Comori de nov-dec 04 (177)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by paxela

http://picasaweb.google.com/stanescualexa/2008041702 poze noi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Frumoase.. toate...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Paxela, Deliutza e exact varianta feminina a lui Silviu, m-a innebunit ce transformata e, parca a crescut 6 luni, asa pare in pozele de la curte. Pupam vorbareata.

Monicutza, felicitari pt masinutza, azi cred ca ma inscriu si eu la scoala de soferi pt ca incepand cu 3 iunie pot da examenul. Cu sotul n-am nici o sansa sa exersez, e asa de critic si nimic nu fac bine. Dupa juam de ora sfarsim amandoi stresati, el ca il omor, eu ca nu ma incurajeaza, ci imi distruge si picul de incredere care-l am vis-a-vis de condus.

Miki, bine-ai revenit ,asteptam pozitele sa vedem ce-ti frumsi iaia de baieti.

Felis, pai realitatea e greu de definit si de mutle ori nu e aceasi pt toata lumea, asa ca nu gresesti cu nimci daca te lasi scufundata in starea aia buna de care vorbeai, ca si aia tot o realitate este. Mai bine pretinzi ca e totul ok in viatza si functionezi si tu ca omu' normal, decat sa stai 24h din 24 in ceea ce numesti tu realitate cruda si sa ai toate corabiile inecate. Atat timp cat lumea aia buna de care vorbesti tu te face sa te simti mai bine si iti aduce numai lucruri bune, la ce buna realitatea ailalta?

Andreiutza, de ce-a devenit asa monstruos sa ai doua fete? Parca sperietoarea era sa ai numa' baieti. Eu deja ma pregatesc barbateste pt ce ma va astepta. Acum e totul inca frumos, sa ma vad cand s-or face strengari de 5-10 ani, atunci sa te tii. Tu o sa impletesti coditze, cumperi rujuri cu sclipici, iar eu o sa curat doi dracusori zilnic de toate scaiurile pamantului (eheeee, mi-ar placea mie!).

Mai, nu-sh ce l-a apucat pe alex, dar de o vreme se responsabilizeaza singur, parca stie ca urmeaza sa ajunga la gradi in toamna si nu se poate sa se duca lemn tanase. Unde pana acum cateva luni nu-l interesau puzzle-urile sub ncii o forma si nu era capabi lsa faca nici macar un puzzle de 12 piese mari, acum a ajuns deja la 25 piese si cere el mereu sa facem puzzle impreuna. Multumim Cici pt puzzle-urile cu dinozauri, culori si carticelele de colorat, alex le adora. La fel si cu coloratul: pana acum 2-3 luni tot ce facea pe-o carte de colorat era sa traga linii alandala de sus pana jos. Acum coloreaza in contur si se chinuie sa nu depaseasca si sa umple spatiul cat mai mult. E pe undeva pe la stadiul la care era Paulica-fara-frica-pe-care-l-stresa-mama-lui-cu-coloratul .
Si nu va spun ce multumire de sine am cand il vad asa dornic sa lucreze. Ieri a venit cu-o carte cu imagini pline de detalii unde regula e sa gaseasca anumite obiecte in imaginea respectiva. Si e foarte bun la detalii.
Frate-su insa ma dispera. Adrian a intrat intr-o pasa tare enervanta (dpmdv). Nu face altceva decat sa se matzaie pe langa mine, cerseste mereu sa-l bag in seama si orice i-as face tot nemultumit este. Sa te fereasca Sfantul sa-l evervezi cu ceva ca apoi isi varsa nervii si refuza orice cooperare, comunicare, nu-l mai pot scoate din starile astea. E gelos mereu pe alex si orice incerc sa fac cu alex el e acolo calare si nu vrea nici o alternativa la ce are alex, el vrea DOAR ce are alex. Macar si-a mai revenit cu mancatul de cateva zile caci maica-mea se tot speriase ca nu mai manca bine. Luni am terminat antibioticul pt infectia din urechi si de marti a inceput iar cu mucii, unde se oprisera un pic. La el mucii au devenit conditie zilnica deja.
Ufff, sambata pleaca mama. Raman cu 4 barbati pe cap, toti cu lipsuri de educatie. Daca n-oi ajunge la nebuni inseamna ca sunt intr-adevar cineva.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav

Felis, wow ce revenire in forma, stiu eu ca scrii mult cand esti bine dispusa. Daca nu, te bagi ca pestisorul la fundul apei.
Chiar ca tare sotul tau, are talent de bona si rabdare multa.
Poate o vizitezi pe Cookie sta in Galati.

