Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao !!!!!

Se vede ca e inca sarbatoare ... cam slabuta activitatea pe-aici .

Apropo de subiectul meu cu ziarele ... am gasit prin casa 3 reviste din 23,24 si 26 octombrie 2007. Sunt reviste de gossip si actualitate, in italiana. Daca e cineva interesat, le ofer cu placere!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA
Am auzit ca multi copii care nu mancau inainte,dupa ce li s-a pus sare in mancare au mancat.

La fel am patit eu cu Robert.Si i-am pus un pic de sare,cateva firisoare,cat sa schimbe gustul fad al mancarii.Dr noastra a spus asa:"mancarea lui trebuie sa-ti placa tie in primul rand"

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Mihuta, da, incepem in jurul datei de 14, nu fiindca face fix 6 luni, dar noi avem botezul pe 10 mai si asteptam sa treaca agitatia de dupa botez.
Oscilez intre a incepe cu suc de fructe la 10 sau legume la 16. Sincer as incepe cu fructe, dar incep cu mar si cu ce continui? Pana apar fructele bio, de la tarani, mai este ceva...
In fine, mai am timp sa ma gandesc, va urmaresc pe voi, pe tine si pe Alina si ma mai inspir.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Uitasem sa va spun, marea veste: s-a rostogolit si Eva, acum cateva zile, ca ramasese ultima nerostogolita. De pe spate pe burtica, dar mai lucram la o manuta incapatanata care ramane sub ea.

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

OOO, felicitari carliontatei !

Dupa mar vine banana, apoi para...si cam atat e pe piata!

Eu cred ca incep cu piure de legume sa pot baga carnita repede. Daca l-o accepta, daca nu schimbam macazul!

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Felicitari Evei!

Eu nu am aflat mare lucru, inca sunt si mai nauca. De vreo 3 zile caut produse bio. Am gasit pe site-ul Min Agriculturii lista producatorilor/comerciantilor de produse bio. Printre ei se afla si LaDorna. Dar bio e doar ce e pentru export! www.mapam.ro/pages/page.php?self=01&sub=0107&tz=010703&lang=2" target="_blank">Sigla asta nu am gasit-o nicaieri deocamdata. Maine cred ca ma duc intr-un hipermarket sa o caut cu atentie.
Naturalia.ro apare pe site-ul Min Agr, este ok, dar comercializeaza doar uleiuri, miere, tot felul de cereale... Bio cred ca e si plafarul, dar unde e cartoful ecologic? :))

Azi cumpar niste borcanele Hipp sa le gust...

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ce amuzant ca gandim in aceeasi directie ! Eu am de gand sa fac incercari de piureuri cu noi drept cobai, sa vad ce gust au, ce textura, etc. Iaurt de casa am facut deja asa ca asta am aflat, cand va veni vremea ( pe la 9-12 luni) stiu ce si cum.

In principiu eu am gandit cam asa :

ziua 1 morcov o ligura
ziua 2 morcov doua linguri
ziua 3 morcov cat primeste
ziua 4 dovlecel o lingura + morcov
ziua 5 dovlecel + morcov la discretie
ziua 6 pastarnac 1 lingura + dovlecel
ziua 7 pastarnac + dovlecel+ morcov
ziua 8 cartof 1 lingura + pastarac+dovlecel
ziua 9 de toate de mai sus
ziua 10 carnita de curcan 1 lingura + cartof
ziua 11 carnita de curcan + cartof +dovlecel
ziua 12 borcanel hipp curcan+cartof+porumb
ziua 13 idem 12
ziua 14 broccoli 1 lingura + morcov + dovelcel
ziua 15 etc

Eu am o lista dintr-o carte FOOD ALLERGIES IN BABIES AND CHILDREN cu ordinea alimentelor care trebuie introduse la diversificare la bebelusi cu potential alergic.

Daca intereseaza pe cineva o sa o transcriu aici

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna tuturor!

felicitari Evei! e fetitza mare deja...dar ai grija sa nu i se strice carliontii

offff...greu cu diversificarea asta..abia astept sa ajung si eu la controlul de 5 luni sa vad ce schema are pediatra mea - eu vreau sa incep de la 6 luni (sau aproape 6 luni) dar vreau sa ma pregatesc psihic inainte!

Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu

Mergi la inceput

Multumim!
Deocamdata nu ii transmit nici o felicitare ca e rea tare astazi si nu merita:D
Mihuta pe mine ma intereseaza cu alergiile. Asa ma gandeam si eu la legume, chiar in ordinea asta. Intentionezi sa le fierbi la aburi?
Alina, eu locuind intr-un oras mic, ma duc pur si simplu in piata, caut pe cineva de la tara de la bunici si gata produsul bio.

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Petro sau Stef, lamiuriti-ma si pe mine, va rog! Erboristeriile sunt cu produse biologice sau doar naturale?

Eu tocmai am mancat o jumatate de borcanel de morcov+mazare+porumb+cartof si nu mai stiu ce leguma si aproape unul intreg de para de la Hipp. Au fost super bune. Ei, in legume a trebuit sa pun putina sare si patrunjel, dar per total au fost chiar faine. Cred ca o sa ramana de folosit cu incredere in vacante de exemplu...

Adra, pai si parintii mei sunt din Valcea si la casele bunicilor am si gradini de legume. Dar surpriza mare a fost ca toata lumea pune ingrasaminte ch la cartofi, la restul legumelor nu. Pana si bunicii mei fac la fel. Asa ca anul asta e compromis, abia de la anul o sa avem si cartofiori biologici. Si inca nu am gasit pe nimeni care sa nu foloseasca! Daca nu intrebam nici nu aflam... La fructe nu avem probleme, nici la restul culturilor. Ce or fi avut cu saracii cartofi?

Azi Maria a stat 2 minute in fundulet fara sa se clatine. A pus-o sotul meu. Mie sincer nu-mi prea vine sa o pun, tot astept sa se ridice singura. Oare cum e bine?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput