Ai nostri, ca brazii! dec(04)-ian&feb05 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am si eu o intrebare apropo de gradinitele astea. Cate grupe sunt la cele de stat, 3 grupe: grupa mica, mijlocie si mare (pregatitoare)? Sau sunt 4: mica, mijlocie, mare si preatitoare??? Ca nu mi-e foarte clar daca grupa mare si cea pregatitoare sunt una si aceeasi.
Eu una nu as vrea sa faca mai mult de 3 ani de gradinita, pt. ca sunt hotarata sa-l dau la scoala la 6 ani si 8 luni si nu stiu daca in cazul asta l-am inscris bine la grupa mica.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

nici eu nu stiu cu grupele astea, am inteles ca ar fi 4 (poate am inteles gresit). Pe David l-am inscris anul trecut la grupa mica, desi ziceau ca iau copii nascut in 2004 l-au luat si pe el (si pe multi altii) nascuti in 2005 iar cand am facut reinscrierea ne-a spus ca in grupa mijlocie vor merge doar cei nascuti in 2004, ceilalti raman tot la grupa mica. eu as vrea sa mearga si David la grupa mijlocie, el e nascut in 7 ianuarie 2005, sper sa faca o derogare ca e vorba doar de o saptamana ... si eu as vrea sa-l dau la scoala la 6 ani si 8 luni, sper sa faca fata, dar oricum mai e ceva timp pana atunci (imi place mie sa cred , desi timpul trece foarte repede)

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tomasa, cum adica sa te faci de rusine? Sa nu mai spui asta pls. Sunt convinsa ca aveti poze reusite - copiii le dau frumusete. Nici noi nu ne pozam zilnic cu fotograf profesionist. Ce bine suna treaba aia cu asistatul de pe margine, sper ca-ti si tihneste cafeaua si nu ai emotii pt Tudor. Eu nu am auzit de clubul Francez dar e f bine daca tu&baiatul sunteti multumiti. E scump?
La gradi sunt 4 grupe: mica, mijlocie, mare si pregatitoare. Si eu am aceleasi intentii ca si tine - din cate am inteles poti sari peste una din ultimele 2 grupe, insa nu stiu mai multe detalii. Cred ca merita intrebat si la subiectul cu gradinite.
Lorellay, daca mergi la mare, nu ai putea sta totusi un pic sub umbrela la plaja ? Ar fi pacat sa nu... Noi am vrea sa plecam sambata la Eforie si abia astept. Am inteles ca apa e calda si plaja curata. Depinde insa daca reusim sa scoatem masina din service sau ba...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, ce are masina voastra?

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Crinuta, a trebuit schimbat AC-ul.

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Oh, Liviana, iti dai seama ca nu ma refeream la copii, care sunt cei mai frumosi din lume (normal, doar sunt ai mei!) ci efectiv la calitatea pozelor, pt. ca au fost facute in ultimul timp numai in graba, in semi-umbra sau cu soarele in fata. In fine, promit sa le incarc si sa le vedeti, asa cum sunt.

Mergi la inceput

Cu gradinita m-am lamurit, o sa incerc sa-l inscriu direct la grupa mijlocie sau daca nu se va putea voi sari mai tarziu o grupa, vad eu. Imi pare doar rau ca nu mi-a trecut prin cap sa vorbesc lucrurile astea de la inceput cu directoarea.

In alta ordine de idei fac bagajele, maine plecam la mare pt. 10 zile. Sper sa fie totul bine si sa nu avem peripetii.

Mergi la inceput

Liviana, clubul francez sau "Le Club" se afla in Satul Francez. Eu nu am emotii si imi tihneste cafeluta, Tudor are antrenor personal, care sta numai de el, este profesor de inot asa ca nu are ce sa pateasca. Cel mult sa ia o gura de apa.
Eu pot sta chiar pe marginea bazinului, sau il pot privi de la bar, de dupa niste geamuri de sticla. Sau pot intra si eu in apa, nu ma opreste nimeni. Doar ca la cat sunt de obosita, prefer sa-mi savurez cafeaua.

Mergi la inceput

Tomasa, la poze ma refeream. Unde plecati la mare? Poate ne vedem acolo daca reusim sa plecam maine. Daca nu, atunci sejur placut!
(Nici de satul francez n-am auzit... Ce este mai exact? )

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, Irina, concediu placut!

Patricia mai ai probleme cu fierea? Soacra-mea tocmai s-a operat, si-a scos fierea saptamina trecuta.

Kita ce mai faci?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput