Comori de nov-dec 04 (177)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Andrep,sa stii ca nu te obliga nimeni sa ajungi la 85 kg ,aoleu ,nu da ca am glumit !
Cici,super balerina gratioasa !
Sa stiti ca Andrei s-a logodit,l-a cerut o fetita de 3 anisori si el a spus da desi nu stie ce inseamna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna tuturor!

Vai Cici, ce balerina ai in casa. Merita pe deplin rochitza ca figurile le stie deja. si Adutzei zambareatza!

Mi-a placut si de Diana cu rolele. Si eu abia astept sa le scot de la pastrare, dar vremea asta nu ne lasa...

Felicitari Oti! Incepe sa se vada burtica... super frumoasa. Ana la plaja ca e tare scumpa.

Roxana, pai tu nu mai ai treaba... Vad ca isi gasesc puii tai preocupari comune... Zici ca toata ziua se joaca impreuna si nu "deranjeaza" pe nimeni. fratiori frumosi si cuminti.

Dana, pentru Irisina dintre flori. Am vazut ca voi nu va dezmintiti nici cu calatoriile, dar nici cu decoratiunile.

Eu astept sa-mi vina piticu de la gradinitza (il aduce bunicu'). In rest am inceput sa fac bagajul de spital (nu mai am rabdare) si ma odihnesc cat mai mult in asteptarea momentului.

Andreea pt. masina si sa stii ca ti-am admirat burtica respectabila. La mine a depasit deja burtica pe cea pe care o aveam cand s-a nascut Danutz (sau cel putzin asa mi se pare). Asa o fi la fetitze? Kilograme am luat doar in jur de 10, oricum mai este timp si cred ca depinde mult si de organismul fiecaruia.

34+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Diana..nu vreau eu..da' se pun ...habar nu am cum!E clar insa ca voi ajunge la 85..asta e!sper sa le dau jos dupa,ca-n august vreau la mare..si casaloti esuati pe plaja nu prea am vazut..
Nu am chef de munca DELOC..numar ca la armata AMR:3 zile

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAP trei zile mai sunt?????? wowwww, ce putin mai e!!!! ne gandim la voi!

Fetelor azi dim mi-a venit si mie! ..dar f putin si maroniu inchis....ce-o mai fi si-asta? poate o raceala. AM avut mari dureri de burta 2 sapt pana sa imi vina, acum m-am mai linistit.

SUnt foarte obosita, nu-mi revin....nu stiu de ce...cu dureri de cap mai mereu..ma duc sa iau un Sarydon....va pup

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Aaaaaaaa, m-am lamurit si eu...e vorba ca intri in concediu nu????? scuzeeeeeee!!!! Sara, mai stai la caldurica!!!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bine v-am regasit fetele! Cred ca dinainte de Paste n-am mai scris nik, dar m-am gandit la voi. Si sper ca ati petrecut cu toate bine. Noi din pacate, am avut o viroza ff urata, care a culminat in miercuri dinaintea Pastelui cu voma si stare de lesin, bietul copil...dar nu va mai zic de mine, eram terminata. Am facut analize, a iesit ceva viral, secretiile inca nu ajunsesera in plamani, dar ptr ca el nu stia sa scuipe mereu voma. N-a mancat nimic 5 zile, era dus de vant saracu, a slabit. Mereu cerea sa mergem la d-na doctor, micu de el credea ca astfel ii va trece. Acum e bine (eu sunt in concediu medical), inca ne luptam cu "pofta de mancare" ptr ca refuza multe din mancarurile pe care el le papa cu mare pofta. Vrea "fripturica" "gratarel" mereu, nu ciorbita, nu altceva. Si le mananca bine cu salata, dar nu e tocmai sanatos doar proteina. Incet incet am reusit sa-l mai aduc pe calea cea buna (mi-a acceptat iar laptele ), dar sper sa fie numai o toana, ptr ca e slabut si mai are de recuperat mult. De Paste am avut musafiri, dar am stat mereu cu ochii pe el si ne-am bucurat ca-l vedem cat de cat bine.Zilele ploioase ne-au cam tintuit in casa, dar ptr ca iepurasul a adus destule ne-am umplut timpul.
Astazi am mai citit despre voi, am vazut si poze, Anuta cea dornica de soare, fratii travestiti (is tare frumosi si Bianca seamana f bine cu Mihnea, intr-o poza eram sigura ca e Mihnea. un special ptr roxana si scuze ca n-am raspuns, m-am gandit la voi), fetele vesele de dincolo de ocean Alexia si Ada, pe Diana am vazut-o mandra de rolele ei, pe Irisina si familia in Maramures, pe Mariuca si mami cu burtica.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Sanatate multa lui Vladut!!!! pacatoasa e viroza asta intestinala!!! bine ca a mai trecut si ca papa si laptic. Putere multa si tie mami!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by onitza

ANDREAP trei zile mai sunt?????? wowwww, ce putin mai e!!!! ne gandim la voi!

Fetelor azi dim mi-a venit si mie! ..dar f putin si maroniu inchis....ce-o mai fi si-asta? poate o raceala. AM avut mari dureri de burta 2 sapt pana sa imi vina, acum m-am mai linistit.

SUnt foarte obosita, nu-mi revin....nu stiu de ce...cu dureri de cap mai mereu..ma duc sa iau un Sarydon....va pup

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Ia fii tu atenta daca mai curge ori nu ceva...ca la mine au curs exact 2 picaturi si gata. Dupa test de sarcina pozitiv. Sa fie asa cum vrei tu. Pupici!
Aime si eu ma gandeam la voi. Sanatate multa lui Vladut. Raceala asta o stim si noi,e in zona Moldovei cred. Denisa e la Roman, a luat raceala de la gradi si ne-am molipsit toti si parinti si bunici.Pana nu am facut frectie toti cu otet am stat la pat. Dupa 2 frectii (cum imi facea mama cand eram eu mica) ne-am revenit si unii s-au putut duce la gradi si altii la munca . Of, bine a trecut!

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Dragelor ma bag la pozici, ma bucur Cicisor ca-mi vad nora deja cumara Andra se cam baga in fata....

Deh, avantajul calaretului - distanta mica.
Si stii cum e: ochii care nu se vad se uita, asa ca voi ati ramas doar cu pretentii de petitori .

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C
Azi am avut si noi sedinta foto cu Alexia, ea a fost balerina si eu fotograful. Fac la gradi lectii de balet in fiecare miercuri si azi i-am cumparat o rochita de balet si tot cu ea a stat toata ziua, asa ca pentru cine vrea, va rog sa o priviti pe Alexia balerina , eu una sunt foarte mandra de balerina mea.

atat de dulce e in toate pozitiile posibile. Bravo Alexia, sa-i transmiti o incurajare din partea mea.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput