Comori de nov-dec 04 (177)
Raspunsuri - Pagina 15
andreap spune:
Otilia,pai asa arata Mariuca in fiecare seara cand venim din aprc
Aimee,multa sanatate va doresc
Onitza,da,3 zile de servici..1luna si un pic pana nasc
Roserb,ti le dau pe mess pozele..poate nu ai mai vazut balene de mult
Si Mariuca a devenit ..nu stiu cum sa numesc starea asta;uite de ex.aseara s-a vazut in parc cu cateva fetitze de la gradi.si una dintre ele(mie una nu-mi place e cam..batausa,musca..ma rog) i-a picat lui fii-mea cu tronc.si cand a plecat putin cu mama-sa sa cumpere ceva s-a pus pe urlat ca vrea si ea cu Jasmine...e asa dornica sa aiba prieteni...nu-mi place ca e asa..dependenta de atentie.sau poate gresesc eu.Cand erau mai mici aveam ditamai gasca de copii in parc.acum nu prea.unii parinti vin ff tarziu de la munca,altii ies prin jurul blocului...asa ca mereu intreaba de prietenii ei.Sper sa fie la fel de prietenoasa si cu sora-sa
Asa ca..nu stiu cum sa fac sa-i fie bine;sufera daca nu se joaca copiii cu ea la gradi,cauta companie in parc..pe de o parte imi apre bine,nu e 'salbatica'..pe de alta parte..atata dependenta de prieteni...nu toti copilasii sunt pritenosi,dornici de joaca..unii o reped,ea incepe sa planga.
gata,am scris o gramada
pupici
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
ad_rianna spune:
Hristos a inviat! si de la noi
nici nu stiu cu ce sa incep...una calda, una rece...aime pupici pentru dragalasul si intelegatorul vladi...imi pot doar inchipui ce se petrece in capsorul lor, cum asociaza ei notiunea de doctor cu "a se face bine", pt. ca la fel e si tudor: cand nu se simte bine ma intreaba: "mami nu mergem la doctor?" eu imi doresc f.tare sa nu cumva sa prinda o groaza de medici pt. ca va veni vremea cand probabil va trebui sa primeasca si injectii, va trebui sa mearga la stomatolog...apropo de stomatolog , cea mai buna prietena a sorei mele e medic stomatolog si bineinteles ca discutam despre dintisorii copiilor. eu i-am cam speriat ca daca mananca bomboane seara o sa-i duc la stomatolog...maaaaaaaare greseala. si ce m-a mai certat doctora..."pai sa nu cumva sa sperii copiii sa nu mai vina cu drag la mine!"...asa ca am abordat altfel problema ..."daca mancati dulciuri seara vine viermisorul de carii si strica dintisorii!" ..."si ce facem atunci?"..."mergem la mona sa-i repare!" ...si uite-asa am remediat greseala
cici, alexia e o scumpa si o dragutza si o finutza si o frumoasa si o....mai ales in costumul de balerina m-a dat gata . trebuie sa o duc musai si pe bianca la balet cand o sa-i mut inapoi in cluj...sau nu? nici nu mai stiu ce sa ma fac cu ea de fapt: devine pe zi ce trece mai fitzoasa, mai alintata, mai intrecuta, mai "numai cum vrea ea e bine"...ultima chestie care mi-o face: nu mai vrea sa imbrace uniforma de gradinita ca nu i se vad hainele...ce-o sa faca mai tarziu? asta pe langa faptul ca se imbraca doar cum vrea ea. am ajuns sa ascund haine de ea ca sa nu poarte chiar orice la gradi.
aaaaaaaaa si try, lasa copilu sa fie pedant de mic. sa stii ca la fel e si tudor: pe haine se poate murdarii oricat dar pe manutze, pe guritza cand mananca...nu suporta sa fie murdar. nici nu se apuca de mancare daca nu are servetelul langa el
pe mine ma termina gandul ca nu pot controla firea copiilor, voua nu vi se intampla lucrul asta? mi se pare, sau chiar asa si este, ca se nasc cu niste...apucaturi, pe care nu le pot schimba sau controla. nu stiu daca mai tarziu se vor schimba sau discutand, putem remedia problemele, acum mi se pare imposibil. desi vorbim mereu, chiar ca si cu persoane adulte vorbesc cu ei, si par ca inteleg, dar cand vine momentul...nu stiu cum si de unde. eu eram docila, cum zicea mama asa ma imbracam, cam unde ma punea acolo stateam...nu spun ca nu am personalitate dar imi pasa mult ca ea sa nu se supere. ai mei isi cer mereu iertare daca fac prostioare stiu ca ma supar si-mi promit ca nu o sa ma mai supere, dar fac la fel. nu as vrea sa fie ca mine, insa nici asa nu-mi place...ma amagesc ca e o perioada care va trece, dar daca nu e asa. nu sunt copii rai, dar uneori nu inteleg si ma consum de una singura......hai ca m-am plans destul. dar imi face bine sa va spun voua pt ca-mi sunteti atat de aproape si stiu ca avem cam aceleasi probleme...poate fi si zodia de vina ?
si ceva vesel acum....stiti care e ultima lor distractie? tudor alege muzica pe calculator, iar bianca danseaza . are in repertoriu de toate, inclusiv muzica pt. balet. sa vedeti cum se inteleg ..."ce vrei sa dansezi acum? vrei balet sau dans?"
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
daniela_sb spune:
Buna dimineatza!
Roxana, si al meu copil se sperie de babe/mosi. Sa vezi cum fuge la mami daca se uita vreunul mai atent la el pe strada. Ma mai si supara ca nu vrea nici sa stea de vorba cu strabunicii. De fapt imi si zice ca lui nu-i plac oamenii batrani. Apoi sa vezi filozofii pe noi cand incercam sa-i explicam ca si noi ajungem asa....
Aime Vladutzu, sa-i revina toata pofta de mancare repede inapoi, sa se inzdraveneasca baiatul la loc. Si pe la noi a trecut virusul pacatos acum cateva saptamani de statem toti trei bolnavi in pat... Acum papa Danutz de ma sperie cateodata. Uita si de mofturi, si de legumele care nu-i plac, papa tot ce-i pun in fata (cateodata si 2 feluri) si mai trebuie sa-i si reamintesc sa nu bage asa mult in guritza...
Onitza, deci cum e? Ne lasi aici in suspans.
O zi buna sa aveti!!
34+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Eu am venit plina de nervi acasa, mai am putin si cedez nervos, nu stiu cum de m-am abtinut si decat am certat-o pe ea iar lor le-am spus a n-spea oara ca are o punga plina cu haine de iesit afara. Dar lor le este lene sa o schimbe, ba o mai si lasa sa-si puna maioul pe deasupra sa se vada printesa. Ziceti si voi vi se pare normal sa o iau ieri asa (nu prea se vede in poza cat de murdari sunt blugii, doar pe obrajori se vede ca-i murdara) si azi in asa hal.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
9+ BB2
tu draga de tine! cum te inteleg. dar am renuntat sa ma mai supar. la urma urmei sunt haine si ...eu tot adun care sunt mai frumoase sa le dau...dar de ce sa ma stresez ca oricum nu le vor mai fi bune in cateva luni...ca sa le dau altuiva? bine la tine e altceva acum ...le pastrezi pt bebele urmator...sincer mie imi place ana mult mai mult aici si aicidecat aici...e mai...altfel. bine, exceptand julitura.. pe buba. ana e o dulceata, e febletea mea de aici, tu stii, si-mi place oricum. stiu ce te enerveaza mai mult decat murdarirea hainelor: faptul ca nu au grija de ea. nu te mai enerva ca sinte bebe mic
edit
acum am remarcat maieul cu printesa...are si bianca unul identic
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
onitza spune:
BUna!
DANIELA scuze ca nu am mai scris sunt un pic ocupata.
MI-a venit dar negru....abia azi si-a dat drumul serios....cu dureri mari...si de cap si de burta...nu-mi arde de nimik...
Va pup, sunt intr-o stareeeee....mai bine stau in umbra si citesc lucruri frumoase despre voi!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
try spune:
Oti, imi cer iertare pt mesaj, nici n-am curaj sa ma duc sa citesc ce-am scris acolo, dar din aduceri aminte n-am fost prea diplomata si am depasit si gardul ograzii mele. Am ramas cu un sentiment de vinovatie ca am sarit ca dulaul pe tine. O fi sindrom PMS, nu stiu, ca de 2 zile sunt asa si cu copiii.
Dar vorba adrianei, si mi-emi palce mult anutza cu me in pozele alea acolo ,chiar murdarica. Pt ca simt ca e copil in voia lui.
Onitza, ti-a venit negru pt ca ti-a intarziat atat de mult, iar cand e inchis la culoare insemana ca e sange vechi, doar ca pana acum n-a fost eliminat. Eu m-am dereglat luna asta de la tampeniile de anticonceptionale pe care le-am luat in vacanta in speranta ca o sa evit ciclul. M-are prostie am facut, in loc sa-l evit sau scrutez, am avut bafta sa mi-l lungesc la 9 zile. Atat m-a tinut ciclul in vacanta. Noroc cu tampoanele tip OB ca am putut face plaja si baie. Si dupa 2 sapt. cand le-am intrerupt, iar mi-a venit evident, asa ca acuma nu mai stiu cand ar trebui sa-mi vina. Normal trebuia la sf de aprilie, dar probabil ca pe la jumatea lui mai o sa vina (judecand dupa a doua sangerare).
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
Otiliav spune:
Haideti sa va fac sa zambiti, ultima moda in Norvegia, va place cate si-a mai pus Ana pe ea. Tare mult mi-a placut cum si-a prins ea fata de masa cu o clema de par.
Andra, ce-ai, cum sa-ti ceri scuze, nici vorba sa fiu eu suparata. Eu apreciez mult cand cineva isi spune parerea sincer chiar daca difera de a mea, incer sa-i inteleg punctul de vedere. Nu te gandi la PMS mai repede sunt eu o gravida cu toane .
Pai m-am dus la nani si incercam sa inteleg de ce m-am enervat asa rau si nu pot sa spun. Nu mi-a convenit nici sa o vad ca-si suge degetul asa dar m-au ofticat tare cele doua educatoare ca doar cu ele am vorbit sa nu o lase afara in tricou si te ignora ca parinte. De dimineata mi-a zis cea care a schimbat-o asa ca ea a vazut ca Anei ii place asa , ca ce daca eu am zis sa nu iasa afara asa. Am mai intrebat si la servici si se pare ca asa-i peste tot, ele fac legea in tara asta, ba mai si te reclama daca nu lasi copilul sa fie fericit. Bine ca Ana n-are cetatenie norvegiana ca uneori mai iau si copii de la parinti pe motiv ca parintii ii streseaza aiurea. Cu alte cuvinte daca nu-mi convine ca nu-mi respecta cuvantul, ori trebuie sa-i gasesc bona, ori British Kindergarden ori mergem in continuare asa si inghit in sec la indolenta lor si eventual sa fac precum altii, sa o imbrac eu cand ajung la gradinita altfel si hainele bune sa le iau in masina , ceea ce mi se pare prea greu, asa ca o sa o cam las balta, iar la anul poate merge la gradinita in Ro.
Prea exagerata cu spalatul pe maini nu sunt eu, nu cum spui tu de Alex dar am si eu pretentiile mele.
Adriana, hainutele nu prea le-am pastrat mai ales ca poate fac baiat , asa cred deocamdata. Le duc la mama ca are vecini mai saracuti si am pastrat ce a purtat doar de cateva ori. Si daca-i fetita mi se pare normal sa aibe 70% din garderoba haine noi, sa nu-mi reproseze mai tarziu ca le-am tratat diferit, plus ca tare drag mi-e sa fac cumparaturi de fetite.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
9+ BB2
monica-elizabet spune:
otilico, e super ultima moda anutza frumushica
try si eu eram stresata de imbracaminte sa fie curata mai ales uniforma de la gradi-scoala...asa ca astora mici le-am cumparat muuulte sa aibe sa se murdareasca pana nu mai pot
onitza sper sa te simti deja mai bine
andreap mariutza...si alex e la fel...ref prietnii...
adriana cred ca sunt tare haiosi gemenushii..."digei" tudor si "dansatoarea" bianca
daniela, cui predai stafeta?
noi suntem bine...ruxi behaie putin si azi am mai fost si la piscina sper sa nu se agraveze
pe toate
monica
paxela spune:
ce fac fetele?
onitza cum mai iti este?
monica ruxita sa se refaca repede
oti ce bine suna gravida cu toane
andreea , amr 2 , ce frumos, sa ai putin timp si pt tine inainte de marea intalnire cu a doua printesica
daniela si tu mai ai putin
adriana pup gemenusii nazdravani
try , imi dai mie alexutul tau? ca mie mereu mi-au placut barbatii ingrijiti curati etc
mai roiam ceva? nu mai stiu mai imi amintesc eu pe parcurs... noi azi probabil vom fi cu musafiri caci aniversam, eheee au trecut 4 ani .. de la nunta ca de cuplu.... le pierdui nr, undeva dupa 10
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
daniela_sb spune:
Buna dimieatza!
Vai Monica la mine a ramas? De fapt eu si Andreea ca vad ca Oti ar vrea funditza albastra. Pai cine ar vrea o fetiza? Miki, Onitza, Bitz... Fulgu?
Da Paxela, mai e un pic. Cred ca picu' asta e cel mai greu... Dar ne-o ajuta Dumnezeu. Distractie placuta si La multi ani!
34+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.