Comori de nov-dec 04 (177)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Florypop, bine ca ati scapat cu viatza si sunteti ok acum. Asa cand te scutura viatza asta de maneca uneori parca devii alt om... cel putin pt o bucata de timp. Toate cele bune.

Aime, pupam vladutzul cel cuminte si intelegator: auzi, vrea la doctor ca sa se faca bine. Fi-miu mai zice de-astea cand trebuie sa plec cu adrian la dr. si nu-l iau si pe el. Plange pe langa mine si-mi aduce tot felul de argumente ca si el e bolnav si trebuie s-ai faca doctorul vachim (vaccin), ca e racit ca una alta. Bietul de el vrea sa colinde cu mien prin autobuze, trenuri si metrouri. E nebunia lui.
Sanatate maxima amandurora si speram sa-l pui repede pe picioare cu mancarea. Adrai nal emu daca a tot fost racit/tuse de la mijlocu llui feb pana acum a slabit si el si nu-mi place. a avut o perioada cand dupa 3-4 linguri de ciorba refuza orice mancare .Numa icand ne vedea cu canitza de ciorba incepea sa planga... Acu msi-a revenit cu mancarea, insa pana ma ipune ceva carnitza pe el mai dureaza. Insa spre deosebire de Vladutz, lui adrian nu-i place proteina.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Cici, e o scumpa Alexia balerina!

Mi-e ciuda ca nu pot vedea pozele de pe webshots, pe celelalte da, iar acasa nu mai am timp prea mult asa ca nu stiu cand o sa reusesc sa le vizionez pe Otilia si pe Andreea.

Aime, imi pare rau ca ati fost bolnavi, bine ca a trecut. Cu pofta de mancare, o sa vezi ca revine in curand,asa se intampla in general in timpul si dupa boli din astea.

Flory, ma bucur ca ati scapat cu bine din accident, din pacate sunt in trafic nenumarati soferi care nu ar trebui sa aiba carnet de conducere...

Daniela, as vrea eu sa se inteleaga ai mei copii mereu bine si sa se joace impreuna frumos, dar nu e chiar asa din pacate. Oricum, e muult mai bine decat acum cateva luni.

Nu stiu ce sa fac cu Mihnea, e asa sperios si sensibil cateodata... Aseara am fost la o petrecere de copii la McDonalds (in tramvai) si lui ii place sa faca pe vatmanul, ceilalti copii erau in celalalt capat al tramvaiului, dansau; la un moment dat a trecut prin zona o baba care , crezand ca asta e singur in tramvaiul de petrecere, a inceput sa bata cu pumnii in geam si sa strige : ce faci baiete acolo singur, si alte tampenii 9ma rog, nici baba nu era prea sanatoasa de a facut atata circ0. Mai, s-a speriat Mihnea ca naiba, s-a pus pe un urlat de abia l-am potolit, si nici ca a mai vrut sa stea singur la petrecere.Cu baba m-am razboit eu, dar ce folos!
Si de multe ori am observat ca la unele chestii se sperie intr-un hal fara de hal, desi nu sunt asa grave.

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELE am facut 2 teste inainte de sangerare si au iesit negativ! vorba PAxelei o fi vreo dereglare hormonala ceva! nervii mei au fost intinsi la maxim, oricum

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by mikimi

Dragelor ma bag la pozici, ma bucur Cicisor ca-mi vad nora deja cumara Andra se cam baga in fata....

Deh, avantajul calaretului - distanta mica.
Si stii cum e: ochii care nu se vad se uita, asa ca voi ati ramas doar cu pretentii de petitori .

Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Hi hi ce mi-a placut replica Andrei, asa sincera cum este ea adevar a grait.

Cred ca trebuie sa logodim din nou copii in functie de distante si preferinte . Si Ana are un dragut la gradinita, intr-o dimineata il vede si repede iese din masina "Mathias min" adica "Mateias al meu" si el era cu mama si sora cea mica, ce ne-am distrat mai distrat mamele. Si ce-a mai plans dupa el ca a fost la spital o vreme.
Chiar am uitat sa-i spun Mihaelei, stai sa mearga Diana la gradi sa vezi ce-l uita pe Luca.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput

Cicisor, m-ai bagat in boala ce frumos se misca Alexia, inteleg ca merge la balet, nu? Am incercat si eu cu Ana si a fugit la grupa de gimnastica cu baietii dar oricum de la 4 ani poate merge la balet.
A, pe sticluta este si Aurora. Cand i-am luat-o habar nu aveam cine sunt dar acum e tare mandra ca o are.
Diana, nu te lasa doborata de nostalgie, ia mai bine fa tu planuri de viitor, cum ar fi sa ai din nou burtica si dupa aceea un bb mic si scump.
Aime, ma bucur ca ai scris si ca acum sunteti bine.

Eu am venit plina de nervi acasa, mai am putin si cedez nervos, nu stiu cum de m-am abtinut si decat am certat-o pe ea iar lor le-am spus a n-spea oara ca are o punga plina cu haine de iesit afara. Dar lor le este lene sa o schimbe, ba o mai si lasa sa-si puna maioul pe deasupra sa se vada printesa. Ziceti si voi vi se pare normal sa o iau ieri asa (nu prea se vede in poza cat de murdari sunt blugii, doar pe obrajori se vede ca-i murdara) si azi in asa hal. Normal ca are o mare julitura la cot daca iese la nisip cu maiou si se imping intre ei si cad pe ciment sau nisip. Daca ploua le da hainele de ploaie, ii schimba, daca e frumos afara le da drumul pe usa asa cum au venit, de ce sa se mai deranjeze ele. Atunci de ce ma pun sa aduc haine multe de schimb. Le-am zis ca mi se ridica teniunea cand o gasesc mereu murdara pe maini si fata si ele mai ca nu-mi rad in fata, iti trantesc replica cum ca fata este fericita ca se joaca. Ei pentru ce naiba incaseaza 800 euro pe luna de copil, sa le dea drumul afara pe usa gradinitei si ele doar sa-i supravegheze ce fac.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

oti hai ca pentru tinuta de ieri mai e cum mai e , dar azi, asi fi bufnit si eu, si al meu se face zilnic la gradinita verde pe pantaloni ca la da drumu la joaca in iarba si se inverzesc toti , dar ii schimba, si e gradi de stat
incearca sa ii explici anutei ca ea e domnisora si bla bla si trebuie sa fie curata ca sa o placa baietii, sau mai stiu eu ce si sa ceara ea hainute noi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu micutza belerina stie try ce stie nu degeaba a furatamandoua balerinele si pe mamicutza lor de cuscra
bey fii-mea e "fidea" da ? sa nu-mi furati ginerelul
cuscra mai iesi draga si tu la povesti ca ma bagi la idei
ruxi la gradi este mai mult cu fetitele...
andreap in 2 luni tu scapi de 20 de kg...voi sa fiti sanatoase
aime multa sanatate si bine ati revenit
oti mama mia ce de banuti dati si voi acolo anutza e o scumpica si o frumushica
onitza ai scapat de stres luna asta desi asa cum spune si Ele nu se stie...daca zici ca-i maroniu
roserbina mihnutul pai cum sa nu se sperie dragutul de el daca baba facea atata circ...
oare bits, miria, ionela...si multe alte fete de pe listuta...pe unde au disparut??/sper ca sunteti ok si voi si copilashii
noi suntem ok...ruxi cam trage de nas dar mergem inainte alex de 2 zile ramane de after school(el a vrut) dar l-am lasat mai mult asa de proba sa vedem daca-i place, daca se descurca...etc...decizia o asteptam
va pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

otilico, otilico, lasa mai copila-n pace, si ce daca se murdareste? Fii un pic mai relaxata in privinta asta si nu-i cere sa aiba grija unei fetite de 7-8 ani. O aduci tu acasa, o speli si o schimbi de haine si-i amintesti ca poate e mai atenta cu hainutele. Eu nu vad asa o tragedie in incidentul asta si nici nu cred ca e bine sa stresezi copila prea tare cu o grija excesiva legata de imbracaminte, tinuta. Tine minte ca vrem sa facem din ei niste adulti lipsiti de complexe, idei fixe si cu cat mai putine pasarici in stolul de de-asupra capului, deci trebuie sa nu-i stresam cu chestii de-astea. Destul ca suntem noi prinsi in capcanele astea ale vietii si ba suferim ca avem tzatze mici, ba ca suntem grase, ba nu putem sa avem satisfacti idecat daca straluceste dusumeaua ca-n reclama, desi am frecat la ea pana am cazut sub masa... si tot felul de chestii de-astea. Las-o sa se bucure de joaca fara sa aiba in cap mereu stresul hainutelor. Ce te faceai daca aveai un baiat? In primul rand ca ei i-ai facut gratuit scandal, e o responsabilitate destul de mare pt ea sa se joace fara sa se murdareasca, in al doilea rand nu as discuta cu educatoarele problema asta de fatza cu ana, tocmai ca sa nu o faci pe ea sa perceapa ca a facut ceva rau. In definitiv eu nu cred ca ea a gresit cu nimic sau a facut ceva rau. Stiu, tu o vrei printesa, bobocel, domnisoara si poate ca si imaginea altor fetite de aici din grup te stimuleaza sa fii si mai exigenta cu ea, insa ce-i poti face daca ea e mai baiatel? Nu ar trebui s-o obligi sa se plieze pe imaginea de printesa care ti-ai dori tu sa fie. Eu o iubesc foarte mult ca e asa baietel, ca are capacitatea de a se juca fara sa fie ingradita de nimic si nici nu stii cat farmec aduce asta copilariei lor. Daca nu e in natura ei sa aiba grija instinctiv sa nu se murdareasca, atunci ea eventual o sa se supuna pretentiilor tale insa fii sigura ca asta ii va afecta sigur farmecul jocului ei de copil - o sa capete un mare stres de fiecare data cand o sa vina mami s-o ia de la gradi pt ca isi da seama ca mami o sa se supere ca s-a murdarit. Daca ai vedea cum vin aici copiii de la gradi sau de la antrenamentele de sport (nu mai zic daca joaca fotbal, cum vin), insa cand le vezi satisfactia de pe chip dupa o zi plina de peripetii si efort, dupa ce alergatul ala a sleit si ultima picatura din energia lor, nu ai cum sa-i dojenesti.

alex al meu e genul de copil mimoza. Tu stii cat ma intristeaza pe mine sa-l vad ca el nu vrea sa se murdareasca? El nu baga mana-n nisip decat dupa indelungi tatonari, nu se da pe tobogan daca are nu-s ce urme pe el, geme dupa servetel si cand o mica frimitura ii murdareste coltul gurii, isi tine degetele rasfirate in aer daca se murdareste pe maini de ceva ce el considera murdar si sta asa pana vii sa-l stergi, mergem intr-un loc anume (sa zicem intr-un colt de parc) si prima remarca a lui este cata mizerie e pe jos, daca da cu apa pe tricou plange si se da de ceasul mortii ca nu vreau sa-i schimb tricoul numai pt ca l-a udat un pic. Mi-ar fi placut si mie sa-l vad pierdut in joaca, sa-l vad ca se arunca in valtoarea actiunii cu ceilalti copii si uita de el, de mine, de tot. E prea constient de niste detalii, iar asta ii afecteaza mult calitatea jocului lui de copil. Asa ca eu spun la fel ca si educatoarele, daca fata e fericita si se joaca cu patos, las-o in pace. Aminteste-i din cand in cand sa aiba grija de hainute, dar nu o certa pt asta. Pe masura ce va creste si ei se vor putea autocontrola mai mult, o sa vezi ca va veni cu hainele mai curate acasa.
Sunt copii si de cand lumea si pamantul copiii au venit murdari de la joaca. Pt asta exista masini de spalat. Iar hainutele nu le sunt gune oricum o vesnicie. Eu incerc sa-l educ pe alex i ndirectia opusa tie ca sa vezi ca fiecare cu pasarica lui . Nu te supara pe mine, dar am incercat sa te fac sa nu mai vezi asa de negru ca ana vine murdarica de la gradi. De l-as vedea odata asa pe alex, cred ca l-as imbratisa de drag. Ceilalti copii cum sunt? Nu la fel ca ea?

Eu am fost ca ana a ta si zau daca intelegeam de ce ma certa maica-mea pt treaba asta, mie mi se parea e nu e normala. Cat stateam in vacante la bunici n-o interesa prea tare (pt ca nu ne vedea nimeni asa ca porcii), dar cand veneam la bloc se schimba foaia. Din cand in cand mergeam la ea la servici (diverse motive, sa luam chiea, sa ne mai vada colegele etc.). Daca nu ma imbracam corespunzator, vrei sa-ti spun ce sapuneala imi tragea acasa? Ca o fac eu de rusine, ca una alta etc... vrei sa-ti spun cat de mica si murdara (nu la sens proppriu) ma simteam cand imi facea astfel de certuri? Am urat-o pt asta.

Mergi la inceput

Alexa, hai ca incerc si cu baietii ca nu am testat-o asa. Eu cred ca la educatoare este problema nu la copii mai ales ca nu e prima data cand le reamintesc ca trebuiau sa o schimbe. Si apai e de bun simt sa-i puna sa-si spele mainile.
Monica, din buzunar lunar nu scot decat 350 de euro, diferenta o da primaria locala. Dar primaria ia procent din salariu, in cazul meu imi ia cam 8000 de euro anual si la altceva nu ma ajuta, asa ca, cumva tot eu platesc doar ca cei care nu au copii sunt dezavantajati .
Roxana, bai ce baba nebuna, sa ramana copilul speriat, fir-ar ea sa fie.

9+ BB2

Mergi la inceput

Vai Andra ce mesaj lung mi-ai scris. Pe educatoare si sa vreau sa le cert nu as putea sa le scot din ale lor. Eu le-am intrebat de ce nu au schimbat-o, pentru ce imi cer haine de afara daca le este lene sa o schimbe. Ana oricum nu a inteles ca eu vorbesc in engleza cu ele . Sa-ti mai spun ca avea trei papadii culese si a venit sa mi le dea cadou cand m-a vazut, i-am multumit si am pupat-o si uite asa mi-au mai disparut nervisorii. Dar cum ziceam nu pe ea sunt suparata ci pe ele ca nu-si fac treaba si cel mai ofticata ca nu-i trimite sa-si spele mainile la sfarsit pentru ca Ana mai are si prostul obicei de a-si suge degetul. Pe Ana am certat-o pentru ca mi-a promis ca-si va spala mainile si a uitat evident.

Se pare insa ca la ei gradinita=joaca in spatele blocului de pe vremea noastra ca de educatie nu prea mai au timp.

Normal ca-mi place sa se joace si sa se bucure de joc dar cu hainele de joaca. Cand ajung la gradi ideal ar fi sa o gasesc cat de cat spalata si sa o schimb cu hainele normale sa plecam la magazin sau la plimbare. De fiecare data cand o gasesc asa imi strica planurile, trebuie sa trec pe acasa sao imbaiez sa o schimb si uite asa nu mai plecam nicaieri ca nu mai are chef dupa baie sau daca ne intalnim cu cineva mai mereu intarziem.

9+ BB2

Mergi la inceput