Spiridusi de ianuarie-februarie2006 (289)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum am reusit sa ajun la PC, ne-am intors de la ora 12. Alain a stat cuminte in carucior pana am facut hartiile, azi a facut numai asa o tura de acomodare, copilasii erau pe o terasa dar nu avrut deloc cu ei ca era o piscina cu bile pe care o ochise si vroia la ea le tot zicea ovoaaaar la copii. La plecare a fost mai cu cantec ca nu vroia sa plece si a plans cand l-am urcat in carucior si dat in directoare ca tot incerca sa il consoleze, noroc ca ne inscrisese deja ca cine stie....
Giova am vazut ca ai lasat mesaj ca si voi aveti asa jucarii de plaja. Voi va jucati cu ele ? Alain vroia toate jucariile copiilor asa ca i le-am luat instant si masina de plastic si tot tacamul si nu le mai baga in seama acum, ma joc eu cu ele.
Miha deci voi sunteti prapaditi mai, eu una m-am mai linistit cand v-am auzit si pe voi ca ma gandeam ca e hiperactiv al meu si ma si gandeam la repercursiuni pe termen lung....
Dana eu nu mai zic nimic ca tot ce comentam mai demult ca faceau parintii fac si eu acum Sa foloseasca cu placere mobilul si nu f mult ca are totusi radiatii, vezi ca sunt ceva dispozitive mici de ceramicacare cica atrag si absorb radiatiile sa intrebati la dealer.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ana, eu zic ca a fost o vacanta pe care nu o veti uita multa vreme, chiar daca totul nu a decurs asa cum va imaginati.
Wow! Super, deci ii place jazz-ul lui Alex. E fantastic, zic eu.
Imi place teribil cum povestesti .
Ha ha, si noi am schimbat de cateva ori mobila in camera lor, iar acum, ca am gandit foarte strict aranjamentul. Oricum gasesc ele pe unde sa se cocoate.
Ah... si faza asta cu pamantul imi produce amintiri. I-am gasit Roxanei buzunarele la geaca pline de pamant adunat de afara. Nu ma intrebati unde era soacra-mea care ar fi trebuit sa o supravegheze...

Silvi, uite s-o intreb pe fina noastra de dispozitivul acela. Ea lucreaza in Orange Shop. Mersi pentru pont .

Nu, nu se pune problema sa plece cu mobilul afara si oricum e mereu insotita de un adult. Oricum, nu sunt convinsa ca am facut o alegere buna, insa nu am rezistat ideii de a i-l oferi ei .
Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana pai asa s-a facut si daniela cu un mobil. L-a primit pe cel vechi al mamei mele si are cartela.
Silviu-care a placat de la mama de ce a fost atras??? i-au promis ca-i cumpara tel. mobil. Si uite ca acum i s-a urat de-a binelea, cica nu mai vrea sa audda de bani si bogatii cat traieste. a fost la Directia pt. protectia copilului sa le zica ca vrea la mama inapoi....
Ana vorba danei, vacanta asta o veti tine minte multa vreme...cum a fost timpul...totusi v-ati distrat si simtit bine. Avem si un fan jazz in grup. de la Alex ma astept la orice, ne surprinde in bine de fiecare data.
Silvia in ce zile va fi Alain la har....?( scuze, dar nu tin minte cum ii zice)
Marco se joaca cu setul lui de nisip, dar daca sunt mai multi in parc, le prefera pe ale celorlalti copii.

Noi trebuie sa schimbam mocheta in camera la marco. e toata patata, am incercat sa o spal si nu iasa cum trebuie. asa ca renuntam la Winnie si cred ca-i cumpar dintr-aia cu strazi. Si un pat vrem sa-i luam, dar asteptam sa facem un drum de Ungaria, sa vedem ce-o fi la Ikea. Mobila inca nu o schimbam, inca vreo 2 ani mai merge.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Anasol sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos, papacios si cumintel
Dana, da nu e cam mica pentru mobil?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by toanca

Dana, da nu e cam mica pentru mobil?

Ba da..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca. ce mai face Matei? cum stati cu casa?
Ralu si Anastasia sunt bine, am vorbit cu ele. printesa o tine numai in party-uri si e la fel de "prapadita" ca ceilalti spiridusi. Clar e varsta.
De Anasebe mai stiti ceva? Bee mai ti legatura cu Ana si Tiberica?

fug si eu dupa una bucata copil. pe urma afara cu noi.
pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare inca o data.
Casa....e asa de frumoasa...
Suntem intr0un stadiu foarte avansat; vineri vine mobila de bucatarie si patul lui Matei (i-am luat patul in forma de masina), am comandat si restul mobilei (in toata casa care urmeaza sa vine in vreo 2 saptamani); am comandat ieri si perdele;
Mai am de luat frigiderul, aragazul, masa pentru gradina si cuierul in hol.
Restul mobiliei e platitia, dar nu a venit inca.
Cred ca in vreo 2 maxim 3 saptamani ne vom muta.
Am avut mult de alergat dupa mobila, covoare, perdele, dar pana la urma le-am scos la capat.....
Abia astept.
Nu ne-au mai ajuns banii sa facem si garajul (adica sa-l renovam), dar banuiesc ca masina poate sa stea deocamdata si in garaj nerenovat
In rest, Matei e un pic cu SN, dar nu mi-a facut febra;
Vorbeste si mananca mult, plange cand trebuie sa-l bagam in casa pentru ca vrea sa stea numai afara; e....de cand o sa ne mutam la curte nu o sa mai aiba motiv sa fie suparat pentru ca, cred ca o sa stea numai afara sau cine stie in patul lui masina.
I-am luat lustra in forma de avion, covorul e in forma de avion, perdelele sunt cu masini si avioane....ce mai are o camera.....
Hai ca ma laud singura
Ma bucur ca sunteti bine si la fel si spiridusii....
Dana, tia-m vazut printelese; frumusele foc si seamana ca doau picaturi de apa.

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Toanca felicitari pentru amenajatul casei, pupici la mancacios, bravo lui ca eu fug toata ziua cu linguar dupa Alain.
Giova la haltgarderie mi-a zis ca nu e limita de ore pe luna, faza e ca pot sa il duc in fractiune se 4 ore sau dimineata de la 8 la 13 sua dupa-masa de la 14 la 18, iti faci programari si platesti de fiecare data. De patru ori pe luna ai voie sa il lasi o zi intreaga cu masa servita acolo. deocamdata suntem in programa de acomodare, va merge saptamna viitoare marti si joi cate o ora dupa-masa si vineri de la 10 o ora. Ma laas sa stau o jumate de ora prima data sunt tareee curiaosa ce o sa faca ca in Romania urla fara mama si mergea si ea la cresa cu el si stateau cateva ore si apoi acasa .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buona sera.
Of ca toata ziua zic ca ma apuc de invatat si nu mai reusesc. Ieri dupa masa am fost la cumparaturi ca imi era gol frigiderul, azi musafiri...luna asta am 4 examene si luna viitoare inca 2. + servici, casa..etc. Of...ca parca m-am saturat de facultatea asta .
Giova, si Dani se mai trezeste urland si nu gasim explicatia urlatului. Dar se calmeaza dupa un timp. Poate sa fie si maselele cine stie. Cu excursia sunt povesti, am auzit si eu ca ar fi fost super ieftin dar nici chiar asa. 5 zile au fost 169 euro de persoana + pt Sandra jumate. F ieftin in comparatie cu Turcia chiar si in perioada asta. Ca si impresie generala pot sa iti spun ca daca nu mergeam in Turcia as fi zic ca la bulgari e super perfect, dar fiindca am fost la turci, pot spune ca la bulgari e foarte bine.
Dana e adevarat ca e cam repede pt mobil, dar puteai spune ca e mobilul "casei" chiar daca doar Oana raspunde la el. Asa macar nu simte e al ei, nu simte ca e proprietara unui lucru atat de important pt varsta asta. Dar acum asta e, si Sandra e obisnuita cu de toate dar e simtita si nu cere lucruri exagerate. Telefonul ei e fara camera si ii place, nu mi-a cerut niciodata un telefon cu camera cu toate ca alti copii au.
Bumbi...iau reductil dar dupa all inclusiv la bulgari ce kg vrei sa dau jos. Oricum am cu 3 kg mai putin ,iau medicamentele in continuare deocamdata stagnez la kg dar nici nu fac eforturi sa le scad. Mananc normal.La bulgari nu m-am ingrasat deloc si am mancat din toate. Nu mi-a venit sa cred cand m-am suit pe cantar, estimam un + de 1,2 kg dar m-am inselat. Felicitari pt apartament .
Miha e si varsta si zodia de vina pt temperamentul asta. Sandra era mult mai cuminte decat e Dani. Adica asa mi se pare. Si parca putin mai linistita. Asta micu e intr-o continua miscare.
Astery, am vazut ca te-ai plans de kg lui Razvan....ar trebui sa intrebi un medic ce ai putea face ca dupa cate retin nu manca mult Razvan . Eu cred ca kg tin si de comportamentul copilului daca e mai linistit pune mai ushor pe el. Dani are fond genetic din pacate foarte propice pt ingrasare dar e in continua miscare. Si poate de asta deocamdata e bine, chiar slabutz as putea zice. Dar eu sunt multumita, chiar daca ma dispera uneori ca nu mananca ( in ultimul timp tot mai rau mananca...si chiar foarte rau)
Cosmi, de la ce sa fi facut urticaria aia? lui Papan sa se faca bine repede.
Toanca trebuie udata casa aia.
Florina David e un copil superb , iar pozele sunt minunate .
Maraki, pe unde te-ai plimbat azi?
Azi noapte Dani a cerut de 2 ori apa. O data m-am trezit eu, o data Nelu. Si i-am spus sa aibe grija sa nu faca pe el ca nu are pampers. Intotdeuna spune " Bineee" Azi dimineata cand s-a trezit mi-a spus Nelu ca a strigat "tatiiiii cut pipi pe mine" Si era cald inca. Cred ca n-a deschis bine ochii si i-a dat drumul crezand ca are pempaers. Noah asta e...in seara asta la fel, noroc ca am inca un sac de dormit si am sa il culc cu asta. De maine merge la cresa ca a somat destul si i-au trecut si SN si ar sta si Nelu linistit ca e in concediu pana in 20.
Dani a inceput sa ne bombardeze cu intrebarea "ce-i ala?", "ce-i aia?". Dupa ce ii raspundem la intrebare spune " Da? Bine". E un increzut si un rasfatzat cu toate ca nu am vrut asta.
Merg sa imi culc strumful, acum e in baie cu Sandra si se spala pe maini, fatza dinti...ritualul de seara. Ce bun e un copil mare la casa .
O seara frumoasa sa aveti, sper sa ma apuce cheful de invatat.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Anasol, felicitari, mamico! Sa-ti traiasca scumpetea, iar tie muuult laptic si refacere rapida.
Gagici revin maine, am noutati, sunt foarte bulversata.
Va pup mult pe toate si aveti grija de voi.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput