Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 8

bb_yasmi spune:
petro, a mea e exact opusul, rade la toata lumea, merge la oricine in brate!! face orice doar sa fie bagata in seama!!! auuuu ....si daca ai bagat-o in seama atunci tre sa tii "ritmul" cu ea!!! ca daca nu te "cearta"..
azi am observat ca are tentative de a spune "mama"....hi hi si eu eram sigura ca primul cuvant va fi "tata"... las ca merita mama.....si asa e fascinata de tata, cand se uita la el ii straluceste privirea....e topita dupa el!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Aralia spune:
Vroiam sa ma laud cu fata meaaaa:
De ieri am inceput cu piureul de morcov + carnita de vitel la masa de la 16. Ieri a papat doar vreo 2 lingurite, mai mult scuipand si facand buru-buru, si i-am dat lapticul, n-am fortat-o si azi a papat bine bine, aproape un borcanel Hipp cu completare laptic. Dar se repezea fata la lingurita ca Haplea! Eu am facut piureul pentru toata saptamana si am bagat portii in borcanele la congelator. La fiert am pus si un fir de patrunjel pe care nu l-am pasat si un fir de ceapa verde, pe care tot asa nu l-am pasat. A iesit foarte bun, ca am papat si eu ce mi-a lasat, mai ca-i ziceam: Nu papa tu tot, lasa-i si lui mamica ta!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Vasari spune:
Ancuta, super pozele. E dulcica foc Maria!
Petro, bb, felicitari pentru performante!!
Aralia, ii dai si borcanele si mancare facuta de tine? Sau cum?
Petro, dar produse bio se gasesc? S-a oferit cineva sa ma ajute, dar nu stiu daca are cum...
Mihuta, pana la urma marul nu era cel mai sigur? Ca m-am zapacit de tot! :(( Vad ca in ultimul text e recomandat dupa 9 luni.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

pet.cost2005 spune:
aralia - felicitari pt. micuta mancacioasa!!! Sa o tina tot asa !
bb - Silvia nu e asa sociabila ... o fi si ca suntem "singuri" pe-aici ... mai avem vreo cateva perechi de prieteni cu care ne vizitam destul de des, da' majoritatea timpului ne vede numai pe noi ... eu nu vreau sa fie asa de salbatica ... sper sa se schimbe in timp ...
Am fost mai inainte sa controlez fata ... dormea pe burta. S-a rasucit in somn si dormea pe burtica. E prima oara cand doarme asa ... are mama fata mare de-acum !!!!!! Ce dragalasa era !!!!
************************* Petronela si
Silvia

pet.cost2005 spune:
alina - da, produse bio se gasesc in orice supermarket. Sunt mai scumpe insa decat celelalte ... Cum sa te ajute? Sa-ti trimita de-aici produse? Pai oricat de rapid ar fi, tot face vreo 2 zile ... doar sa ti le trimita prin fax . Si atunci nu mai sunt proaspete ... iti convine astfel sa folosesti borcanelele.
Silvia

bb_yasmi spune:
eu va spun noapte buna!! sa aveti somnic dulce!!!
pupici
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

pet.cost2005 spune:
ancaD - frumoasa micuta osanca (asa se zice nu?)!!!
Gata, ma duc si eu la somnic ... noapte buna si vise placute la mamici si pitici !!!!
Silvia
porcusor si www.sacrescmare.com/animalut-biancaneve" target="_blank">maimutica

Lala_D spune:
Salutare doamnelor
Am revenit si noi acasa dupa vacanta la munte sanatosi si voiosi . Sper ca ati avut sarbatori fericite, copilasi cuminti si sanatosi. Nu cred ca voi apuca sa recuperez cu cititul deoarece voi sunteti niste vorbarete
Andrei in ziua de paste a implinit 4 luni si s-a sarbatorit in poiana, in padure pe varf de munte cu un mielut la protap si o droaie de prieteni de toate varstele.
Este un dulce, vorbaret, mofturos rau la mancare, incearca sa se ridice in fundulet daca sta in scoica sau leagan ( uneori chiar reuseste drept pentru care am pus obligativitate la centuri), se rostogoleste dar ne mai ramane cate o mana blocata si atunci incep plansetele de nervi.I-au crescut mugurasii de dintisori in gingia de jos si marginea gingiei incepe sa se ascute semn ca vor sparge cat de curand ( de aici si niste maraieli si plansete si manute pana la coate in gurita ).
Saptamana viitoare facem si noi vaccinul si un bilant de 4 luni si vom discuta despre diversificare.
Va dau si cafelele si un cola , eventual si un laptic caci mi-a fost dor de voi
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

Victo spune:
hahaha..ramo..stai, bre..ai uitat de concurentul nr 1 la capit rostogoliri??????pai ce..nici pe burtica nu mai sta..noroc ca i-am facut pozici mai demult.nu ii place, se pune inapoi pe spate.dar de rostogolit de pe spate pe burta, nici gand..vorba ta..cd il schimb se mai gaseste sa se dea asa pe parti...
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

adra_bell spune:
Buna dimineata!
Alina, mi-am adus aminte ca am vazut acum vreo 2 luni la stiri ca s-a deschis primul magazin cu produse bio din Bucuresti, dar din pacate nu-mi aduc aminte locatia, cred ca era piata Dorobanti.Preturile erau enorme, vreo 30 lei un kg de banane.
Aralia, da, am surse sigure de fructe, legume si probabil carne de pui.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)