Spiridusi de ianuarie-februarie2006 (289)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, uraaa, nu mai ai avertismentul! Eu acum am vazut.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

lui Marco de aseara a fost din cauza maselei, cred. azi am vazut ca e crapata gingia si era iesit putin din maseluta/dintr-un coltisor.
Era sa merg cu el la urgente, e plin de bubitze pe piept/burta. A venit o prietena la noi, care e medic de familie si mi-a zis ca e o alergie...de la ce?? habar n-am. poate de la cioco ca a cam exagerat cu ea. maine ma uit si ce a mancat la gradi, ca am uitat.

Toanca ce frumos vorbesti de casutza voastra...si eu8 vreau!!! pacat ca avem alte prioritati anul asta.
Asteptam poze cand e totul gata. matei v-a fi cel mai incantat, cred...toata ziua va fi in curte.
Bianca am citit si pe mess. Oricum e ieftin si calitate buna.
Poate si la Dani oor fi maselutele, din cauza asta nici sa nu manance asa de bine.
Spor la invatat.
Astery hai zi noutatile, nu ne mai tine in suspans.
Silvi o haltgarderie dintr-asta ar merge si in Romania, pacat ca la noi nu e implementat sistemul asta. sper sa se acomodeze Alain si sa ramana si fara tine.

mai revin...asta in caz ca mai intra Cristina.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Astery...oare vestile sunt de bine? S-a infirmat vreun diagnostic ? Hai nu ne mai tine in suspans...si spune-ne. Averstismntul nu il mai am demult
Giova deci aveti prima masea din cele 4. Noi mai asteptam. Voi ati fost in Bulgaria? Parca retin anul trecut ca ziceai ca ai fost si in Grecia si Turcia bineteles. Nu va place Bulgaria? Am impresia ca nu iti place... Nici Nelu nu o agreea dar cand a vazut ca la pret( in perioada asta) e aproape pe sfert ca in Turcia...l-am convins repede. Unde vreti sa mergeti anul asta? Nelu si-a luat concediu in mai sa mergem mai ieftin in Tunisia sau Egipt dar decat sa dau 500 E pt Tunisia am zis ca mai bine ii dau in Turcia ca e mult mai bine. Si daca a fost sa mergem in gasca in concediu...am preferat asta...si am iesit si mai ieftin decat am estimat.
Ali ce mai faci? Cum te descurci cu nora si bb Ianis?
Bombo cum e bb din burtica? Tot fata?. Mai pune poze si neaparat filme sa ii aud vocea cu minunea vie .
Eu n-am invatat nimic, de maine chiar ca ma apuc ca imi sunt numarate zilele. Si la servici am mult de lucru...nu am vreme nici acolo sa respir cateodata.
Merg si eu la nani ca e tarziu deja .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca pe prima o avem deja, acum ne supara cealalta, tot de sus. Mai raman cele de jos si gata...scapam de prima dentitie.
Nu am fost in Bulgaria, sincer nu stiu de ce nu ma atrage: drumul pana acolo? ca se fura masini? sau alte povesti de groaza de la tv? am auzit de la multi de raportul pret/calitate. Sincer nu stiu ce sa-ti spun ca nu-mi place, mai ales ca nu am fost acolo.
Se pare ca ne-a lasat balta Cristina.
ma bag si eu la .

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Buna dimineata la
L-am trezit pe Dani azi dimineata si nu facuse pipi pe el . L-am lasat pe Nelu sa il imbrace ca iar are treaba cu mine ....mi-a zis " du-te mami vici ( du-te mami la servici) tati duce chesa".
Si cam atat...ma apuc de lucru dar sunt prin zona sa vad ce zice Cristina.
Giova, am inteles de la sefa mea (i-am aratat acum pozele) ca nisipurile ar fi o statiune mult mai frumoasa. Ma rog...acum asta e, pe viitor acolo voi merge daca mai merg in Bulgaria. Cu furatul masinilor...eu inclin sa cred ca s-au mai domolit bulgarii de anul trecut cand s-au auzit multe povesti si cine stie cate erau adevarate ca de la TV vezi bine ca unele stiri sunt cam denaturate . Noi la hotel aveam paza (era o masina de BS Guarding) si nu am platit nimic pt asta. Si ne-am facut si la Casco la o adica. Cum sta Marco cu bubitele? Mai are?

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bunadimineata.
Pe scurt,caci sunt la birou la sotu'.
Se pare ca elementele autiste alelui Razvan s-au transformat in... ADHD.Din punctul meu de vedere,putin probabil...
Cam astea ar fi vestile.
Razvan a devenit si mai afectuos in ultima vreme... de tati nu prea se mai poate desparti...
In alta ordine de idei,am inceput ABA, in forta.
Va mai tin la curent despre noi.

Toanca,intr-adevar, FOARTE FRUMOS cum povestesti despre cuibusorul vostru. Parca ma si vedeam la voi acasa... sa stapaniti sanatosi si sa-i mai aduceti un fratior/surioara lui Matei.

Bianca,eu abia aseara am obs. ca nu mai ai avertismentul. Ma bucur.

Gata, trebuie sa plec.
Pupici tuturor.
Mai intru mai tarziu cand ajung acasica.
P.S.: mi-am cumparato benga de tastatura + maus.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata si de la mine

am tb multa .....multumesc celor care au intrebat de papan....e mult mai bine ,urticarie a facut de la ceva ce nu i a priit ,a fost foarte bine ca au erupt bubele,sper sa i treaca pt ca vineri avem petrecere de ziua sotului iar sambata plec la nunta ...departe(am 2 nunti luna asta si una luna viitoare ...deocamdata)

Mergi la inceput

Neatza!!!
Nu mi-a baut laptioc nici aseara, nici dim. Nu i-am bagat Nesquik dim. in el, sa vad cauza alergiei.
Bubite mai are pe piept/burtica, dar de dim. am vazut ca ii supureaza un ochisor. Iar conjuctivita???? Am inceput iar cu remediul lui homeopat, sa vedem cum va fi.Poate nici nu e conjuctivita, naiba stie...eu sper sa nu...ca nu-l pot tine acasa sapt. asta la cata treaba am.
Bianca si marco se trezeste de cateva nopti cu pampersul uscat, dar inca nu ma incumet sa renuntam la el noaptea.
am auzit si eu de Nisipuri, ca e misto si faina statiunea.
Cristina nu stiu ce sa zic, ca nu ma pricep.....eu speram ca vi cu altfel de vesti. ce e tratamentul ABA? in ce consta?
a inceput sa manance Razvan?
Cosmi si noi avem o nunta in 18 mai, ne-a anuntat in ziua de paste. azi musai sa dau raspuns, dar nu prea am chef sa merg, mai ales ca e si duminica, in Alba Iulia. Oricum, merg ai mei, si ii trimit banii in plic.

gata, la treaba cu mine.
pe mai tarziu.

_

Mergi la inceput

Cristina...m-ai bagat in ceata de tot. Poate detaliezi pt necunoscatoarea de mine...adica e de bine sau de rau? Ce inseamna practic? Nu ma pricep sincer.
Cosmi sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti impreuna..iti urez de pe acum ca poate uit vineri.
Nunta si eu am luna asta...in 31 mai la Sovata (la 60 km de Mures) e nunta de noapte si voi conduce eu la intorcere/ Mergem cu socrii si nu stiu daca sa o iau pe Sandra sau nu...nunta e la fiul nasilor nostrii de cununie..deci nunta babana la pretz .
Noi trebuia sa mergem la Sebes in 31 mai ca e ziua bunicii mele (face 90 ani) dar cum am nunta...nu putem merge. Poate luna asta fugim pana la Sebes dar nu stiu cand...sambata asta e ziua unui prieten, am scoala la facultate, in 24 am primul examen...in iunie am sesiune..of....si am hotarat sa ne adunam toti unchii si verisorii cu copii ...tot familionul si eu nu pot merge. Si trebuie sa merg sa la nunta....si oricum am examen in ziua de dimineata.
Giova, spor la treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi, eu imi beua aici cu voi a doua cafeluta ca piticul meu nu s-a trezit inca il mai las 10 min si il trezesc.
Giova da e chiar super ideea ata, aici haltgarderia este pentru depanaj cum zic ei, adica petru familiile care nu au los la cresa sa poata sa isi lase undeva copilasii daca au ceva de rezolvat. Vorbeam cu Ana de Frnace si imi zicea ca am noroc ca au asa program aici ca la ei numai o zi pe saptamana este. Super ca va ies maselutale si scapati lui Alain cele din spate nu i-au iesit inca si sper sa nu ne faca pb.
Cristina chiar nu stiu ce sa zic mi se pare fantezista schimbarea asta de dg. Nu vreau sa emit eu parereri ca si pe mine ma enerveaza sa vina cineva care nu are nici o leg cu domeniul respectiv si sa isi dea cu parerea. Tu nu ai zis niciodata ca ar fi impulsiv sau neastamparat piticul tau si pentru deficit de atentie...la varsta asta e tare greu de definit daca este sau nu patologic, se fac zeci te teste si sincer nu stiu zau daca in Romania se face totul la nivelul la care rebuie sau isi cam dau asa cu parerea ca poate n-o fi asta....Eu una nici cu autismul nu eram f dumirita pentru ca am vazut copii cu autism si am citit despre asta si crede-ma era tare diferit ce ce are Razvanel din fericire. E f bine ca mergeti peste tot si cautati raspunsuri dar sa nu te lasi usor influentata de opiniilor lor. Minunat ca faceti terapia ABBA incearca tu acasa si cu tehnicile Montessori de care iti ziceam ca rau nu fac, sunt ceva metode care ne ajuta sa avansam cu puiutii si asta nu poate fi decat de bine. Iti pun aici si 2 articole despre ADHD cu siguranta ca ai citit si tu o groaza dar poate nu ai dat tocmai peste astea, al doilea are mai multe parti. Eu le-am citit stresata de piticul meu care chiar nu are stare dar nu imi pun pb sa fie vb de asa ceva la el....inca . Primul articol http://www.okey.ro/index.php/sanatateatv-%E2%80%93-atentie-la-deficitul-de-atentie/2008/01/08/ si cel de-al doilea http://www.emcb.ro/article.php?story=20070911153726251 sper sa ma lase asa daca nu incerc eu pe mail sau cumva.
ADHD este boala deficitului de atentie ca ziceau unele fete ca nu stiu ce e aia intr-adevar asa cum o formuleaza ei nici nu te gandesti ca ar avea legatura cu asta. Noi ne bucuram saptamana asta de vreme buna, nu am ajus la piscina ca a avenit Jean tarziu si am mers sa luam costume de baie, eu mi-am gasit intreg care sa imi vina bine si lui pitic i-am luat ceva sort de baie sa pot sa ii pun scutec de bazin si sa nu se vada asa umflat dar trebuie schimbat azi ca e prea mare . Ma enerveaza la culme faza cu hainele, e parca intre doua marimi acum, cele de 98 ii sunt scurte in maneci si cele de 101_104 ii sunt mari...nu inteleg. I-am luat in feb doua genti de haine cu faza cu reducerile si ca am fost la Paris si jumate sunt mici si jumate mari va trebui sa ii mai iau cate ceva ca nu imi place sa ii indoi manecutele la bluza sau la pantaloni si am jurat ca nu ii mai iau pana la vara nimic. O zi minunata tuturor.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput