Spiridusi de ianuarie-februarie2006 (289)
Raspunsuri - Pagina 6
Bee spune:
Buna fetele.
Cristos a inviat!
Anasol, nastere usoara! Nu asteapta cel mic pana maine! Uffff. Sper din suflet sa nasti repede un bebe sanatos, mancacios, etc.
Mirelush, Andrei ce mai asteapta! Nu de alta, dar 3 mai e o zi norocoasa. Frate-meu e nascut pe 3 mai si-i merge taare bine.
Fetele . Noi ieri ne-am intors acasa, iar azi avem un Botez. Ambii pui raciti, eu cu ei pe cap, Radu la casa si nici nu stiu daca avem cu ce ne imbraca la Botezul de care ziceam. Mor de ciuda ca-s raciti cei mici. Nici nu prea am unde-i lasa (si cand). Dupa Biserica o sa merg cu Ana la socrii, ca Razvi nu sta deloc fara mine.
Sper sa mai ajung sa mai povestim.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
silvi_2005 spune:
Hristos a Inviat cu ceva intarziere si de la noi.
Am disparut din motive tehnice, cu o zi inainte de Paste s-a apucat sotul meu sa reinstaleze vista ca mergea f rau laptopul si nu mai puteam face nimic pe el...ei bine s-a ras tot ce era pe el am pierdut toate pozele, documentele etc....am plans de suparata si nu m-a consolat nimic, Jean imi tot zicea ca facem altele si ca mergem iar in locurile unde le-am facut. Sper sa mai pot recupera ceva de la ai mei si asta e, erau pozele facute intr-un an, cu prima reactie a lui Alain cand a vazut marea si multe altele dragi mie . Tot cu reinstalarea a si consumat toata portia de trafic ca a luat o groaza si isi dea antivirusi si etc...deci pana azi ce mi-a intrat portia noua am verificat mailul si un pic de mess si gata.
Anasol tin pumnii la nascut sa treaca repede si sa iasa bb sanatos,
Giova am inteles ca ati fost plimbareti, bravo voua sa vezi ce patim noi cand venim in tara cu neamurile si prietenii ca ma si enerveaza ca e pana la urma toata lumea bosumflata si noi obositi. Si Alain mananca extraodinar de rau ma dispera.
Mira distractie faina si voua bine ca stau spiridusii cuminti pe masina.
Miha, pupici, super simpatic piticul tau cu repetatul dupa voi, deci cenzura totala
Bee sanatate la spiridusi, sa scape de raceala si tie sporuri in tot ce faci ca ai intrat iar in priza.
Maraki abia astept sa vad noul look ca nu stiu de ce film si de ce tipa vb. pupici lui Angelo ma topesc cand il vad in poza de messs cu bretonelul ala.
Nu am apucat sa citesc decat trei pagini din urma, o sa intru mai adanc sa vad ce s-a intamplat cat am lipsit. Alain a primit de la Iepurasul asta o tricicleta de la Cars cu figurine din alea pe ea si un desen cu Oui-Oui ca e mare fan acum. Nu se stie da pe ea chiar vroiam sa va intreb ai vostri stiu sa pedaleze, el o calareste ca si pe masina e mortal, pune picioarele pe pedale dar nu apasa nu poate sau nu stie nu m-am dumirit inca. Mie una nu mi-a ars de nici o sarbatoare, nu stiu ce am avut nu am simtit nimic festiv sau deosebit anul asta poate si pentru ca nimeni nu mai sarbatorea cu noi.
Noi am umblat dupa cumparat frigider zilele astea si acum il astept de doua zile de asta sunt asa matinala pe forum e aiurea ca noi nu stim cat si daca stam aici dar am zis ca sa il ia naiba daca plecam la toamna il vindem sau vedem noi ce facem asta e. Aveam un frigi mic si un congelator tot asa dar erau ale tipului care a stat inainte aici care a zis ca ni le vinde dar apoi s-a razgandit....tot de Paste vestea asta si uite asa ne facem cu frigider mare.
Am primit in sfarsit cardul de la asig sociale si pot sa il inscriu pe Alain la haltgarderie o sa sun luni, poate ma trezesc ca nu mai au locuri ca la cate ghinioane am avut in ultima vreme ma pot astepta la orice . Alain e de vreo 2 saptamani intr-o explozie de cuvinte noi, repeta tot ce aude si in romana si in franceza si in engleza de la desene, e mortal. Ii striga lui Jean atoooooooooond sa nu plece fara el si nu stia ce zice asta mic nu se astepta sa ii vb in franceza . Hai ca am scris un foileton aici, merg sa mai citesc si poate revin daca nu pare Jean din garda.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
silvi_2005 spune:
Gata am terminat si de citit, la poze ma uit deseara pe indelete.
Florini pupici de la noi.
Bumbita sa stapaniti sanatosi apartamentul, ma buucr tare mult pnetruvoi ca o sa va reuniti stiu ce aiurea e asa ca am trecut si eu prin asta. Subscriu la ce zic fetele ca emani bucurie si energie deci posteaza cat mai des , pupici de la noi.
Intre timp mi-au sosit si sotul si frigiderul dar in ordine inversa. E o zi superba, o sa plecam undeva sa hoinarim, e vedem deseara.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
cosmi1975 spune:
salutare fetele
gata si noi pe akas ...a fost frumos la tara , ne am odihnit si distrat
anymony spune:
ANASOL....NASTERE USOARA IUBITA!!!!
HRISTOS A INVIAT FETELE!!!!
Noi inca la tzara...si netul se misca cam greoi.
Ioana vrea numai afara...si-a revenit f bine dupa indigestie...pina la urma cred ca a fost o intoxicatie...sau ceva asemanator de la un suc Carotella morcov si porto...a vomat numai colorant portocaliu. Deci asta a fost cauza...si.........niciodata nu ii mai dau sucuri din comert-o singura data a fost de ajuns sa ne chinuim...pe bune...
Noi am sarbatorit bine, a fost vreme buna. acum e inorat dar nu ploua.
Va pupam, mai vorbim pe marti cind ajungem si noi in Iasi.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mirela10 spune:
ANASOL,nu gasesc majoretele alea,dar merge si cu asta:NASTERE CAT MAI USOARA SI ASTEPTAM CU SUFLETUL LA GURA VESTI DESPRE VOI!!!!!!!
SILVI,ma bucur ca acum ai PC functionabil si ca o sa intrii mai des.cat despre poze si eu am patit asa cu primele poze ale lui dani de la maternitate,imi venea sa urlu...pupicei lui alain
COSMI,ANY,lume noua...ia mai povestiti si voi cate ceva despre spiridusi.
BEE,uf,ce nasol cu botezul asta,te cred ca nu-ti arde cu puii mici raciti.cat despre nascare,ce n-as da si eu sa ma apuce ,daca ma vezi cate ture de parc,alergat cu dani ,ridicat greutati,inducere naturala...nik si pace...
pupici la toate lumile
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)
MIHA78 spune:
ANASOL NASTERE USOARA, Doamne Ajuta sa fie cat mai scurt travaliul si sa fie Ianis si tu bine. Ai simtit tu bine ieri ca se pregateste piticul sa vina pe lume.
Revin fetelor, dar am citit de Anasol si m-am grabit sa-i urez cele bune ptr. nastere.
Giova spune:
mesaj de la Anasol, la 11:19
" am nascut baietel, 3700 gr, suntem bine, acu' ma coase."
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
nu am citit nimic inca, imediat ma pun sa vad ce ati mai scris.
Noi de ieri suntem in Tm. daca a fost vreme naspa, ne-am decis ca ieri la pranz sa venim spre casa.
azi am mers la iarba verde, asa ca acolo eram, cand am primit sms-ul Anei.
Marco de cateva zile nu mai suporta pampersul, eu il pun cu chiu cu vai, el il da jos. Nici nu a mai facut pipi pe el, ba a mers de vreo 3 ori singur la baie la ai mei.
Deja ii e dor de bunici, atata i-a pomenit azi...ca el merge la Aba Liulia la moshu, buni si dani.
I-a priit acolo, cu toate ca nu a mancat mai nimic(a iesit o masea, una e pe cale sa erupa, asta sa fie cauza).
Joi l-am lasat sa doarma la mama si noi am iesit amandoi, ca in vremurile de mult apuse. tare fain a fost, cu toate ca eram tot cu ochii pe tel., ca va plange copilul. Lui...nici ca i-a pasat, odata a intrebat de mine si gata. L-a si tuns mama, totul a fost ok.
hai ca ma pun sa citesc ce ati mai scris.
va mai tin eu la curent cu vesti despre Ana si Ianis.
Anasol refacere rapida, un bb mancacios si sanatos!!!
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
asa....parca vad ca iar uit pe cineva, si ati scris asa de putin.
se pare ca ianis nu a mai asteptat-o pe tanti dr. Bine ca totul a decurs normal si sunt sanatosi amandoi.
Maraki pai tu ai motiv draga, esti departe. eu nu vreau cadouri de la nasa, am mai spus, as vrea doar sa-l vada mai des, nu doar de ziua lui, paste sau craciun. mai ales ca sta la 2 pasi de noi. Nici in drops nu se uita la poze, nici tel. nu da. asta e...nu mai zic nimic, caci iar ma enervez si nu are rost.
cadoul e fain, nu stiu sa explic bine.
uite-l aici:
http://www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=44&cod_produs=489
Miha noi odata am fost in Polus, de Craciun. acum am fost in viteza, numai in vizite, fara shopping.
Mirelush tu urmezi acum....mai poti?
Cosmi ma bucur ca a fost bine la tara. te asteptam cu povesti si poze.
Bee insanatosire grabnica piticilor, nasol ca s-au racit taman acum. spre ca a fost frumos la botez.
Any ce mai faceti voi? pe cand reveniti din deplasare?
Silvia nici marco nu pedaleaza stai linistita.
Sper sa va mearga toate bine, asa e...cand vine una...toate vin. imi pare rau ca ai pierdut toate pozele. de ce nu le salvezi pe DVD-uri? e cel mai sigur asa....
cine are acum frigider mare si nou?
poze poate pun mai tarziu, nu am facut prea multe. mi-a fost lene si sa pozez.
_