Colectia de toamna-iarna 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 6
coralia76 spune:
Neatza,
Azi parca ma simt un pic mai bine..ametita de cap....ieri n-am reusit sa mananc decat un iaurt..azi dimineatza ceva paine prajita cu ceai...urata stare am si venita asa din senin.
Lavi02..ieri banuiam fierea de starea mea,dar spre seara cand am facut si febra 38...m-am gandit ca sigur e vreo indigestie,enterocolita...minuni din astea...dar in nici un caz alte motive
Catutzala munte urma sa plecam maine sa stam tot weekendul ..dar la cum ma simt ...cred ca plecam abia vineri,sau daca nu-mi revin nu mai plecam deloc
Dordiafrumosi copilasi ai si pe deasupra mai sunt si cuminti
Numai bine!
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)
leea_cv spune:
Revin si eu dupa muuulte zile petrecute la tara ca sa va spun ca mi-a fost dor de voi,ca mi-ati fost in ginduri, ca acum m-am intristat citind despre sarbatorile nesarbatorite din cauza bolnaviorilor...si asta cu toate ca vi le-am dorit din tot sufletul sa fie de neegalat. Deci Ripley,N Cristina,Alinush imi pare rau.
Diana l-am vazut pe "tizul" lui fii-miu. Si nici n-ai zis mai ca Tudor o sa-l cheme.Sint tare mindra ca ai ales numele asta pt un flacaias asa frumos.
Roxi scumpa, imparte sarcinile cu domnul si linisteste-te. Nu cred ca lucrurile nu se vor indrepta.Dar mi se pare normal sa te simti oarecum coplesita. Te pup apasat si iti transmit telepatic putere.
Silvia sa-mi fuca pisica de-acasa nu alta...cind am vazut ca ai dat un semn...Ma bucur ca-i totul bine si stai linistita,nu esti singura cu UN bebe.
Miri te-a incuiat David? Super.Astia o sa ne calce pe trecerea de pietoni intr-o zi. Vorbesc prostii desigur.Si io am patit-o.Da m-a inchis pe balcon.
Cata pupam Bianca lovita.
Ina am vazut pozele cu Rachel si rochita ei roz car imi place la nebunie...Bag sama s-a mai incalzit si pe la voi vremea...
Daniel al lui Fee e un smecherila.
Pe Ili o prind bine culorile igluului,iar pe mamica ei noua frizura.
Cami se pricepe Daria sa conduca scula aia galbena? Ca T are una asemanatoare de vreun an si habar n-are ce sa-i faca.
Noki mi-e rau. 14 miloane???Sau poate pt capitala e rezon?
Despre noi acum: Tudor a fost in centrul atentiei la biserica duminica dimineata...Desigur sint si subiectiva. L-a vazut pe amne(Doamne) care a facut "au au" la maini din cauza cuielor.Desi nu ma pasioneaza "observatia" (apropo de ce si cum imbraca oamenii la biserica) n-am putut sa nu remarc prostul gust al parintilor in a-si imbraca copiii.In fine...Per general T fost f multumit de mini vacanta la tara.E f fericit acolo in curte in aer liber.
Eu ma simt mai bine.Iau la greu vitamine,magneziu cu B6,hepatoprotectoare si din toate simptomele alea am ramas cu ceva dureri de cap si cu pulsul la fel de marit.Iau distonocalm si pt citeva ore scade pulsul...apoi revine.Am ajuns intr-o seara la 136.Dar m-am ingrozit citind efectele adverse ale distonocalmului.Nu stiu de-o sa mai iau.
Am facut ceva poze.O sa le pun sa-mi vedeti fetitza.Doar ca azi ma intorc iar la tara si deci...va mai dura.
Va puuup.
crissy77 spune:
Multumim de urarile de insanatosire. Nu a facut febra, dar tuseste, are nasul infundat si vb ca Donald.
Felicia, iti sta f. bine tunsa asa.
Catutza, camera fetei nu e terminata, mai e de munca la ea. Poti sa vezi cum arata pana in momentul de fata aici. Cum mai arata obrazul Biancai?
Leea,
Cristina & Elise-Stefania
leea_cv spune:
Cristino e mishto tare camera Elisei.Da cine picteaza toate personajele alea? Sa nu-mi zici ca tu!?
Am pus totusi pozele. De vreti... http://www.dropshots.com/leea_cv#date/2008-04-15/16:36:28
crissy77 spune:
Leea, ma faci sa rad. Eu sunt antitalent la tot ceea ce tine de arta. Un coleg de serviciu de-a lui Stefan e pictor amator si in timpul liber vine sa se recreeze la noi. Ma duc sa-ti vad pozele.
soanso spune:
salut colectia...
nu-mi vine sa cred ca au trecut Patele,repede,repedisim,noi am fost ca deobicei la mama ,am petrecut in familie,cu nasii,Sorana a fost in centrul atentiei ca deobicei si a spart toate ouale pe care a pus manuta.
i-am pus cadou in gradina de la "iepuras" si asta a fost incantarea maxima.
la biserica a refuzat initial sa mearga pe motiv ca-i face popa baita!
va urez sa petrece-ti de 1 Mai cat mai frumos ,noi suntem exilate la domiciliu pt ca al meu sot presteaza la servici.
Camelia,oaaaaaaaaaaaaau ce misto e desenata camera ,Elise cred ca va fi super incantata!sanatate multa!
Leea,ma bucur ca esti mai bine,eu zic sa profiti din plin de zilele la tara sa dormi si sa te relaxezi!abia astept sa vad pozele cu T!noi din pacate am uitat ap foto acasa asa ca am ramas fara poze!
Dordia,eu cred ca daca Tudor(frumos nume) mananca si doarme nu ai de ce sa-ti faci probleme.bucura-te ca ai laptic si incearca sa nu-i dai completare ,poate reusesti sa alaptezi exclusiv pana la 6 luni!vazut si pozele,ai doi baeti pe cinste,sa-ti traiasca!
SOSO (20 dec 2005)
crissy77 spune:
quote:
Originally posted by soanso
Camelia,oaaaaaaaaaaaaau ce misto e desenata camera ,Elise cred ca va fi super incantata!sanatate multa!
SOSO (20 dec 2005)
soanso, Chiar daca a trecut Pastele, eu tot mai astept mielul .
Smerchera tare Sorana cu popa si cu baita. A mea merge la biserica, ca preotul nostru obisnuieste sa dea bomboane la toti copiii mai mici pe care ii vede prin biserica
leea_cv spune:
Groaaaaaaaaaaazniiiiiiiiiiccc.Din 15 mai incep a doua sesiune.
Soso a ramas copila cu sechele de la botez...?
Crisina m-am linistit.Deja ma rodea invidia.
coralia76 spune:
M-am uitat si eu peste pozele tale,T.e un dulce Leea,ce fain i-ai prins parul.
Am deschis si filmuletul in care dansa Elisescumpa de-a dreptul fetita ta Cristina.
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)
catutza spune:
CristinaN , e SUPERBA camere lui Elise , i-mi place foarte mult , are talent colegul sotului tau! iar scara voastra...arata si ea foarte bine!
Leea , frumos Tudor al tau! iar in ziua de Paste in poza aia cu cravata e super dragut! e frumos la tine la tara, multa verdeata e pe langa Baia Mare?
Bia are o vanataie de toata frumusetea sper sa treaca curand...
Ce faceti maine de 1 mai? noi daca e frumos mergem la padure la un gratar
EDIT : Coralia , cum te mai simti? plecati la munte maine?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil