Mamici de mai-iunie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 3
alina_anto spune:
Fetelor, stiti ce faceam eu ieri pe la 11 noaptea?? Imi comandam hainute de bebe de la Quelle... Sper sa ajunga intr-o luna...
Si ieri, si alaltaieri m-a cam durut burtica, am fost la de vreo 3-4 ori pe zi...si mi-e cam greata... Nu-mi plac starile astea..Plus intepaturi din ce in ce mai puternice jos, in col.. N-as vrea sa nasc mai devreme de 9 mai...
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 11 zile!!
Alina 36+ SARA-MARIA
alina_anto spune:
Fetelor, ma duc sa ma pregatesc de plecare la socrii. Va pup
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 11 zile!!
Alina 37 SARA-MARIA
Reallaura spune:
Dragele mele,
O zi frumoasa tuturor, Paste luminat, multa pace si liniste, sa ne strangem puiutii in brate cat mai repede!!
Dordia, vad ca ai revenit in forta!!! Bravo Sis mi-a spus ca aseara nu prea a dormit puiutul, a stat numai la tzitzi - care s-a cam golit acum. si zice ca il mangaia pe ceafa si el zimbea asa ca si cum nu i s-ar fi cuvenit, si se uita cu ochii speriati la ea, vaaaai, ce mi-a venit sa plang cand am auzit!!!
Zicea sis ca se gandea la copiii abandonati care nu au pe nimeni sa-i mangaie cat sunt mici.
Of, hai sa nu ne gandim la lucruri triste, pe forumul asta sunt numai copii fericiti, mamicile ii asteapta cu maaare bucurie sa-i mangaie pe ceafa si sa le manance curuletul cacacios si plin de cute!!!
Socratefelicitari pentru bb Sebastian, sa-ti traiasca si sa va bucure!!
Gabitzule, foarte frumos ai aranjat tu acolo! si servetelele cu ratuste. :)
Cleo, , hai Cleo!!
Alina_anto, distractie frumoasa la socrii si Pofta buna! Sa stii ca si eu am simtit aceleasi junghiuri in col - diferite de pana acum. Ieri seara nu m-am mai deplasat nici in colt la bisericuta, dupa lumina. Mi s-a parut o exagerare. A mers doar Bogdan al meu
Abia astept sa merg la control sa vad care e situatia.
Laurita 37, , Mircea
AMR: 4 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Lorich spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Bine ai venit Edvin, puiutz de Socrate!!! Sa ai parte de o viata minunata!
Lori 34+ asteptand un bebe Robert
MissParker spune:
Adevarat a inviat la toata lumea!
Felicitari calduroase pentru socrate si bebelusul ei Edvin!! Refacere cat mai rapida dupa cezariana, bebele sa fie mancacios si asteptam cu nerabdare poze cu familia fericita!!
denisa73 + cenia + anasol:
Sa aveti nasteri fara complicatii, sa va refaceti repede si sa aveti bebei sanatosi, mancaciosi si frumosi ca voi!
diana_d, si eu mi-am schimbat ginecologul in mijlocul sarcinii, dar ce sa le facem noi, daca sunt dobitoci si nu ne trateaza cum trebuie... Iti tinem pumnii sa fie totul bine acum! Hai, ca mult a fost, putin a mai ramas
dordia, norocoaso! Sa-ti traiasca Tudorelul cuminte si papacios si somnoros, lasa ca e bine asa, abia te refaci si tu mai bine! Lasa-te rasfatata de mama si de sora ta, bucura-te de statutul asta special!
Si inca o data pentru Cleo: fara numar !!!!!!!
gabitzam, m-ai dat gata cu pozele de la micul vostru dejun pascal: ce frumos ai decorat, cu cata dragoste de detalii, asa primavaratic, mi s-a incalzit inima! M-am infruptat si eu virtual
Laurita, si eu m-am emotionat citind ce povesteste Sis. Of, Doamne, cata dreptate are... Cred ca atunci cand devenim mame am vrea sa le luam suferinta cu mana tuturor copiilor de pe pamantul asta! Cat despre junghiurile in col, poate incepe si la tine... De siguranta bag ca sa nu-mi reprosez dupa aia ca n-am fost prompta
Eu raportez o noapte de cosmar, dormita prost, cu multe intreruperi, cu dureri cumplite in solduri si la fund, azi dimineata am vazut ca tot nu sunt constipata, dar mai nou ma sageteaza durerea de la hemoroizi pana sus pe intestin, de am crezut ca mor! Am dat cu o crema impotriva durerilor, dar aia nu rezolva nimic. O sa incerc sa stau mai mult pe o parte si pe alta decat pe fund (acum stau pe scaun intr-o rāna, deci nu direct pe fund)... Of, cred ca abia acum incepe greul si la mine, ca pana acum nu am avut cine stie ce belele... Da Doamne sa treaca timpul cat mai repede si bebe David sa fie bine dezvoltat ca sa vrea sa iasa cu vreo 2 saptamani inainte de termen... Maine intru si eu in a 32-a saptamana (calculata de mine!) si zau ca nu mai am rabdare!
Si inca o data pentru Cleo: fara numar !!!!!!!
Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Andree27 spune:
Am intrat doar sa va spun HRISTOS A INVIAT!!!
SI nu in ultimul rand Socrate FELICITARI!!!SA-ti traiasca puiutul!!!
MA duc ca trebuie sa aranjez masa ca vin socrii in vizita!!!!
MIss Parker ai grija de tine cu hemoroizii!!!
Alina si tu sa ai grija de tine!!NU manca mancaruri grele si distractie placuta la socrii!!!
Cleo...Fara numar!!!!
Diana_d
Am plecat!!!Pupicei la toate!!!
Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 6 saptamani!!!
mihaser spune:
Hristos a inviat!
Noi sarbatorim in familie! Ne-a batut Cris pe amandoi la oua...asa cae campion absolut! Am fost un pic prin centru si era toata lumea la 4 ace pe acolo...numai eu cu ditamai burtoiu in pantaloni si t-shirt!
Acum ne pregatim sa frigem un pui...si sa facem o salata...pana`n seara om reusi!
Azi dimineata am reusit sa sparg bolul cu salata de boef...asa ca mi-am facut o spuma cu capsuni sa treaca supararea!
Felicitari socrate! Refacere rapida si bine ai venit pe lume Edvin Sebastian!
Tinem pumnii ptr maine ptr Denisa si Gabriel...si ptr cine se mai decide sa vina pe lume in aceste zile de sarbatoare! Maybe Cleo?
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
simonacip spune:
Paste Fericit dragele mele! Nasteri usoare, bbici sanatosi...
Eu scriu cu matei care mi-a adormit in brate (la tzitzi mai exact). Scriu cu o mana,asa ca...iertati greselile...
Va multumesc tuturor pt galerie si pt urari...nu apuc sa mai intru..nu prea apuc nici cu david sa stau si mi-e tare dor de el...Dar vad ca reactioneaza bine, adica e incintat, sta la baita lui bb, la schimbat scutece, il pupa pe frunte....Nu da semne de gelozie...Luna asta va fi mai greu, sa ne acomodam si noi, sa-si faca matei un program cu tzitzi...astept sa -l pot scoate afara, peste vreo 2 sapt cred, sa ne putem plimba, sa incepem sa dam jos kg ramase (vreo9-10)...
bb are un eritem alergic, niste bubite pe fata.. Marti vine pediatra, sa vedem ce-mi zice. Preventiv ii dam si un antibiotic si iau si eu...din cauza nesuferitului de strept B...Sapt viitoare mergem la Municipal sa-i repetam analizele..sper ca totul va fi ok...
Va urez tuturor nasteri usoare si sa vva bucurati la maximum de puiuti.
mi-e dor sa stam la povesti cu toatele...
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
Inca o data Hristos a inviat!!!!
Socrate, felicitari pt bebe, sa-ti traiasca multi ani si sa fie sanatos!!!
Laurica, pup-o pe sis.....mi s-au umplut ochii de lacrimi cand am citit ce-ai scris....
Gabitam, f frumoase pregatirile, felicitari!!! eu n-am avut atata energie , dar de obicei si mie imi place sa decorez mesele de sarbatori.
Pe mine in continuare ma mai doare burtik ca la CM....ma mai lasa, iar ma ia.....maine la pranz vine si dr mea din provincie, deci sper sa stea bebe cumintel pana atunci.
Alina 38+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
dordia2000 spune:
Simona...ma bucur ca sunteti ok, si sper sa suga bb bine de tot.
Alysh...offf...sper sa rezisti pana maine cand iti vine dr. dar...stiu si eu ce sa zic cu durerile astea....Ia vezi tu cam la ce interval te iau si baga no-spa (3-4/ zi) si eventual gynipral dar numai la sfatul dr.tale. Te poop si sper sa nu nasti pana maine seara. Dar sa sti ca si dr. de garda sunt ok, asa ca....Doamne ajuta!
Diana mamica de Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz