Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 2
natynic spune:
Hristos a inviat!
Va pup pe toate dragele mele si va multumesc din suflet pentru gandurile bune, ne-a ajutat.
V-am zis eu ca nu era in regula cu Iulia, simteam eu...Deci alaltaieri spre pranz ajunsese sa nu mai accepte aproape deloc biberonul si tot ce sugea imediat varsa in jet pe nas si pe gura si incepea sa aiba ochii infundati in cap, semn de deshidratare. Pediatrul ei avea tel inchis, Melania prietena mea neonato nu era in Buc si m-a sfatuit sa merg la Grigore Alexandrescu. Mi-a consultat-o, facuse si kk asa cum facea de cateva zile, ff mult si des si destul de moale; ne-au retinut pt mai multa prudenta, i-au luat analize complete si au trecut-o exclusiv pe apa de orez indulcita si Sabsimplex la greu. A mancat ca disperata mititica, ii era foame tare, dar a si dururt-o burtica tare, a plans mult-poate si din cauza schimbarii de mediu. In fine...eram intr-un salon minuscul in care mai era intr-un pat un pui de tigan de 3 luni, lasat de ma-sa acolo pt ca "mai are 3 acasa" care plangea NON-STOP, plans de tigan, un aolit asa jelit, m-a chiaunit de cap dar ce vina avea, sarmanul? I se aducea biberonul cand isi amintea infirmiera, am facut nu stiu cate drumuri sa rog sa i se aduca, ca plangea de se sufoca; si cand incepeau sa urle amandoi, va imaginati ce bine mi-era! . Pt mamici exista un pat pliant la o palma de podea pe care era doar un cearceaf (adica fara perna si fara patura). Mi s-a facut frig si m-am infasurta in cearceaful ala. Patul nu era voie de intind decat de la 10 seara pana la 6 dimineata cand...trebuia spalat pe jos. In rest, doar un taburet sau...varianta aleasa de mamicile mai minione-suit in patutul bebelui. Fain, nu?
Din fericire analizele au fost bune, nu erau semne de infectie, doar un inceput de deshidratare (am ajuns la timp) si s-a concluzionat ca e laptele Nan de vina, nu-l tolereaza. Asa ca ne reintoarcem la Prenan (deocamdata combinat cu apa de orez 2-3 zile) pana face ea minim 4 kg, apoi Milumil sau Humana (probabil va fi Humana). Iulia mananca bine, n-a mai varsat deloc, are o fata mai linistita.
Simo, iarta-ma ca nu ti-am raspuns, la fel Olgutzei dar, dupa cum v-am descris, eram tare necajita (plus la ciclu cu WC pe hol, plus cu mancare si insulina dupa mine in conditiile in care n-aveam voie sa mancam acolo pe sectie, doar la cantina pt care trebuia sa iesi din cladire...dar am mituit infirmiera si m-a acoperit si am mancat din punga pe ascuns...superb!)
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
lyvy spune:
Simo, fain mariner!!!
Fetelor, care sunteti mai apropiate de Naty, nu o sunati, sau nu-i dati mesaj, sa aflam ce e cu ea si Iulia, ca io nu indraznesc!!
Tuchita, la capitolul condus, sunt obsedata, am condus toata sarcina, pana in ultima zi, la spital cand m-am internat eu am condus, si-apoi cand m-am intors acasa, a doua zi eram deja la volan.
E un microb, la volan imi spal gandurile, imi alung tristetea, imi gasesc optimismul.
Cand am cate o suparare, sau vreau sa ma eliberez de ceva, iau masina, imi pun un CD cu muzica preferata la maxim, si o iau pe drumuri, nu departe, dar atata merg pana simt ca mi-am revenit.
Pe langa astea mai folosesc masina si pentru scopuri practice, adica mers la servici, cumparaturi, excursii si alte alea , am zis-o ca sa nu credeti ca e doar de medicament.
Ce sa mai zic ca sa te stimulez???? E SUUUUUUUPER!!
Da' ce-ai patit mama, de ti-e frica de sofat???Daca poti spune...
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Olgutzika spune:
Naty, slava Domnului ca sunteti bine!!! Asta e important! Cat despre spital...mai e si ditamai spitalul de copii...nu am cuvinte! Mi se pare incredibil Inca o data, bine ca sunteti bine!
Am intrat sa vad daca sunt vesti de la voi, cred ca a functionat telepatia...
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
lyvy spune:
Naaaaaaty, bine ca ai ajuns acasa, iar m-ai ingrozit cu povestile astea din spitale, parca n-am fi oameni, asa e doar in Bucuresti, sau peste tot??? La noi sigur nu e asa. Mi se pare inuman ce ai zis de patul mamei, bine ca esti acasa.
Si bine ca e Iulia bine, m-am gandit azi foarte mult la voi!!!
Si incep sa ma ingrijorez si eu de Nan, hm...da cred ca lui Iris ii e bine cu el.
Pozele mele
Olgutzika spune:
Fetelor, sunt rupta de oboseala, am stat toata ziua afara, asa ca nu prea-s in toate puterile acum sa scriu pe indelete. Dar vreau sa ii multumesc lui Alice pentru laudele primite ( vorba lu' Sovi, uite asa creste pipota ). Ma bucur ca am fost printre cele care ti-au urat bun-venit !
Adevarul este ca toate avem niste minuni micutze si frumoase foc .
Fug la nani acum, ca am "impachetat" copilul, care "sforaie" dus. Ne vedem maine, cand schimb prefixul !
Nopate buna, stol !
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
lyvy spune:
Iris a adormit , ma duc si eu in patuc, sa aveti o noapte buna!!!
Naty,, somn usor si tie si Iuliei.
Pozele mele
claudia99 spune:
Naty ma bucur ca sunteti bine - daca treci pe humana e bine sa cauti un distribuitor direct, noi avem in ploiesti si este 53 lei cutia de 800 gr,deci nu am fost eu obsedata la faza cu laptele nan, am vazut ca se mai plang si alte fete de el. Culmea este ca azi am fost la nasicul lui bebe care nu stia ca am schimbat laptele si ne-a luat o cutie si i-a mai luat si un pachet de pampersi ptr 3-6 kg in conditiile in care bodanel are deja 5,200kg asa ca o sa mai mergem inca o saptamana cu combinatie intre humana si nan si repede repede o sa incercam sa terminam si chiloteii:)
mamica de Bogdan Alexandru 2 luni
http://www.flickr.com/photos/64733768@N00/sets/72157600685678594/
luny spune:
Naty, ma gandeam la tine azi!! Ma bucur ca sunteti acasa si micutza ta e bine, isi revine!!..despre spitalul ala, mi se pare ireal ce povestesti, parca e desprinsa povestea din filme horror, mai rau ca in tarile de lumea a treia...vai de noi.. fereasca Sfantul de copilasi bolnaviori!..
simo, ce super costumasul, ii vine de minune Barosanelului!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Doamne,Naty,ce ai mai patimit,draga de tine!Ma bucur enorm ca Iulia este bine si ca ati ajuns acasa..M-am gandit la voi,mai ales ca sormea fusese internata acolo cu finuta mea o luna, saraca,mai demult,si mi-a spus exact cum pove tu,ce conditii nashpa sunt..bine ca s-a rezolvat!
Luny (ma bucur ca ti-ai luat curajul cu masina,trebuie sa fac si eu asta o data si o data),Cuscra (gineremeu e un scump) si restul..
Lyvy,cu sofatul si eu simt la fel,o teama imensa,fiindca nu am mai condus din septembrie,una la mana,si alta,fiindca e groaznic in Buc.In alta parte cred ca mi-as relua repede curajul,dar cand vad cum stau soferii in trafic bara la bara si fac depasiri spectaculoase,nu stiu cand imi voi reveni..
Ma duc in pat ca sunt zombi,dupa inca o criza cu colici,stand randunoiul cu foenul pe ea mult timp..
Noapte buna si pupici.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Simo27 spune:
Naty,ce bine ca sunteti acasa!!!Imi pare rau daca te-am stresat cu mesajul si apoi cu telefonul(si era si tarziu aseara),dar eram tare ingrijorata!nu ma supar,vai de mine!nasol cu nan-ul asta,eu auzisem doar lucruri bune..hmmm...ce adevar graiesti apropo de presimtirea de mama,asa e...simti cand ceva nu e in regula cu copilasul tau!va imbratisez pe amandoua
Livi,Luny
Olga,noapte buna
Cuscra,iar colici?!off!vise placute si o noapte linistita
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!