Colectia de toamna-iarna 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 9
catutza spune:
Camy , tocmai am vazut pozele....la mess , e super tare Daria pe ATV , i-mi place mult de ea
Diana, multumim pentru aprecieri
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
meems spune:
...Nu mai apuc deloc sa postez... Am prins din zbor franturi de mesaje, poze, noutati.
CristinaN, cu somnul stam tot prost, adica se trezeste noapte de noapte, plangand si strigandu-ma. I-am facut culcus langa patul nostru, cand apare in dormitor ii spun ca poate sa ramana sa doarma acolo. Macar asa o linistesc mai usor si mai repede cand incepe maraiala.
soanso spune:
buna dimineata,
mersi pt raspunsurile legate de rugaciuni,deci nare nimik daca le invata dar zicea mama ca o invat si ia habar nu are de ingerasi ,DD,sfinti .stie de ingerasi dar ma rog nu am mai continuat discutia cu mama.
Ziua de ieri nu a fost asa cum mi-as fi dorit cu gratarel,mici si iarba verde...in Cluj a plouat dupamiaz ,asa ca am mers la cumparaturi si mi-am schimbat abonamentul OR.(180 min cu trei nr preferentiale si dupa ora 20) acum am (180+25) MIN NATIONALE -pe viata,la orice ora din zi si noapte, iar Sory s-a ales cu un telefon nou.
sper sa putem iesi afara azi(e cam innorat) , deja mi-e casa devastata!!!!
catutza,e o scumpa Bianca ii sta super cu rosu!
camelia,mi-ai facut pofta de kurtos(nus daca asa se scrie),e foarte scumpa Daria ii sta super cu palarioara mov.
miri_bnu-ti mai face pb cu olita ,nu-l mai "stresa" pe mine asa m-a sfatuit pediatrul ,lasa-l in casa fara Pampers si pune-l din cand in cand la olita daca face aplauda-l- spune-i bravo,lauda-l ca e cuminte,ev da-i o bombonica-premiu- si porma mergeti impreuna la WC sa-l aruncati si faceti tai-tai la pishu-kk...e de tot rasu dar eu asa am procedat si am avut succes!
eu acum al alta pb toata noapte o urmaresc sa nu faca pisu in pat si sa stea uda,desi foarte rar se intampla sa faca noapte pt ca seara nu bea laptic,mananca ceva usor.
SA AVETI ZI MINUNATA !...CU SOARE...
SOSO (20 dec 2005)
madau spune:
Am intrat sa va zicem ca suntem INCA in viata, am trecut iarasi de la extaz la agonie, acum suntem daramate efectiv amandoua, simt ca nu mai gasesc putere sa ma ridic din nou...e tragic ce patim.Cred ca va inchipuiti ce se intampla, miercuri trebuia sa-l avem pe tati inapoi acasa, ne promisese asta si din pacate n-a mai aparut. A fugit iar, si-a inchis tel si a plecat din Buc, ne-a trimis un mail in care ne spunea ca el nu poate sa vina inapoi, chiar daca a lasat sa credem altceva. Nu stiu ce sa mai spun, sunt bulversata efectiv, nu-mi vine sa cred ca e adevarat, totul era super frumos, ne intelegeam bine, venea la noi, ne pupa, ne spunea ca-i e doar de noi...si totusi....
Nu mai pot continua, nu vreau sa va intristez, am sa fac o pauza de forum pt ca nu am starea necesara acum...sper sa va ganditi la noi si sa puneti o vorba buna la DD pt noi. Nu stiu ce se va intampla deocamdata, astept sa vina sa discutam....
Pup
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
roxisialexia spune:
azi sunt un pic mai fresh la capitolul odihna, cred ca organismul meu se obisnuieste cu starea de nesomn.
sunt singura, mihai lucreaza, mama e plecata din bucuresti...insa sunt happy ca la ora asta amandoi copilasii fac nani.
Cand vad ce scrie diana ma apuca plansul, copilul meu a scazut in greutate, alexia il bate...tipa si nu il lasa sa doarma, imi spune sa il las jos ca sa ii dau ei sa pape si se pune pe jelit.
Am incercat sa ii dau numai san dar se pare ca nu ii este suficient, ii mai dau noaptea lapte praf si doarme foarte bine dupa aceea. imi dau seama ca de multe ori copilul meu plange de foame, insa mihai ma deprima si mai tare acuzandu-ma ca nu vrea sa ii dau exclusiv san.
Matei este un scumpic, lipicios de numa...
cred ca am fost haotica in exprimare insa asta este starea mea acum, scuze!
madalina imi pare rau ca treceti din nou prin perioada asta de durere. eu zic sa tai raul de la radacina si sa mergi mai departe. gandeste-te ca miruna nu trebuie sa fie implicata in certuri iar tu vei gasi forta sa mergi mai departe, dumnezeu ne intareste si nu uita ca ai toata viata inainte. te imbratisez cu drag si iti doresc numai bine.
alina,
eu nu am mers pe schema obligatorie de vaccinare si vacc antimeningita il are facut. iti las cateva linkuri, sper sa te ajute cu ceva.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=772
http://www.immunize.org/vis/vis_romanian.asp
meems, pupam fetita speriata si alexia se trezeste si plange speriata de cand am lasat-o singura in camera si trebuie sa o iau cu mine in pat ( adica cu pitic in camera )
ina cum te mai simti? ce face samburel?
anda, felicitari pentru finalizarea proiectului din valea plopului . ce iti face nasucul?
Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )si Matei Alexandru (21 aprilie 2008)
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Noki_Lara spune:
Hello fetelor dragi!
Dupa lupte seculare si la cererea poporului () pun POZELE DE LA BISTRITA SI cateva poze de ieri, 1 mai.
Noi ieri am fost putin in parcul Titan+IOR, deci mai cuminti si linistiti ca de obicei.
Azi facem 2 ani jumate...io-s tare impresionata de cifra asta rotunda, iar Sarah la fel, motiv de mare mandrie ca are "doi jumate".Asa ca a primit cadou un carutz de papusi nou, numai bun de amortizat.
Catutza- frumoase pozele cu Biuta! Pana la urma i-ai luat casuta de-aia? Era plin si azi in Carrefour... Io am uitat sa i-o dau de Paste....
Roxi- bad news...deci a slabit. Cat are acuma micutul? Ma bucur ca esti ceva-ceva mai bine...ti-am zis o ca o sa te descurci azi!
Madau- cum ziceam si ieri, baga-l undeva si la propriu si la figurat! Iar tie sa-ti intre in cap ca nu mai merita sa lupti pentru el, consider-o lupta inutila si move on! Frumoasa esti, desteapta esti, puternica esti! Ce mai vrei? O sa gasesti altul d 100 de ori mai bun!
CristinaNegara- am bagat si io ochiul sub numele lui fii-ta si am gasit poze multe si mumoase cu sora de cumintenie a lui Sarah!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
roxi draga, uneori ni se pare ca la ceilalti totul e perfect numai la noi s-au adunat toate belelele, dar crede-ma, nu e asa!
Incearca sa pui accentul pe Alexia, sa-i oferi cat mai multa atentie, sa-i spui (sa-i transmiti mesaje de genul): "Matei e tot copilul nostru, ca si tine, va iubim pe amandoi. Nu trebui sa-l iubesti si tu, trebuie doar sa nu-i faci rau." Asta nu-i de la mine citire, e de prin Fr Dolto parca. Nu e bine sa impunem fratilor mai mari sa-i iubeasca pe aia micii, oricum ii vor iubi pana la urma, dar sa nu simta presiunea asta.
Urmareste cresterea in greutate la o saptamana. Daca nu incepe sa ia (sau ia f putin) si te hotarasti sa-i dai supliment, da-i dupa fiecare masa cate putin; nu sari din mesele de san ca scade lactatia.
Pana atunci da-i cu ceaiuri, poti incerca Nutrinatal, Galactogil, etc. Si pus cat mai des la san. Probabil le stiai deja dar nu dauneaza la nimeni ca am mai scris o data.
madau poate totusi citesti, chiar daca nu scrii parerea mea e ca te chinui infinit si din pacate cam inutil.
Mi se pare ca ai intrat intr-o secventa in care interpretezi gesturile frumoase ale lui ca posibilitati de reintoarcere, incepi sa-ti faci iluzii si apoi pac! dezamagirea care te doboara. Incepi sa-ti revii cand vezi iar niste semne de bunavointa din partea lui pe care le interpretezi ca posibilitate de impacare si... tot asa.
Te chinui infinit.
Poate el chiar nu se mai simte bine in relatia voastra, poate e prea tarziu sa te mai intrebi de ce, poate efectiv nu se mai poate face nimic.
In acest caz ar trebui sa te impaci cu ideea ca va despartiti, dar el va ramane pentru totdeauna tatal Mirunei si sa incerci sa va organizati viata in sensul asta. Miruna sa aiba o relatie cu el, sa fie prezent in viata ei pe cat posibil, iar tu sa ai o relatie civilizata, sa nu va scoateti ochii cand va intalniti si sa nu planga nimeni dupa ce va despartiti.
E foarte greu si socant pentru tine, dar daca nu vrei sa te distrugi fizic si psihic trebuie sa incerci sa te impaci cu ideea si sa nu te mai chinui cu secventa: speranta -> dezamagire crunta. Si iar de la capat.
La Silvia la gradi, din parintii pe care ii cunosc, sunt vreo 3 cazuri de copii cu parintii divortati si inca 2 in care copiii au un frate (mai mare sau mai mic) din alta casnicie. Asta doar din ce stiu eu. Nu e o fericire, nu e usor dar uite ca supravietuiesc.
Sper ca n-am dat-o rau in bara cu mesajul meu (nici nu cunosc toate amanuntele), l-am scris din suflet pt ca imi pare rau de tine cand te vad asa de la pamant.
lavi02 spune:
roxi uau, intre copiii tau sunt fix-fix 2 ani jumate!
Si amandoi nascuti pe 21!
Sa va traiasca!
noki ma delectez cu pozele de la Bistrita.
Mortala e poza cu strabunicile clanului Buna ta se tine foarte bine, nu-i dai atatiea ani, pare sprintena.
Ce mai solar are soacra-ta! Ai zis tu ca a apucat-o pasiunea gradinaritului! Are si soacra-mea solar (alta pasionata) dar nici pe departe nu-l ajunge.
Inca un lucru de remarcat: Sarah are tot timpul hainute foarte frumoase.
Chiar, la vara ai s-o lasi pe Sarah singura vreo saptamana la parintii lui Adi?
camelia am admirat-o pe Daria, tare frumusica e si tot cu ochisorii aia mari!
catutza super pozele de la iarba verde! Ma uitam la poza cu Bia intre voi doi, cum a imprumutat trasaturi de la amandoi. O admir infinit cum sta pe olita ca a mea Natalici cam rarut
camelia_daniela spune:
Madau, imi pare rau, draga mea, ca te chinui asa! Are dreptate Lavi, trebuie sa mergi mai departe .... acest sir de sperante urmat de dezamagiri cumplite nu-ti fac decat rau ...atat tie cat si Mirunei! Eu sunt alaturi de voi si as vrea sa te pot ajuta mai mult!
Noki, super pozele voastre ! Sarah e o dulce si o eleganta!
Roxi, ! Tinem pumnii pentru Matei sa recupereze si pentru Alexia sa se adapteze la schimbare! Din pacate nu stiu ce sfaturi sa-ti dau!
Lavi, multumim! Tu ce ne mai spui de printesele tale? Sunt bine, nu-i asa? Ce "perle" noi ati mai produs?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
lavi02 spune:
cami multam de intrebare, sunetm bine.
Acum vreo 2 zile m-am pus sa fac placinta de dovleac dupa reteta lui Hilde (aveam dovleac razuit la congelator) La prima foaie eu si Silvia dadeam cu sucitorul iar nati era ocupata sa curete masa de faina (si s-o dea pe jos). La foaia a 2-a a prins si ea ideea cu sucitorul asa ca S & N se bateau pe sucitor ("hai ca ti-l mai las putin, dar numai putin!" etc) si pana la urma ma bateam si eu cu ele ca voiam sa terminam o data
ripley cum se mai simt floricelele?