OTILIA.. .. da cine a zis ca sunt bine-dispusa?...... doar.. putin mai usurata ca am tto lucrat si noptile astea... si am mai rezolvat incet-incet cate ceva... dar tot mai am unele care sunt super urgente... insa nu mai sunt atat de multe... Si acum am vb strict de contabilitati...si ale ei probleme...

pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

Felis, pai realitatea e greu de definit si de mutle ori nu e aceasi pt toata lumea, asa ca nu gresesti cu nimci daca te lasi scufundata in starea aia buna de care vorbeai, ca si aia tot o realitate este. Mai bine pretinzi ca e totul ok in viatza si functionezi si tu ca omu' normal, decat sa stai 24h din 24 in ceea ce numesti tu realitate cruda si sa ai toate corabiile inecate. Atat timp cat lumea aia buna de care vorbesti tu te face sa te simti mai bine si iti aduce numai lucruri bune, la ce buna realitatea ailalta?

TRY .. ai dreptate... e si asta o varianta... decat... starea aceea... .. Ideea e ca 'mintintul' asat ... tu pe tine insati... sau sa 'uiti' de probleme... functioneaza un timp... Problema e ca ... in subconstient... chiar daca nu te gandesti... toate exista... si parca sunt puse la 'dospit' ... chiar daca nu alimentez cu nimic... la prima 'ocazie' tot ce e dat la oparte... explodeaza... stii... ai patit vreodaat cu un must fermentat rau ... sa il desfaci... ... eram acasa... si tto tavanul bucatariei... s-a facut rosu... A sarit mai ceva ca shampania... Asa si eu... Nu dau importanta, nu dau atentie... VREAU sa uit... dar... subiectul EL, nu ma lasa si pace.. cd zic ca e totul pe drumul cel bun... atunci da cu bata-n balta si problema explodeaza..

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try
Mai, nu-sh ce l-a apucat pe alex, dar de o vreme se responsabilizeaza singur, parca stie ca urmeaza sa ajunga la gradi in toamna si nu se poate sa se duca lemn tanase. Unde pana acum cateva luni nu-l interesau puzzle-urile sub ncii o forma si nu era capabi lsa faca nici macar un puzzle de 12 piese mari, acum a ajuns deja la 25 piese si cere el mereu sa facem puzzle impreuna. Multumim Cici pt puzzle-urile cu dinozauri, culori si carticelele de colorat, alex le adora. La fel si cu coloratul: pana acum 2-3 luni tot ce facea pe-o carte de colorat era sa traga linii alandala de sus pana jos. Acum coloreaza in contur si se chinuie sa nu depaseasca si sa umple spatiul cat mai mult. E pe undeva pe la stadiul la care era Paulica-fara-frica-pe-care-l-stresa-mama-lui-cu-coloratul .
Si nu va spun ce multumire de sine am cand il vad asa dornic sa lucreze. Ieri a venit cu-o carte cu imagini pline de detalii unde regula e sa gaseasca anumite obiecte in imaginea respectiva. Si e foarte bun la detalii.
Frate-su insa ma dispera. Adrian a intrat intr-o pasa tare enervanta (dpmdv). Nu face altceva decat sa se matzaie pe langa mine, cerseste mereu sa-l bag in seama si orice i-as face tot nemultumit este. Sa te fereasca Sfantul sa-l evervezi cu ceva ca apoi isi varsa nervii si refuza orice cooperare, comunicare, nu-l mai pot scoate din starile astea. E gelos mereu pe alex si orice incerc sa fac cu alex el e acolo calare si nu vrea nici o alternativa la ce are alex, el vrea DOAR ce are alex. Macar si-a mai revenit cu mancatul de cateva zile caci maica-mea se tot speriase ca nu mai manca bine. Luni am terminat antibioticul pt infectia din urechi si de marti a inceput iar cu mucii, unde se oprisera un pic. La el mucii au devenit conditie zilnica deja.
Ufff, sambata pleaca mama. Raman cu 4 barbati pe cap, toti cu lipsuri de educatie. Daca n-oi ajunge la nebuni inseamna ca sunt intr-adevar cineva.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

TRY ... am citit cu maer drag de baietii tai... ... am si zambit... Uite, vezi... dc va admir eu pe voi...?... Familie mare... copii... si nu doar unul...
Eu... simt ca ... am eshuat lamentabil in viatza asta... si orice as face.. nimic nu fac bine... nimic nu imi iese bine...

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu lenevesc pe acasa, nu am mancat inca de pranz, nu am facut nimic azi. Am pus copilul sa faca baie intr-o piscinuta de copii bagata in cabina de dus si s-a balacit bine si m-am bagat cu ea putin in pat sa ne iubim dupa si a adormit bustean si eu langa ea , acum inca doarme dupa 3 ore.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

8+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
ruxi se simte bine acum a mai vomat ieri deci zau daca mai stiu de la ce-a fost...acum a papat si se simte ok...asta-i important
oti, da aveam dar acum e a mea
paxelina frumosilor...ma bucur ca va distrati
felis ce activa a fost aseara
try sunt convinsa ca o sa te descurci f bine cu sofatul
va pe toate sa petreceti fain

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Banuiam eu ca sintem tot o admiratie pe-aici dar acum sint convinsa !Si cred ca e f bine asa !

Noi sintem pe linga casa,sotul e de garda azi si miine dar simbata calatorului ii sade bine cu drumul si plecam in plimbare.

Paxela,ai niste nazdravani tare frumosi,imi vine sa dau o fuga sa o iau pe Delia de obrajori.
Felis,eu am alta tactica,abordez o problema din mai multe unghiuri pina imi dau seama ce-i cu ea si cum se poate rezolva;de cele mai multe ori im reuseste,daca nu inseamna ca nu se poate rezolva si trec mai departe poate intre timp imi vine alta idee.Imi dau seama ca ceea ce iti scriu eu pare simplist, dar uneori poate e mai bine sa nu complicam inutil lucrurile;nu-ti spun sa te resemnezi ci sa gasesti semnificatia a ceea ce ti se intimpla si sa pastrezi numai ce e bun ,chiar daca partea buna reprezinta doar 10% din total.

Try,ma regasesc intocmai in ce ai scris tu despre condus,eu am carnet de 10 ani si tot imi fac curaj,dar cind ne vom muta la casa,aprox. peste 1 an,va trebui sa conduc.Cred ca atunci cind o sa am masina mea si nu o sa ma mai supravegheze sotul cu ochi de vultur o sa ma descurc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Monica, ma bucur ca Diana e mai bine acum.

Editez: Scuze, Monica, acum am vazut ca ti-am rebotezat-o pe ruxi, probabil am citit mesajul Dianei, ea fiind ultima si mi-a ramas in minte numele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor, sper ca ati avut cu toatele Pasti fericite, eu n-am mai apucat sa intru pe DC sa urez din timp.
Abia in seara asta sper sa reusesc sa citesc in urma si sa vad poze.

Am incarcat insa pozele din zilele trecute, si pun cateva sa vedeti pe unde am colindat... acum de 1,2,3 mai trebuia sa mergem in Kracovia, insa efectiv am o groaza teribila de-a mai pleca cu ea, iar mama nu putea s-o tina.

Aici sunt pozele:
http://family.webshots.com/album/562044969ByFpXd

Mergi la inceput