Mamici de mai-iunie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 2
dordia2000 spune:
Hristos a Inviat!!! !!!
Eu sunt un pic cam zombie ca aseara m-am culcat pe la 2 dupa a doua runda de alaptat bb, care dupa aia a dormit paaaaana la 7.00.Deci am prins 5 ore legate de somn. Ptiu.ptiu,ptiu sa nu-l deochi ca tare bine mai doarme noaptea.
Silvia...stai cat poti de linistita ca...mai e putiiin si gata. Da-o incolo de curatenie ca ai timp dupa sa smotruiesti.
CAt despre copii....pai Stefan al meu chiraie si chiuie toata ziulica...iar schimbatul din pijama...e cu cantec ca ar sta in pijama toata ziulica.
Fetelor dar ce de mancaruri bune ati facut!!! Eu nu am facut nik, ca o am pe mama un etaj mai sus si a facut ea tot. Adica ciorbita de miel si alta de perisoare, fripturica, drob, ...sora-mea a adus cozonaci si pasca si...abia astept sa ne asezam la masa la pranz. Acum cand alaptez parca am mai multe pofte decat cad nu alaptam...deci...imi e pofta de pasca si ma voi duce la mama sa dau iama in ea!
Reallaura...ma bucur pt Sis si pt laptic...sa dea domnul sa suga puiul muuult si bine.
Cleo...dar despre ce robotel vb tu acolo?? Ca ma tentezi cu atatea cate stie sa faca....si parca mi-as lua si eu. Eu am unul Braun dar nu face atatea. De fapt e un minirobotel care toaca si paseaza...in rest...mai face el cate ceva dar...nu l-am folosit in acel scop.
Si...uite si de la mine...[majoreta ca sa vina bb usor si rapid!!!
Trimit repede ca se pierde buna tate de mesaj......
Diana mamica de Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Hristos a Inviat!!! !!!
Eu sunt un pic cam zombie ca aseara m-am culcat pe la 2 dupa a doua runda de alaptat bb, care dupa aia a dormit paaaaana la 7.00.Deci am prins 5 ore legate de somn. Ptiu.ptiu,ptiu sa nu-l deochi ca tare bine mai doarme noaptea.
Silvia...stai cat poti de linistita ca...mai e putiiin si gata. Da-o incolo de curatenie ca ai timp dupa sa smotruiesti.
CAt despre copii....pai Stefan al meu chiraie si chiuie toata ziulica...iar schimbatul din pijama...e cu cantec ca ar sta in pijama toata ziulica.
Fetelor dar ce de mancaruri bune ati facut!!! Eu nu am facut nik, ca o am pe mama un etaj mai sus si a facut ea tot. Adica ciorbita de miel si alta de perisoare, fripturica, drob, ...sora-mea a adus cozonaci si pasca si...abia astept sa ne asezam la masa la pranz. Acum cand alaptez parca am mai multe pofte decat cad nu alaptam...deci...imi e pofta de pasca si ma voi duce la mama sa dau iama in ea!
Reallaura...ma bucur pt Sis si pt laptic...sa dea domnul sa suga puiul muuult si bine.
Cleo...dar despre ce robotel vb tu acolo?? Ca ma tentezi cu atatea cate stie sa faca....si parca mi-as lua si eu. Eu am unul Braun dar nu face atatea. De fapt e un minirobotel care toaca si paseaza...in rest...mai face el cate ceva dar...nu l-am folosit in acel scop.
Si...uite si de la mine...[majoreta ca sa vina bb usor si rapid!!!
Trimit repede ca se pierde buna tate de mesaj......
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Hristos a inviat, Dordia. Si pup la puiutul tau mic!!
Pai e bine cum doarme puiutul tau!! Apuci sa iti tragi si tu sufletul.
Desi e greu tare de tine, ca ai 2 flacai si trebuie sa te rupi in 2. Cat despre gatit, ti-am explicat, noi suntem casnice, nu avem bb-i ca tine (inca) care sa ne solicite 24h din 24. Ce vrei sa facem? , ne umplem timpul cu tot felul de surogaturi: in bucatarie...pe forumuri.
Despre robotul meu, e un philips, model www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Roboti_de_bucatarie/Philips/Robot_de_bucatarie_Philips_HR_7745_slash_80_Cucina" target="_blank">Cucina . Asta e. Si la cuva de jos, are ca accesorii: 2 razatori, una mai mare, una mai mica, 2 lame de discuit, 1 cu palete de batut ouale, in cuva, tot in cuva: 1 lama metalica de tocat si 1 de plastic, tot de trocat, plus capac de storcator de citrice. Si Blenderul. E greu de explicat accesoriile, dar alea fac toti banii.
39sapt+2 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
cleo78 spune:
sms de la vecina SOCRATE :
vineri, la 8 40 a venit pe lume un baiat de 3 kile /51cm!!!
pt noul flacau!!
Si-nca una pt mine...
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by cleo78
sms de la vecina SOCRATE :
vineri, la 8 40 a venit pe lume un baiat de 3 kile /51cm!!!
pt noul flacau!!
Si-nca una pt mine...
am trecut-o si pe prima pajina.
Deci cine urmeaza??
dordia2000 spune:
MissParker...offf...nasol rau cu durerile de hemoro....Chiar nu iti merge cu nici o crema macar sa te calmezi??? Te sfatuiesc ca dupa nastere sa mergi la Proctoline sa te tratezi...ca tare buni sunt. Ai mei parinti au fost amandoi si se simt ok acuma. Si eu tb sa ma duc dar nu am dureri...ci doar ca este unul iesit si din cand in cand mai fac cu sange...deci...ar fi cazul sa ma controlez. HAi ca poate mergem impreuna......
Ups....acuma mi-am dat seama ca tu esti in Germanica...deci....poate cand vii in tara intr-un conced de vreo luna....Sau poate ... te tratezi si mai bine acolo...
Intreba cineva de cum sa imbracam bb-ul in maternitate. Eu nu i-am dus hainute...ca....scutecele sterile din maternitate mi s-au parut mult mai ok pt inceput. Dat daca i-as fi dus...i-as fi dat asa: Body, sosete. costumas(bluza+pantalon) bonetica sau nu. Daca e f. cald cum a fost la noi...zic eu ca sa ii dam body cu maneca scurta sau un costumas mai subtirel.
Magnetism......pai la d-astea te gandesti tu in ajun de Pasti???? Eu...nu ma mai gandesc la aspectele astea de mult. Inca mai avem o luna de stat pe bara....dar trece repede si ne scoatem noi parleala!
Reallaura......sa inteleg ca si pt tine tb sa incepem ???
Cleo..ms de raspuns....BAniuam eu ca e Philips....stiu ca e super. Dar cand mi-amluat eu Braunul....cam atata imi trebuia. De fapt eu nu prea fac dulciuri...iar pt restul...ma descurc cu robotelul din dotare. Dar...cine stie..poate caoa sa imi iau mai incolo cand ma pun pe gatit pt puiuti!
Ia si de la mine
Socrate...wow sa iti traiasca flacaul, sa fie mancacios, sanatos si cumintel iar tu sa te refaci rapid.
Adriana_78 spune:
Hristos a inviat!
fetelor, va doresc o zi frumoasa de Paste, alaturi de cei dragi!
multi pupici tuturor
Adriana, AMR 2 sapt
anasol spune:
HRISTOS A INVIAT SI PASTE FERICIT!
Azi merg in spital ca e dr mea de garda si m-a chemat , ca ea marti pleaca din localit pana duminica, sa vedem care e treaba si pe mainile cui ma lasa, azi se simt niste dureri de sptae si de burta ca la cm, dar nu sunt contractii, va tin la curent mai pe seara, va pup......
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 38+ si david-andrei(06.01.2006)
alina_anto spune:
ADEVARAT A INVIAT !
Va doresc tuturor un Paste fericit si linistit alaturi de cei dragi!
Denisa si Cenia Maine e ziua cea mare pt voi!! Va tinem pumnii stransi si asteptam nerabdatoare vesti!!
Dordia Ce puiut cuminte ai! Esti o norocoasa, mamico!! Te pup si iti doresc Paste fericit alaturi de minunile tale de copii!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 13 zile!!
Alina 36+ SARA-MARIA
gabitzam spune:
Adevarat a inviat! Paste fericit, mamici si burtici si bebici!
Socrate, FELICITARI!!!
Micutului Edvin, bun venit pe lume, sa fie sanatos, si norocos, si frumos si cu o viata plina de bucurii!
Denisa, Anasol, Cenia, bagam fetele la inaintare ca au stat cam mult:
Sa va arat si cum a fost micul nostru dejun de Paste, vedeti www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-04-27" target="_blank">aici.
Sa aveti o duminica a Pastelui foarte frumoasa si senina in suflete!
Sa nu mancati prea mult Sper ca v-a gasit cu bine
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alina_anto spune:
Socrate FELICITARI!!! Sa te refaci repede si bebelusul tau sa-ti aduca multe bucurii!!
GabitzaCe bine arata masa!!!! Abia astept sa ajung si eu la socri si sa mananc din toate bunatatile!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 11 zile!!
Alina 36+ SARA-MARIA