Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.
Raspunsuri - Pagina 9
claudia74 spune:
BINE AI VENITCIUFULEASCO
Adevarat a Inviat!
Sa stii ca noi am fost cuminti cat ai lipsit
.
Na hai care mai vine in Park dar scheisse ca au anuntat ploaie,mai vedem noi dimineata cum o fi.
Dana imi pare rau cate probleme de sanatate ai sincer,sper sa se rezolve toate bine,ca prea multe s-au adunat la tine,
Lore gata treaba,ai plecat la cumparaturi deja,ca cadou sa vrei sa primesti maine
,dar nu am cum sa ti-l dau numai
virtuali
.
Silvana vreo ora de limbi straine -cum zicea Lore ieri de mine - ce-i aia cotaritza,da maramutza sau cioclod,da bagrin stie cineva ce e?
Lormi nu te-ai razgandit cu forintii sa iei euro sa vii la mine
.
Laurel ai dat cu inghetata si ai disparut.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
danitin spune:
Da mei, Clau, si io vreau sa se rezolve, da strss-ul asta continuu cu serviciul, familionul, 100000000.... de probleme de rezolvat pe care evident numai eu pot sa le rezolv numa bine nu-mi face. Si sunt prea obosita in momentul asta ca sa ma pot detasa un pic si sa fac ordine in cap la mine. Si acum, plang de nervi, chiar nu mai pot!!! Asa ca trec la traduceri, rezolv eu tema de casa a Silvanei:
cotaritza - cos de nuiele
mamarutza - buburuza
cioclod - cotoru de la stiuletele de porumb
bagrin - salcam
Hai ca te provoc eu:
cotarca
uiaga
caigana
duna
scoverze
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
Doris-Alina spune:
Pup fetele mele dragi...LUV IU...mi-ati lipsit...![]()
Am sosit dimineata, nu am dormit deloc pe tren, Ines a dormit destul de confortabil...asa ca incerc sa recuperez somnul seara asta...
Vad ca ati petrecut toate Pastele cat mai frumos posibil, am citit din urma.
Si noi ne-am simtit minunat, o excursie de vis, relaxanta, am venit odihniti, bronzati, dar imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.
O sa va pove peripetii de vacanta maine...
Incerc sa sortez pozele peste 500 la numar, sa va arat tainele Maramuresului...
Mihi, lamurit misterul... ai nascut? sau nu? venim sa facem galerie?
Ela, spune si la mandea, gradinita 26 e grdinita Postei? de asta ziceai ca au 41 de copii in grupa mica?
Aida, superbe poze...superbi sunteti si voi , iar despre Emma nu pot sa spun decat ca are un chip senin...
Am citit de piciorus, cum e acum? sa inteleg ca nu ati mai plecat la Constanta? si a venit buni la voi? daca da, vreau sa te sun asta seara...
Anda, merci ca ai deschis cap nou, si sa mai zica careva ca tu nu esti bubulina gospodina, da?
Si zici ca ati fost la Deva/ super fain...
Nina si Monica ma bucur ca ne-ati vizitat de Pasti...
Mariuca, stiu ca esti tai-tai, sa va distrati fain, vorbim cand vii de rmn-ul ala...
Si sa-ti traiasca gyurii mici...![]()
Laurelu, asa ceva, karate zici in zi de Paste? mai mai...
Claudia, anul viitor de Pasti, te invitam acasa, aici , la noi...ce zici?
Alexa, mari minuni se intamplara...ne-a scris Alexa, ati retinut? va rog, aplauze...
Danitin, vad ca e in priza, imediat dupa Paste...spor la toate...
Lore, pup pe Laurica mica...ce fain ca ai putut duce Lumina si la Vio...
Ana, tu cand vii? azi parca stiam?
Silva, vad ca ai facut potoale faine de pasti...acus vine mamanu tau...
Lormi, pana la urma unde ati plecat? sau veti pleca?
Deya, tu pe unde esti?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Lormi spune:
No hai ca m-am intors !
Dorisake BINE AI VENIT! odihneste-te putin si baga niste poze si povestioare ca asteptam!
Claudia daca era Germania putinnnn mai aproape in mod sigur iti faceam maine o vizita.Poate in toamna cand ma duc la finii mei trec si pe la tine,e bine asa?
Danitin cred ca dupa operatie se impune o mica vacanta in cazul tau,cu asa program de lucru o sa o iei razna.Pupici tie si lui Lori!
Silva spor la munca !
Lore cum merg pragatirile?Totul decurge conform planului?
gonghy spune:
Hai ca am revenit si eu.
Aseara nu am mai intrat ca am ajuns acasa la 12 din noapte si pana i-am facut laptic la fata,pana am culcat-o so facut 00.30 si ma culcai si io.Am fost la sor'mea la Chisoda si am stat pana la 22 si cand sa plecam Alexia o facut febra si de cu o zi inainte se unflase gingia de abia se vedeau dintisorii si aseara iar so unflat asa ca am plecat cu totii la UPU Louis Turcanu.
Acolo am stat aproape 2 ceasuri si dupa consultatie a spus dr ca e STOMATITA AFTOASA VIRALA.....de la aia face si febra,acum a fost la dr de i-au facut analiza la pishu si are usoara infectie urinara cica tot de la stomatita asta 

n-am mai auzit asa ceva da.......asta este.
Azi am spalat la masina,am facut cata curat,am fost cu Maya pana la piata sa luam cas de oaie,pita si ne-am oprit 2 ore in parc sa se joace bubu.
Acu' e pe jos se joaca da merg sa o schimb ca a facut kk pe ea.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
claudia74 spune:
quote:
Originally posted by danitin
Asa ca trec la traduceri, rezolv eu tema de casa a Silvanei:
cotaritza - cos de nuiele
mamarutza - buburuza
cioclod - cotoru de la stiuletele de porumb
bagrin - salcam
Hai ca te provoc eu:
cotarca
uiaga
caigana
duna
scoverze
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...Avem si poze noi
Dana numai plange ca te bat,daca e de durere ok dar de altceva te rog io nu plange,ca stii cat esti de apreciata doar printre noi
.vezi ca am scris maramutza nu marmarutza sau cum ai citit tu,ceea ce insemana batista, Silvana o fi uitat sau nu are vreme de lb straine,na hai sa fac eu traducerile derigorii ca doar ma tot laud ca is din aia in tzoalele ei,apropo Doris mi s-a spus ca ala e costum din Tara Oasului nu din Banat
dar na e romanesc e bun.cotarca - e depozitul deasupra grajdului sau cocinii unde se pune proumb,
uiaga - sticla ,
caigana - miami,miami,oua prajite sucite sau papara se mai zice dar nu in Banat,
duna - ei nu am mai dormit de secole in pat cu duna,e o plapuma calduroase necusuta umpluta cu pene de gasca,ca o perna mare,mare,
scoverze - clatite.
Da in pat cu dricala da ghije o dormit care dintre voi ?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
gonghy spune:
Doris BINE AI VENIT HOME!
Azi te relaxezi da maine te bagi si pove cum fu' la Maramu'.
Si zici ca facuatz' si plaje??? 
Lormi ce fain,maine te carabanesti la Hungary la Zoo,am auzit ca e tare faina gradina zoo de acolo. Poate intrii prin fo cofetarie si halesti ceva de dulce.....au niste prajituri....moooaaamaaa......

Sa faci
muuuulte sa vedem si noi.
Va 

pe toate acum merg sa fac ceva de papa pentru cina si nu stiu sigur daca mai intru in seara asta.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
Dodo-pui spune:
Hristos a inviat!

Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Doris-Alina spune:
Adevarat a inviat! Dodo pui...
Fetele, gata POZELE, daca aveti rabdare, vizionare placuta...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI