT NISTE CHESTII PE EA.NIMIC INGRIJORATOR AM ZIS EU ,PROBABIL VREO ALERGIE O SA TREACA,DAR NU A FOST ASA CHESTIILE CARE II APARUSERA ERAU LA INCEPUT CA NISTE CIUPITURI DE TANTARI,APOI S-AU TRANSFORMAT IN NISTE CHESTII MAI MARI , DE LA SCARPINAT S-AU FACUT RANI CARE S-AU VINDECAT FOARTE GREU CAM INTR-O LUNA.BINE CA AU TRECUT....DAR NU AU INCEPUT SA II APARA PERIODIC ADICA DIN SASE IN SASE LUNI,APARE O ROSEALA SE SCARPINA SE FAC NISTE CHESTII CA CIUPITURILE APOI SE FACE DITAMAI UMFLATURA CU LICHID,ACUM ARE SASE ANI SI NU MAI STIU UNDE SA MERG CU EA SUNT DISPERATA.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ai incercat sa o vada un alergolog ? In ce perioada ii apar ? In ce conditii ?

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Urticarie! Este urticarie. Face alergie la ceva. Incearca sa notezi tot ce mananca, in perioadele in care ii apar bubele. Si apoi sa compari sa vezi ce a fost comun in alimentatie in aceste perioade. Alimentele cele mai alergene sunt: oul, mierea, alunele, capsuni, kiwi, fructele de padure, nucile, anumiti conservanti din compoturi, kechap, cacao, E posibil sa nu faca mereu alergie la acelewasi alimente. Fiica-mea, de exemplu, mananca oua, ii plac nu exageram cam 3 pe sapt. Are 8 ani. O perioada nu pateste nimic si dintr o data ii apar bube..de la ou.Sigur de la ouale de tara sau laptele de vaca.Ideea este sa nu ii dai in cantitati mari alimentele la care poate fii sensibila. Se pot face si teste de alergologie , dar sunt atat de multe posibilitati , incat nu se pot face teste la toate. De exemplu, alergia poate fi determinata la un moment dat de combinatia a 2 produse(2 conservanti, poate).
Du o la dr de fiecare data cand face bube asa urate, caci urticariile trebuie tratate cu antialergice si regim alimentar. Cu fiica mea nu scapam pana nu faceam dexametazona(cortizon). Fii atenta daca i se umfla incheieturile, daca nu face edeme la ochi sau gura...Nu trata superficial.

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmartha spune:

quote:
Initial creeata de tonivero2006

LA VARSTA DE 1 AN SI 8 LUNI,FETITEIMELE I-AU APARUT NISTE CHESTII PE EA.NIMIC INGRIJORATOR AM ZIS EU ,PROBABIL VREO ALERGIE O SA TREACA,DAR NU A FOST ASA CHESTIILE CARE II APARUSERA ERAU LA INCEPUT CA NISTE CIUPITURI DE TANTARI,APOI S-AU TRANSFORMAT IN NISTE CHESTII MAI MARI , DE LA SCARPINAT S-AU FACUT RANI CARE S-AU VINDECAT FOARTE GREU CAM INTR-O LUNA.BINE CA AU TRECUT....DAR NU AU INCEPUT SA II APARA PERIODIC ADICA DIN SASE IN SASE LUNI,APARE O ROSEALA SE SCARPINA SE FAC NISTE CHESTII CA CIUPITURILE APOI SE FACE DITAMAI UMFLATURA CU LICHID,ACUM ARE SASE ANI SI NU MAI STIU UNDE SA MERG CU EA SUNT DISPERATA.

Ai incercat Claritine sirop?
Intreaba pediatrul copilului meu i-au trecut toate alergiile cu el.
Martha Manea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Cred ca ar trebui sa mergi la un dermatolog si dupa indrumarea lui ar trebui si un consult la un alergolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OirinaE spune:

Salut, tonivero2006

Ti-am trimis un mail. Sper din suflet sa ajunga si sa-ti fie de folos.
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyclau spune:

Tonivero nu stiu daca esti din Buc. sau nu dar iti recomand dr.Chelemen Miruna(dermatolog) de la MedLife si pe prof. dr. Iamandescu(alergolg) de la aceiasi clinica.Sunt foarte buni pe specialitatea lor si cred ca astia ar fi pasii de urmat:in puseul de "bubite" mergi la dr.(dermatolog si alerolog,chiar daca nu la cei doi recomandati)Sanatatela puiut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Este Prurigo Strofulus, sau mai pe romaneste urticarie. Clar e alergica la ceva. Neaparat trebuie dusa la alergolog si dermatolog.

Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari79 spune:

Buna. Si eu ca adult am aceasta problema . Am avut-o 2 ani la rand in luna noiembrie. Prima data am fost la un dermatolog si mi-a spus ca este o alergie de la o infectie- raceala. In ambele dati au aparut dupa o mica raceala, durere in gat si mi-au trecut fix intr-o luna, fara tratament. Exista un tratament pe baza de cortizon insa in ambele dati nu am putut folosi. Prima data eram insarcinata si a doua oara alaptam. Sper ca anul acesta sa nu mai am . La mine au aparut ca niste ciupituri , s-au transformat in bubite cu lichid, s-au transformat in niste pete rosii, unele aveau tendinta de a arata c a bube sparte, ma mai mancau dind cand in cand si imi apareau gradat ca sa zic asa. La inceput pe picioare imi tyreceau si apareau pe abdomen, treceau si apareau pe brate , treceau si o luam de la capat cu piciarele :), si cam asa o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonivero2006 spune:

va multumesc din suflet ptr sfaturile date,voi merge la un alergologint-adevar problema este comlexa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonivero2006 spune:

siropuri ptr alergii am incercat,cred toate siropurile dar nu au facut altceva decat sa-mi deformeze copilul fara nici un alt efect benefic

Mergi la inceput