Colectia de toamna-iarna 2005 (194)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Salutare si de la noi !
Deja s-au acumulat asa de multe de cand n-am mai scris, incat nici nu stiu de unde sa incep

Noi suntem bine, bebelina creste mare si grasunica (n-am mai cantarit-o de... vreo 3 sapt [ooops] dar noua asa ni se pare), spre surprinderea mea am scapat de laptele praf si ne merge bine numai cu alaptatul. Doar ca suntem in plina perioada de colici si seara de la 7 la 9 avem program de concerte . De-abia asteptam sa treaca. Ne pregatim pentru botez, va fi duminica viitoare, apoi vaccinul de 2 luni... Trece timpul!
Cristi e in continuare baiatul lui mama, e lipit de mine toata ziua. Pe bunici ii accepta doar la plimbare - pur si simplu nu pt sa ma plimb cu amandoi, Cristi are o energie debordanta, fuge in toate partile si daca mai trebuie sa am grija si de carucior... nu-ma descurc.
Zilele astea e super, e tati acasa si ne-am tot plimbat in 4 . De-abia asteptam vremea buna si sa mai creasca putin Ana sa iesim si mai mult, tare ne mai sfaraie calcaiele.
Acum realizam cata libertate de miscare aveam deja cu Cristi si noi nu realizam

Ma tot minunez si eu de ingerasul Dordiei, cat poate fi de cuminte. Diana, care e reteta?
Serios, eu vad ca incep sa cad in aceleasi scheme in care intrasem si cu Cristi si nu mai puteam iesi - adormit la san, tinut cam mult in brate etc, desi Ana are cu totul alt temperament si stil. Asa ca incep sa cred ca tine si de parinti "cumintenia" copilului.

Roxi, cum spuneam si mai sus, mai rar asa copii cuminti ca ai Dordiei. Felicitari ca reusesti sa te descurci singura cu 2 copii . Nu dispera cu alaptatul, eu de-abia pe la 5 saptamani am reusit sa scap cu totul de supliment, desi nu mai credeam ca o sa se intample. Iar cu Cristi, desi i-am dat supliment de pe la 3 luni, l-am alaptat pana dupa 1 an, eu chiar nu vad asa mare tragedie in asta, doar n-o sa lasi copilul sa se chinuie de foame! Totul e sa faci efortul sa-ti pastrezi lapticul = sa nu-i dai supliment inloc de supt, ci doar daca nu se satura. Iar nopatea neaparat sa-i dai sa suga, atunci se secreta prolactina, e fff important! Eventual da-i laptele praf seara, dupa baita, ca sa apuci sa-ti faci ceva rezerve pentru noapte si asa, daca-l saturi mai bine, sa prinzi si tu mai mult somn.

Maria, Cristian si Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria felicitari pt renuntarea la supliment!
Adevarul e ca e tare frumos cu 2 copilasi, dincolo de tot efortul. Asa zic eu.
Distractie placuta la botez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Lavi , sa nu te plangi ca nu ai ajutor in bucatarie , cum a iesit placinta?multumesc pentru aprecieri , nici mie nu-mi vine sa cred ca face la olita

Noki , am vazut pozele, foarte frumoase! am ras singura cand am vazut cum cara pisoiul in brate [:))] , cum mai e IOR-ul? noi nu am ajuns primavara asta inca...
Nu am luat casuta inca, pentru ca ma tot gandesc si rasucesc ca ocupa loc mult in casa ca nu....mi-a placut mult ratza voastra din lemn, e luata din bazare de la munte?

Mada , sincer i-mi pare rau ca treci prin asa ceva , e urat din partea lui ca se poarta asa cu tine...cu voi, nici macar nu a avut curaj sa-ti spuna in fata ca nu se muta cu voi

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fete dragi, noi suntem mai bine.

Doresc din suflet sa le felicit pe Roxi si Diana, nu am apucat pana acum, rusine sa-mi fie, pentru flacaii Matei si Tudor. Sa fie sanatosi, sa va aduca fericire si sa aveti parte de mult noroc alaturi de familiile voastre. si .

Lavi, e greu si frumos dara cu 2, io zau ca ma intreb serios cum o fi cu 3 . M-am tampit, huh? Si nu-s singura :))

Am vizionat toate pozele cu link in contul comun, este extraordinar ce copii reusiti aveti cu toate. Sunt atat de speciali fiecare incat nu pot lauda pe nimeni in parte. Promit si eu poze noi, doar sa imi fac timp sa le descarc din cele 2 aparate foto.

Mada scumpa! Jur ca vin si te bat. Noi am vorbit multe si pe mess, dar iti declar public ca NU MERITA "sotul" asta al tau nici un buna-ziua. Pentru minciuna intretinuta de ani si incununata acum cu lasitate si promisiuni desarte. Pentru tradarea cumplita. Nu are sens sa lupti. Tu si Miruna aveti tot ce va trebuie ca sa va detasati: sanatate, frumusete, inteligenta, putere de caracter si finaciara. NU DEPINDETI DE NIMENI! VA aveti una pe alta, si niciun barbat nu are dreptul sa va raneasca in halul asta, cat o fi de bun sau iubit.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Maria, sa stii ca si eu ma laud, ca si Dordia, cu bb mic cuminte, probabil suntem cateva norocoase de 2 copii cuminti. Dar eu cred ca tine in primul rand de echilibru, de sansa. Uite ca Iris e mult mai dornica de afectiune si atentie decat a fost Ana, insa e si mai cuminte decat Ana care a fost exemplara pana spre 1 an jumate.

Inuta, cum te simti?

La noi progresele cu olita suint majore, scutecul e doar de decor. Nu-mi vine sa cred ce usor trece si de la kk doar in scutec la olita.
Mai avem un mare succes: cu toata boala si nereusita concediului, am facut mari progrese in educatia ei, fata asta infloreste cand e doar cu noi. A mai facut figuri, a mai urlat, a mai marait aiurea, insa e tot mai bine in comportament.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi...multumim de apreceri!

Lavi, cu hainele...of...grea obsesie.Pe Sarah la Bistrita strict la socri nu o las sigur anul asta, poate peste vreun an-doi, ca ei nu sunt pensionari, ba din contra, disperati dupa munca, deci stau tare rau la capitolul timp liber, iar putinul pe care-l au ghici pe ce se duce!!!eci ti-a placut solariul...sa vezi ce rosii cat pumnul scoate soacra-mea, se numesc "inima de bou" parca. Exceptionale. A..si ardei-gogosari de-aia galbeni, portocalii si verzi ca-n supermarketuri,numai ca 100% naturali. Adica ea nu foloseste decat balegar ca si ingrasamant. Deci te-ai prins cum e cu timpul liber, cred.

Catutza-e frumos si curat si IO-ul - partea d ela Campia Libertatii, dar mi-a picat fata de cum arata parcul titan. Eu nu fusesem niciodata acolo si am avut o extraordinar d eplacuta surpriza.
Rata din lemn i-am luat-o dintr-un sat urnguresc de pe langa Tg. Mures, iar Sarah e fascinata de ea, desi e jucare de copil mult mai mic, dar ea e fana orice jucarie de impins/tras.

Ripley- aoleu, am senzatia de deja-vu. Io zic ca comploteaza bonele astea cumva cu menajera sau o chestie de genul asta ca prea isi schimba toate compotamentul dupa o perioada determinata de timp.Nasoala treaba, oricum. Da' bine ca s-au reparat floricelele.

Maria- woooow....vorbesti deja de vaccinul de 2 luni. Alooooo, astia cu timpul...opriti-l cumva, ca nu mai pricep nimik dn el...

Io cica am intra pe net sa vad ce filme sunt, iar Adila ma asteapta cu raspunsul...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Delia , urat din partea bonei tale! eu chiar nu le inteleg pe femeile astea, Ana e un copil cuminte e deja mare nu te mai solicita ca unul mic...
sper ca data viitoare sa aveti mai mult noroc

Soso , sa stapanesti sanatoasa noul telefon! sotul de fapt

Noki , te-am intrebat de ratza pentru ca si Bia mea e pasionata de jucarii de genul asta-inca!
Ce film vedeti pana la urma?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor...

Nu ma mai laudati atata...si nu va mai minunati ca poate imi deocheati cumintelul mic si dulce. Sincer...nici eu nu credeam ca exista copil mai cuminte decat Stefan...dar uite ca exista. Am fost la dr. sa imi confirme ca e ok copilul ca altfel...ma gandeam la toate cele... Scuze ca ma laud...dar nu stiu care sa fie reteta. Ii dau sa suga, apoi il pun in patut, apoi il iau peste 3-4 ore cand chiraie, il schimb, apoi iat papa...si iar nani....si tot asa.
Azi in schimb....de la 14.30 cand l-am deranjat eu un pic...si-a stricat programul si a cam stat treaz si dornic de bagare in seama. Dar...am introdus suzeta care a avut un real succes...si am rezolvat problema. I-am luat-o si o sa i-o dau doar in cazuri extreme.
In rest...e cumintel foc. Stefan e topit, mereu il pupa, vrea sa il tina in brate si mai ales....vrea sa se joace cu el...ceea ce e ok numai ca el nu prea se poate juca deocamdata....si asta e mai greu de priceput de catre Stefan.

Madau ca de spus au spus fetele cam tot. Eu iti dau o mie de si iti doresc sa fii tare, sa te inconjori de prieteni si oameni dragi tie, si ai sa vezi ca totul e trecator. Important e sa mergi mai departe cu capul sus si cu dorinta de viata pe care ai avut-o mereu.

Roxi...sunt total de acord cu LAvi. Eu l-am pregatit pe Stefan de la inceput, el stia ca vine un bb, i-am aratat cum arata un bb. i-am zis ca e al nostru si tb sa avem maaare grija de el, sa-l hranim cu laptic de la tzitzi asa cum a fost si el hranit, L-am pus sa ma ajute cand il schimb, imi da pampers si creme/pudre....etc.
Te poop!

Gata ca piticul doarme de juma de ora deja...deci juma de ora in - pt mine la somn.....asa ca Noapte buna colectie!!!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

N-am citit decat ultima pagina...incerc sa recuperez ca vreau neaparat sa va vad pozele.
Delia, ti-am trimis un link pe mail, poate te ajuta. Unul singur ca stii ca eu caut in maghiara si tot ce citisem era in maghiara.Daca te pot ajuta si cu altceva suna-ma. Imi pare rau ca trebuie sa te pui pe cautat bona...ma tot intreb daca chiar exista si bone de treaba.
Maria, chiar faceti 2 luni? Nici nu imi vine sa cred...Felicitari si pt alaptare, sa o tineti tot asa, si bebica sa fie cumintica...nu o stricati
Lavi, deci si Nati a descoperit bucatareala , Kriszti e fan bucatareala, mai ales ca mama mea are o mica afacere proprie:face prajituri si le vinde, asa ca si Kriszti incepe sa invete cum se fac prajiturile...poate o sa fie mai indemanatic ca maica-sa.
Noki, ce faceti? V-ati intors deja pe meleaguri bucurestene? Nu stiu cum dar trebuie sa facem cumva sa ne intalnim si noi cand sunteti pe la Bistrita. La vara probabil.
Madau, parerea mea este ca trebuie sa te aduni si sa recunosti ca s-a terminat. Banuiesc ca e usor de zis si greu de facut, dar trebuie sa pui punct, caci altfel o sa o iei razna. Trebuie sa mergeti inainte tu si cu Miruna. Nu te mai uita inapoi ca o sa te chinui mult si bine de acum inainte daca nu iei taurul de coarne. Meritati sa fiti fericite.Nu te mai lasa amagita. Viata e prea scurta ca sa o lasi sa treaca pe langa tine.

Despre noi: am prins o vreme f faina la Budapesta, am umblat chiar si in tricou. Din pacate drumul lung si nedormitul l-a dat peste cap pe Kriszti asa ca toata ziua era cam somnoros.N-am fost in prea multe locuri ca abia plecam si piticul se freca la ochi si urechi de somn. Dar ne-am odihnit, relaxat, cand dormea Kriszti dormeam si noi. Pacat ca a trecut asa de repede...si miercuri am fost deja la lucru.

Am facut niste cumparaturi, mai mult pt Kriszti: sandalute, tricouri, maieuri, trening, scaunel fain de camping...am decis sa mergem anul asta si cu cortul, ca n-am mai facut-o de dinainte de a se naste Kriszti, si am vrea sa vada si el cum e .Pt noi ceilalti am cumparat doar maruntisuri. Dar recuperez imediat, ca trag o shoppinguiala imediat pe Net, boala mea cea veche...cartile.

Asta e...nu stiu cand vom avea urmatoarea iesire, sper sa fie cat mai curand. Daca mai apuc azi pun si niste poze, daca nu mai incolo.Va pup pe toate, ma duc sa fac ceva mancare si apoi sa vad pozele.

PS. O mica victorie in lupta cu olita...Kriszti cere singur olita cand trebuie sa faca pipi, iar biberonul a ramas la Csongor (un verisor)la Budapesta ca el anu are decat un an si mai bea din biberon.

Mergi la inceput