de 3 ori luna asta:((
fetelor mie mi-a venit ciclu de3 ori luna asta,si m-a tinut normal cate 4 5 zile.:( ce o mai fii si asta?o sa merg la doctor saptamana viitoare,dar pana atunci sunt cu nervii la pamant:((.iau anticonceptionale loette de 4 luni si n-am mai patit asa niciodata
Raspunsuri
Gabi_K spune:
n-a fost ceva cu tabletele? deex. sunt expirate, ai uitat sa iei la ora fixa, ai avut diaree, ai luat si alt medicament?Aparitia sangelui nu are cumva legatura cu un act sexual mai lung, mai dureros? Poate ai o rana pe col, sau numai pur si simplu te-ai dereglat hormonal.
Mergi neaparat la dr.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
Clover spune:
Cat de lung sa fie actul sexual sa sangereze 4-5 zile?
In locul tau as intrerupe pastilele pentru ca in mod clar nu va potriviti si dup-aia vezi ce iti zice doctorul.
If all else fails, look cute.
analessya13 spune:
Asa am patit si eu luna asta si pana la urma era din cauza pilulelor care mi-au produs o dereglare hormonala. In plus, am mai si uitat sa iau pilula de vreo 3 ori, iar daca uiti se da totul peste cap. Eu am facut control exact din aceasta cauza, din fericire nu era nimic grav, mi-a schimbat pilulele, bineinteles in urma unor investigatii la sange.
kale spune:
quote:eu am si candidata(pt care am luat nenumarate tratamente)si n-am scapat de ea.nu mai am incredere in doctori deloc,am schimbat vreo 10 pana acum:(,asa ca simt ca degeaba ma mai duc sa vad ce am.tabletele am tot uitat sa le iau,actul sexual nu e lung,cateodata ma doare,cateodata nu,simt peretii vaginului ca ma ard asa...la urinat nu ma ustura ,nu ma doare nimic.
Initial creeata de kale
fetelor mie mi-a venit ciclu de3 ori luna asta,si m-a tinut normal cate 4 5 zile.:( ce o mai fii si asta?o sa merg la doctor saptamana viitoare,dar pana atunci sunt cu nervii la pamant:((.iau anticonceptionale loette de 4 luni si n-am mai patit asa niciodata
CameliaBianca spune:
pai de ce uiti sa le iei? normal ca apar sangerari, saracul tau organism nu mai stie ce faca. ai grija, ca poti sa te dereglezi urat din cauza asta. te mai trezesti si cu chisturi si fibroame dupa aia de nu mai stii pe unde sa scapi.