Ai nostri, ca brazii! dec(04)-ian&feb05 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, imi pare rau ca ai facut criza aia de fiere.
Ti-as recomanda ceva, ce a facut minunin la mama, dar nu aici.

Nici eu nu sunt de acord cu pc=ul, de fapt ducem lupte grele din cauza asta :)))

Liviana, superbe pozele. Ce diferenta e intre niste poze facute la intamplare, si altele profesioniste. Intr-adevar, sunt niste amintiri de familie extraordinare.

Legat de gradi, eu sincer nu l-as muta, deoarece suntem foarte multumiti aici, dar, mi-e ca daca intervine ceva si n-o sa-l mai pot duce?
Cealalta gradi e vis-a-vis de asta, tot la 2 pasi de noi.

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia eu aveam pietre/calculi la bila care imi dadeau dureri groaznice, mai ales cand o luau la plimbare. Pe mine ma durea in cosul pieptului. E f bun bilicolul, ajuta la digestie.
Mai astept si sapt asta sa vad daca face si B varicela sau nu. Daca pana vineri e totul ok, atunci sambata putem pleca la mare. Din pacate acum are niste bubite cauzate zic eu de tantari (e alergic la ciupiturile lor si de aceea se fac urate), sper sa nu fie varicela ca ma impusc.
Felicitari pt viza! Ti-am zis eu ca o sa fie bine. Asteptam sa ne spui cand pleci si desigur cum ti se pare acolo.
Matei va merge la gradi, deci nu ramane pe afara. Pana in sept merge la cresa, deci avem acoperita per de vacanta anul asta.
Crinuta, esti f norocoasa sa ai 2 gradi care sa te satisfaca si ambele in zona casei. Nu mai zic de ajutorul cu mama ta care va fi intotdeauna un backup. Socru-meu in loc sa stea acasa, l-a apucat plecatu' in Moldova, taman cand stie ca Matei nu merge la cresa si biata bona se "lupta" cu ambii pitici. Era bine sa-l stiu ca backup, in caz ca ea are vreo problema.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, daca totul merge bine plecam pe 1 august si stam aproape 1 luna. o sa scriu impresii si de acolo. sper sa fie frumos.
In leg cu marea, ai intrebat dr daca matei are voie dupa varicela? chiar ieri mi-a adus sotul suplimentul sensiblu cind l-am trimis la farmacie si am citit ca nu e indicata expunerea la soare recent dupa bolile copilariei -cred ca toate.

cu bila, bine ca ai scapat de ea. si pe mine ma tot indruma sotul sa scap, dar nu cred ca e inca nevoie. pe mine ma doare undeva in dreapta in zona bilei, dar spre spate, simt ca pe ceva care atirna dureros acolo, am dat vina pe coloana, dar ieri ma durea ff tare, acum vad ca nu ma mai doare.

Mergi la inceput

Patricia, o sa intreb si pediatra, dar ma gandesc ca daca i s-a curatat pielea poate e ok si cu mersul la mare, mai ales ca nu vom exagera cu expunerile.
Durerea poate radia si in spate - mie mi se intampla in spital, dupa operatie.

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Ioana Ocna Sibiului arata bine, piscina era a hotelului sau au amenajat asa bine peste tot?

piscina era a hotelului dar am vazut ca veneau si oameni din afara, care nu stateau la hotel ... strandul statiunii era langa hotel si mi s-a parut ca arata destul de bine

David e acum in vacanta, gradinita are program si pe timp de vara, cred ca pana la 1 august dar nu cred ca il mai duc, vreau sa-l "pun pe picioare" ca de vreo luna tuseste si nu reuseste sa elimine secretiile, dureri de urechi, nas curgator si tot tacamul, acum e in tratament, sper ca in 10 zile (cel mult) sa se faca bine, vreau sa-l trimit cateva zile la mama, sa mai schimbe mediul si sa scape de poluarea de la Copsa, care ne zapaceste copiii, e plin orasul de bronsite si otite
sper sa avem parte si de vreme mei calda, sa mai facem o cura de Bazna, poate mai mergem si la Ocna, vreo saptamana la mare si in septembrie in Rodos

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu l-am inscris la inot, acum e la bazin. Am ceva emotii

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sirimie, si Tudor face inot de 2 luni deja si lui ii place mult, se distreaza de minune. E adevarat insa ca merg eu cu el si asist la "lectie". Nu ai de ce sa ai emotii, eu cred ca va fi bine, copiii iubesc in general balaceala.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Tomasa, unde merge Tudor la inot ? Poze cu copiii cand ne mai arati? Eu sunt mare amatoare. Maria ce face?

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Hello...nu am trecut de mult pe aici...
Mona...felicitari pt bebe..ce mult mi-a placut mie numele Codrin..

Cand va aud ca duceti copii la inot mor..aici nu mi-l primeste niciunde...si ii place asa mult apa, nu avem decta sa mergem noi cu el..da mie nu-mi place apa...o lasam doar pentru mare.Cu toate caanul asta...o sa stau cam "gura casca"..prin oras mai mult..ca soara NU, apa NU..ca sa nu spun ca nu-mi vine sa-mi expun burta deloc.O sa mor de cald.

Codrin mai are putin si termina cu cresa, am reusit sa-l inscriem la gradinita din toamna...unde ne-am dorit, cu program pana la 18..ca noi terminam la 17 si pana ajungem se face 17 si ceva..aici unde e acum la cresa mereu ni se atrage atentia ca ajungem dupa 17, asa ca scap de asta.

Patriciafelicitari ca twe plimbi o luna...da unde?ca nu am retinut//Vrem si noi....concediu mult...sa dorm toata ziua..sa nu ma doara picioarele, nic burta....nici capul de nimik...
Va pup si intru mai des aici...

Sorana 17+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, Tudor face inot la clubul francez, cu antrenor personal. Eu asist de pe margine, beau cafelute si incurajez cand e cazul .
Poze recente nu prea am, dar voi pune cateva...numai sa ma invrednicesc sa le descarc. Oricum pe langa ale voastre, ma fac de rusine cu ele. Foarte reusite!
Lorellay, si eu am cautat mult pana am gasit piscina, in principiu toti primesc copii peste 5 ani si degeaba le spui ca tu ai un copil foarte bine dezvoltat din punct de vedere psiho-motor, care e receptiv la comenzi, etc, ei nu vor sa se bage. Probabil si pt. ca cererea este mare si nu se mai complica sa-si bata capul cu unii de varsta asta. La noi sunt cateva variante pt. copii mici, dar ori imi sunt peste mana ca zona, ori mi se par prohibitiv de scumpe.
Felicitari pt. gradi! Si noi am fost admisi, m-am luat de o grija.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput