Podurile din Madison County

Podurile din Madison County | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Iar am fost atrasa de acest film pe care nici nu mai stiu de cate ori l-am vizionat.
Initial, nu am dorit sa-l revad dar butonand pe tv am ajuns la el intr-un moment care nu puteau fi ignorat si uite asa am ajuns sa-l revad;daca apare pe undeva, pe DVD,dati de stire.
Meritul lui Clint Eastwood este ca a facut acest film, dar nu-l vad pe el potrivit in rol asa cum este Meryl Streep.
Va provoc la o disputa: pe cine vedeti mai potrivit ca partener al lui Meryl Streep in acest minunat film.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Ah mor de ciuda ca l-am ratat. Dar mi-am pus in cap sa-l vad cat de curand, si dicutam atunci pe tema propusa de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am citit cartea, cred cu siguranta ca e in topul 5 al cartilor mele preferate. Si cand am vazut filmul mi s-a parut potrivit Clint Eastwood in rolul acesta. Chiar nu-mi pot imagina pe altcineva.
Caci asa mi se pare ca trebuie sa fie rolul, un tip putin aspru, dar suficient de atragator.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

In locul lui Clint Eastwood? John Locke din Lost

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Eu am citit cartea, cred cu siguranta ca e in topul 5 al cartilor mele preferate. Si cand am vazut filmul mi s-a parut potrivit Clint Eastwood in rolul acesta. Chiar nu-mi pot imagina pe altcineva.
Caci asa mi se pare ca trebuie sa fie rolul, un tip putin aspru, dar suficient de atragator.

O fi bun Clint in filme cu cowboy dar in acest film arata cam fanat si depasit de situatie, nu "vibreaza" ca Meryl Streep pe care o vezi transformandu-se treptat.
Nu vad un actor in rol,zambitor, pleznind de sanatate,ma rog, stil american,mai curand Al Pacino dar ...nu cred,pt. ca nu-l vad in scena finala.

Gabitzam,unde ai gasit cartea?Se mai gaseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mi-a facut-o cineva cadou, nici nu stiu daca s-a editat in romaneste.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Aveam asteptari mult mai mari de la acest film. Stiind dinainte povestea filmuluie si tinand cont ca nu are intriga, vizionarea filmului trebuia sa-mi transmita o anume stare, povestea lor trebuia sa transmita o anumita stare, stare pe care pana la un punct am simtit-o, insa la un moment dat am avut senzatia ca-mi scapa ... Pana la urma raman la parearea ca filmul e bun, desi ii lipseste ceva si mi-e greu sa spun, ce.
M-am tot gandit la Clint Eastwood. Eu zic ca face un rol bun, nu vad pe altcineva in locul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ha! Eu am vazut intii piesa si pe urma filmul. Piesa era cu Alain Delon si Mireille Darc. In afara de decoruri nu prea m-a impresionat. Dupa aceea am inteles ca decorurile erau copiate din film. Oricum, Clint Eastwood mi s-a parut mult mai potrivit pentru rol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

poate redford?nu stiu ,cred ca de la out of africa mi se trage...imi par perfecti sa-si dea replica.

alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/primadatalamare.jpg" target="_blank">primadatalamare ,pag.35
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/fulgii.jpg" target="_blank">fulgii ,pag.21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Alison, sa stii ca Redford mi se pare si mie ca ar fi fost potrivit,mai ales ca la vremea cand a fost facut filmul era mai verde.
Dar la intensitatea sentimentelor care se amplifica intre cei doi eroi,atat de diferiti d.p.v. social,rolul fotografului este extrem de greu.Meryl Streep pe care o admir f. mult, face tot ce se poate cere din acest rol;de la accent, la temperamentul infranat initial si exploziv ulterior,specific unei italience.

Mergi la inceput