Colectia de toamna-iarna 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 4
lavi02 spune:
Hello,
Ne-am intors si noi aseara de la Alba.
Ripley valeu, ce patanie, sanatate multa fetelor!
Haaai, mai, chiar sa renuntati la concediul de la vara?!
Diana frumoase pozele, tare dulce bb mic, sa va traiasca!
Alinush sanatate Amaliei!
Ina
Bulucelu bravo tie, ai fost super tare!
coralia sigur greturile sunt de la fiere? \
silvia eu va fac galerie pentru bb2... lenea e un motiv de care o sa-ti para rau mai incolo. Mai multe mamici de colegi de-ai Silviei care au 6 ani zic ca le pare rau ca nu au facut bb2 ca au tot amanat si a trecut timpul...
roxi dez-depres-izare rapida! Ce-i aia depresie postnatala, a mai auzit cineva de asa ceva?!
Succes!!
miri__b spune:
Hristos a-nviat!
sunt libera saptamana asta, si in loc sa dorm,stau pe net sa recuperez.
La ROXI nu s-a modificat listutza?
Leea nu scrisesi de ceva zile.sper ca esti bine
Camelia am un telefon nou, si am renuntat sa in cerc sa trimit mesaje dupa litera a, sau cam asa.esti dulceata ca de obicei.
Ripley,offf ce mai spaima, cred ca lesinam inaintea copilului de spaima, sau atunci te ntaresti?
CristinaN, sanatate maxima si voua.
Dordia nu te-am mai vazut in poze, imi imaginam ca ai 25 ani.ce fresh gandesti!imi place poza cu Stef langa Tudor.
Alinush sanatate si missei.sunteti modelul meu ptr "hai la gradi".la vaccin nu ma pricep.la noi la gradi particulare dc lipseste o zi nu-ti scade, dc lipseste 2 consecutiv, platesti mai putin cu zilele respective in luna urmatoare.
Tania si la voi mergea bine gradi.cum mai e? dar cu Sergiu?
Madau fuse Pastele in 3?cred ca-l incing pe-al tau!
Roxi ai rabdare ca se obisnuieste Alexia cu bb.cred ca nu ar trebui protejat excesiv cand e ea prin preajma.
au aparut tripleti la mine in cartier, erau toate fetite cu bunicul la plimbare!
miri__b spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120411
ma invatati si pe mine poezii?
lavi02 spune:
miri welcome in the club cu incuiatul!
noki super-felicitari pentru inscrierea la gradi!
Cat v-au fixat tariful?
Cand va intoarceti in Bucuresti?
alinus la noi la stat se scad de la plata zilele in care copilul nu merge. La (unele) particulare nu prea e asa, la unele se plateste si o taxa "de rezervare a locului" pe perioada vacantei. Eu stiu de la vecina mea, nu am copil la particulara, s-ar putea sa difere de la una la alta.
Noki_Lara spune:
Lavi, maine revenim. Sunt suparata cu gradi, ca nu stiu inca cat ma va costa!!!! DAR trebuie sa merg maxim saptamana viitoare sa semnez contractul de scolarizare si sa platesc cautiunea, adica contravaloarea unei luni, de 14 milioane. Deci chiar daca imi scad aia apoi taxa, tot platesc acesti 14 mil, ceeace ce ma oftica la maxim.
Apoi, apropo d eAlinus, nici aici n se scade nicio letzcaie daca nu mergi. De vacante nu scrie nimik, sper ca nu s eplateste cate ceva. dar in iulie-august e vacanta. Asa e si la stat?Adica in iulie o pot duce, dar platesc cu 35% mai mult taxa.
Sunt extrem de rigizi, ficsisti si mie se pare mie, cam pusipe castig banesc. Sunt cam dezamagita, dar mama ma tot bate la cap ca daca nu o dau la gradi in germana, sa-mi iua gandul ca invata vreodata limba si aici tind sa-i dau dreptate.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
noki la stat la Silvia e vacanta 1 iulie - 15 septembrie. 15 iunie - 1 iulie mai e deschisa gradinita dar nu se fac activitati, ii lasa sa se joace, ii scot in curte, in parc, samd.
La gradi germana de stat nu poti sa o inscrii?
Noki_Lara spune:
Lavi, asa deci cu vacantele la stat. Hmm...deci inca ar fi bine la luerani din acest punct de vedere.
Gradi geramana de sta nu are referinte prea grozae, din cate stiu eu. Stii pe cineva acolo?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Nu, stiu pe cineva care cred ca e la gradi germana dar cred ca e doar cu program scurt. Asa este si una germana particulara in zona mea, dar e pana la 13.
Stiu pe cineva care si-a dat copiii direct la scoala germana de stat; au dat examen de admitere de aptitudini generale, nu de germana.
felicia74 spune:
Saluti!
Am venit de la coafor, sunt schimbata total, mi-a facut o coafeza priceputa un bob cu breton, tare imi place cum imi sta.
Am pus si invitatie la poze de aprilie-mai in contul comun. Ultma poza e o surpriza
Noki bafta cu gradi! Sper sa nu platiti mult, deja 9-10 mil e nimica toata ptr una particulara. Dar totusi, e luterana, ar putea sa mai lase si ei din pret...
Am platit azi vacanta, ce-o fi o fi.
Ripley multa sanatate fetelor! Azi cum le mai e?
Sanatate si celorlalti copilasi si mamici bolnavioare!
Eu am o prietena al acrui copil e la o gradi particulara, dar habar n-am care. Daca copilul nu se duce intr-o zi si parintii anunta pana in ora 8,30, nu se plateste mancarea. Taxa de gradi insa se plateste integral.
Am hotarat ca pe ILinca sa n-o dam din toamna asteptam macar pana in primavara, sa vedem ce vom gasi, ce va mai fi. Deocamdata ii este bine asa.
Cat despre cazul lui Madau - cred ca voi lua in curand taurul de coarne si voi spune tot ce gandesc, ca nu se poate asa. Chiar de-ar f sa-mi pun tot forumul in cap.
Poze pe Flickr - nu pot sa ma loghez si pace. Habar n-am cum se face!
Gata ma cheama datoria, Ilinca vrea in parc.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
Salutare si de la noi!
Noi ne-am repatrait rapid din motive de vreme. am plecat sambata si ne-am intors duminica. Am vazut ca-i rost de ploaie si-am spus ca mai bine e acasa la noi cand toarna afara decat la casa, la Roman.
A fost bine, Stefanel a dormit la greu, Maria mai putin, mancare la greuceanu.
Fii-meu e intr-o faza de mamo-dependenta totala. daca dispar din vizor incepe sa urle ca din gura de sarpe si nu se calmeaza decat atuni cand ma vede Adoarme leganat de mine in bouncer. Am zis ca voi mari o poza si-o sa o lipesc pe fata oricui altcuiva dispus sa hatzane la el pana adoarme.
Ripley, inca o data multa sanatate!
Missa de Alinush, sa te faci bine repede!
Elise, sa-ti treaca mucisorii repede!
Dordia, super flacau; mititel, dar voinicelCe bine seamana cu Stefan! sa fie sanatosi amandoi!
Feli, acu' ma duc sa vad pozele!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
aprilie 2008