Comori de nov-dec 04 (177)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Felis, ce-ai facut cu examenul? Iar ai acte multe ca deh este sfarsit de luna.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

OTILIA ... inca nu stiu nimic... au dat exam inainte... ca sa incaseze banii (5 mil a costat exam)... au zis rezultat peste o saptamana.... iar o saptamana se facea in sambata cu .. Pastele..., saptamana dupa paste-asta... e cam libera pt mai toti...... se sare si ea... Am dat tel sa intreb in vinerea mare... mai avem de asteptat cu raspunsul...nu se stie cat... dar in nici un caz inainte de 5 mai... Nu am eu prea mari sperante... am vedea...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ochi_verzi

No, am fost un pic si cu rolele, era chiar caldut fata de cum era la pranz, ne-am jucat si cu mingea la bloc si am incercat "sa tesem frumos" dar inca nu pricepe cum e cu "una da, una ba" sa bage acul acela de plastic si sa traga fashiile de hartie, dar invatam noi.
E innebunita dupa baie cu spuma, ar vrea si de 10 ori pe zi.
Otilia, drept spui dar nici acu' nu-s foarte ocupata, programul meu e scurt, fac una alta cand doarme ea la pranz, dar vremea nu ne permite.Insa astept si nu astept vacanta ca vin si examenele...incerc o titularizare, am gradul...vai si miercuri am de mers la sedinta publica pt reducere, dar nu prea am ce alege ca apar si dispar posturi si pe liste diferite restrangere si pretransfer dupa cum "bate vantul prin buzunare"..asta este, ceva voi gasi, sper...
Diana faine poze
Monica, ma bucur ca ati inceput cu dreptul saptamana la gradio Ruxi sa fie si in continuare tot asa.
Try las mey ca stim noi ca nu-i asa dar no, o mana de ajutor conteaza.
Felis, mai scoate nasul din hartii, mai ia o pauza

Mihaela si Diana 22.11.2004

MIHAELA... bafta multa... titularizare, grade etc...
MONICA... chiar ... ma bucur ca e ok cu gradinita... ai vazut, inceputul e mai greu... vrem si noi gradi... Azi a fost ultima zi de lucru a bonei... Il bagam pe tati la 'educat cupil' pt gradi... si ... poate-poate... Sa nu va mire... da are un talent la copii!!... A stat vreo 3-4 zile cu nepoata de 10 luni (care ati vazut-o in poze... a invatzat-o sa mearga... maica-sa era ingrijorata ca nici in premergator nu mergea macar, a invatzat-o sa faca 'pa' si muuulte altele... Si Paxela care cunostea problema ... a fost mirata... ca dintr-o data fata merge..
MAi... role... tzeseti... ma complexati...

pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_sb

Hristos a inviat!

Ne-am intors si noi acasa. A fost super la Cluj. Am mancat de toate si a fost o vreme foarte frumoasa. Eu daor am stat la soare si am mancat . Adriana, da, eu din Cluj sunt. De mult ma gandeam ca poate ne intalnim vreodata, dar niciodata nu ne ajunge timpul acolo ca sa facem tot ce am vrea.

Roxana, Try, Simona, multumesc. E burtica mare... mie mi se pare ca mai mare decat cu Danutz la 9 luni. Asa ca abia astept. Sper doar sa fie bebitza sanatoasa.

Felis si Mihaitza frumos. Au dreptate fetele ca arati super. Si cel mai bine iti sta cand zambesti. Iti doresc sa fie zambetul si din toata inima, sa nu iti mai umbreasca nimic fericirea.

si lui Andrei iepuras de Diana. Mai ce plimbaretzi...

pictor Paul. Ca tot se plangea mami ca nu picteaza bine baiatul. Acum ii picteaza si ouale de Paste.

32+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Daniela.. pai nu reushesc sa ma intalnesc eu cu Paxela aici in Bucuresti... si stam aproape... ... Eu sper sa ajung prin Galati inurmatoarele 3 saptamani... Poate daca vorbim din timp... reushesc sa ma vad cu Ele
DIANA... m-ai omorat cu pozele cat de frumoaseeee..
MIKI... bine ai revenit... wow... ce bine... ce frumos... astept poze si povestiri...
ANDREAP sa te vad cu 2 fete... nu stiu ... pe bune ce-o iesi... da o scoti tu la capat... cat despre... kg... te ajuta fetele... sa se topeasca... in timp record...

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

HRISTOS A INVIAT!!!!
am venit si noi doar pt. 2 zile in cluj la munca...maine plec seara inapoi la pitici la tara ca avem liber joi si vineri. o sa stam cu ei....waw!! 5 zile!!!! . aseara inainte de a se culca iarasi ma tot intrebau: "mami asa ca nu pleci la servici. asa ca stai cu noi?" ...m-am saturat de naveta asta deja. mi-e atat de greu fara ei...insa nu stiu cum m-as descurca cu ei aici...inca...solutia va fi probabil tot o bona dar deocamdata cred ca le e mai bine acolo. mi-e teama sa nu inceapa sa aibe vreo"suparare" mai mare pe noi din cauza asta, tudor mai ales care e mai sensibil dar si mai "matur" in acelasi timp. uneori ma sperie cu remarcile pe care le face.
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Ce as mai vrea si eu sa am cu cine sa il mai las pe Mihai uneori... asa ... cateva zile......

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb

Adevarat A Inviat!

Ne-am intors si noi ,jumatate de familie, copiii au mai ramas cu ai mei pana maine la munte. Am avut noroc acolo de vreme mult mai buna decat in Bucuresti, astia mici s-au distrat pe cinste, au mancat si au dormit precum capcaunii.
Mihnea a mers si la Inviere, eu a trebuit sa raman cu Bianca in casa, pentru ca , daca nu mai doarme dupa amiaza, pe la 11 a cazut lata, si desi am incercat s-o trezesc vreo jumatate de ora, nu am reusit. Bineinteles ca a doua zi a apucat-o supararea, ca de ce nu am luat-o, etc, etc.

Am facut zilele astea si miscare sportiva - fotbal, badminton, si ce am mai nimerit, asa ca am reusit sa nu ne ingrasam. Mihnea vad ca se descurca f bine la sport, si cu racheta, si cu piciorul, asa ca daca nu-i place f tare cartea,am gasit alternativa, il facem Hagi2!

Bianca in continuare nu suporta sa piarda la nici un fel de joc, e ceva de groaza, se oftica maxim de cate ori greseste, ceea ce ma scoate din sarite. I-am tot explicat ca la scoala nu o sa fie mereu pe primul loc la toate cele, ca e imposibil, si ca s-a obisnuit rau la gradinita unde o asculta toti smirna. La care ea, f ganditoare: "Da, e drept, la gradinita nu mi s-a intamplat niciodata sa nu fiu prima, ce rau ca incep scoala, vreau sa raman la gradinita"- asta a fost deci ce a priceput, ca o sa fie rau la scoala.

Mihnea a reusit sa se impiedice ieri cand urca scara de la beci in graba, si, conform legilor lui Murphy, a cazut exact cu zona din gingie unde avea abcesul(facut a doua oara), nu va spun ca circa a facut ce plin de sange a fost si cat a urlat saracul...Drept bonus, peste vreo jumatate de ora i-a ars si Bianca o paleta peste nas. Dupa ce i-am facut morala, s-a apucat cica sa-l impace, la care el, fluturand paleta amenintator catre ea" Bianca, eu nu ti-am facut asa ceva, recunoaste!!!"

Roxana&Co

POZE CU PITICII

ROSERB... din nou am citit cu mare drag... despre copii tai... intr-adevar.. e o placere sa ai 2... dar si f greu...

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paxela

Andreea, pupam burtica, lasa kg nu iti mai face griji ca oricum la tine zboara odata cu burta,cat despre "cumintenia mariucai" eu nu stiu cum rezisti, ma uit la fimea, care ii e copie fidela, si ma intreb cum ai rezistat atata timp, ca eu una am incercat toate metodele pasnice sa o fac sa priceapa ca nu e ca ea, si ... pana la urma iam luat un tricou care exprima tot scrie pe el" tu esti mai mare eu tip mai tare"

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

super faza cu tricoul...

MONICA... sper la Ruxi sa nu fie problema de sanatate... doar de la compot... si sa treaca...

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi ne-am destrabalat zilele astea, gratare, plimbari , si mai avem, sper sa tina si azi vremea cu noi
ieri cel putin, minunat, am fost la niste prieteni la curte la gratar, 6 copii(1,2,3, 5 6 si 8 ani) si culmea, nu sa enervat nimeni, n-a tipat nimeni pe ei, desi ce era acoloooo, mai se impingeau mai se certau pe aceiasi jucarie toti , mai se ,.... na, copii ce sa le ceri, am stat afara de la 12 la 9 , dar nu am simtit stresul statului cu ochii pe copii
fimea a inceput s o rupa la vorbit,de unde ziceam cu tacsu ca e ffff departe de ce era silviu la varsta ei , parca a auzit si vrea sa arate si ea ca poate, deja raspunde clar cu da sau nu, are o gramada de cuvintele , si mai nou daca se poate numi nou, ca toate au aparut de 4 -5 zile, face inclusiv asocieri de cuvinte, mama dai papa , da mama ( asta ca raspuns la iar ai venit pe capul meu?), dai tati apa, etc, uimitor cat de multe in asa scurt timp
silviu e ok , in ultima vreme pot spune ca si mananca cat de cat, m-a capiat cu cantecele si poezii de la gradinita, pe care mami nu le stie, si pe care googleul le greseste, ca el e obisnuit ca acolo sa ii mai spui si tu un cuvant din cand in cand sau un vers care nu mai stie unde vine , si nu e nene cum zice doamna, mami nu asa e nu sti nimic doamna a zis asa....., si na pot eu s-o corectez pe doamna, in rest ar picta toata ziua, a inceput mai nou sa aiba voie maxim 30 min pe zi la calculator, unde iarasi ma socheaza, nu mama nu asa uite trebuie sa apesi aici si aici si broasca sare mai sus, sau unde intra singur pe net, exact pe linkul din bara de sus unde sunt jocurile, si selecteaza exact ce si cum vrea sa joace, aaa apropo, exista un program , care blocheaza accesul copiilor la anumite pagini de net, stie cineva care este?
gata ca m-am intinsss, ma duc sa pun niste poze

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Felicia nu ai somn nici noaptea??? Am vazut orele la care scriai tu....
M-am mutat din Galati de un an, stau langa Brasov acuma. Dar imi inchipui ca mai des ajungi la munte decat la Galati.
Am o stare de 1 mai.....pe langa diversele motive pt care urasc ziua de azi..am si o febra musculara de abia ma misc ca ieri am avut treaba cu curatatul si vopsitului portilor. Sotul le-a facut asa ca eu am atributia de a le curata, grundui si vopsi.
Va pup si mai revin.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

http://picasaweb.google.com/stanescualexa/2008041702 poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, wow ce revenire in forma, stiu eu ca scrii mult cand esti bine dispusa. Daca nu, te bagi ca pestisorul la fundul apei.
Chiar ca tare sotul tau, are talent de bona si rabdare multa.
Poate o vizitezi pe Cookie sta in Galati.
Miki, ai vazut bine, pai cat ati facut voi 3 plimbari luni si incarcate, am comis-o si noi. De abia astept pozele, unde ati fost in Republica Moldova? Sper ca mai intri pe la noi pana luni cand incepi serviciul si nu te mai prindem.
Monica, gata ai scapat de stresul cu gradinita. Acum va intra in rutina. Eu credeam ca aveti masinuta, sau acum ai primit tu una ?
Alexa, ne faceti in necaz, aveti vreme buna si noi nu, hmm. Un pentru printesa roz.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput