Colectia de toamna-iarna 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 13
Noki_Lara spune:
Lavi, io zic ca e normal sa ai o viziune mai sumbra dupa o asemenea pierdere, mai ales ca saracul tau tata si-a petrecut utimele luni tot prin spitale.
Dar io te stiu persoana optimista si o sa-ti revii n fortza, probabil cu incununarea sintagmei "what the hack!".
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Hi hi hi...am trait s-o aud si p-asta! Lavi, sa ma "convigi" sa merg undeva!!! Si mai ales in superba Croatie....Hehehehe...vrei sa zici sa ma saftuiesti ce banca sa sparg ca sa fac rost de bani pentru un concediu in Croatia!
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
anda77 spune:
de cand am postat, vb la telefon:) pt ca unele dintre voi ati tinut sa vb cu mine (care pareri vad ca sunt unanime:))
in sensul ca "e incredibil ca poate fi asa...., cred ca-l influenteaza cineva. mama, prietena?" la aceasta chestiune spusa de "n" guri:) v spun ca probabil ca asa e, dar nu ma intereseaza. adica tot jegos e. stiu de la prietenii lui ca maica-sa, de exemplu, l-a influentat sa divorteze ca sa ma oblige sa avortez. deci este influentabil. a recunoscut ulterior. nu ma incalzeste cu nimic. tot jegos e. el, nu ma intereseaza tertii care-l monteaza. dk il monteaza cineva, as putea adauga ca pe langa caracter urat, s-ar adauga si lipsa circumvolutiunilor la el.
am auzit si scanariul: il mananca gagica de bani si-l dureau cele 7 milione lunare:))))) se poate si asta, tot nu schimba nimic.
si mai exista si opinia: "este posibil sa fi premeditat asta, adica sa ceara turcia la oha, stiin ca tu nu-i vei da copilul de 2 ani, ca sa aibe motiv sa nu mai plateasca nimic" Asta e si parerea prietenilor mei. Da, este posibil, desi asta e "motiv" doar in cloaca in care traieste el...
nu ma mai intereseaza motivele, efectele sunt grave, alea sunt importante si sunt fte suparata si plina de sila. macar de n-ar mai plati nimic, dar sa nu-l mai vedem la fata. devenise un cosmar, oricum, cand stiam ca vine in vizita. stiam ca nu pot sa-i fac nicio observatie ca ma injura. si nu mai stiam cum sa jonglez atmosfera sa nu-mi mai aud cuvinte urate. si de fata cu copilul.
el stie ca lui nichita nu-i va lipsi nimic chiar dk nu-i mai da niciun ban, stie ca nu ia de la gura copilului, ci de la gura mea, ca pentru mine va fi mereu copilul primul, orice altceva, de la telefon la mancare, sunt dupa. o sa renunt eu la mai multe in viata ca sa-l pot intretine 100%. abia astept sa-l scuipe nichita la 14 ani, desi probabil ca asta il va face sa sufere circa 5 minute pana la urmatoare plimabare cu motorul, plimbare care-i produce mai multe emotii decat nevoile sau relatia cu nichita.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
Na ca am pierdut pagina destainuirilor.dar scriu pe urmatoarea.
ma inscriu la categoria celor amenintate de bb2.so dupa un accident la miez de noapte si postinol dupa nu mi-a venit cm.din pacate nu vreau sa-l pastrez, nu mi-am dorit niciodata 2 copii.nu cred ca sunt stralucita nici macar in cresterea unuia.
alte probleme? mananca toate fructele, un castron mare, numai dc sunt pasate, nu musca din nici una.nu mananca singur, nu spune cand face kk..multe chestii specifice bb.la plusuri, e atras de cifre/litere, poa sa numere inapoi 69-61. dupa uneori vine parter sau asteapta sa-i spun eu.
asa ca am o stare de tot rht.
dar, fi-miu cu mamaie ieri dnimi.mamaie"du-te D si fa-mi cafea" de cateva ori i-a zis. si al meu" hai bea lapte!"
incepe sa fie smecher. acum ne jucam si cand il prindeam tare in brate sa nu ma mai gadile zicea" te duci la tati",si ii dadeam drumu si iar incepea sa ma gadile.
lavi02 spune:
Noki 1. pt incurajare.
2. Nu tre' sa spargi o banca, noi n-am spart o banca ci 1000 de euroi in 10 zile in 2005 (cu pestele si fructele de mare de rigoare), drept e ca am mers 4 intr-o masina si am impartit costurile de transport. Dar e chiar frumos: si mare super faina, limpede si calda si orasele vechi si pitoresti si peisaje. Iar ca bonus: localnicii civilizati si politicosi, ca intr-o tara care a fost sub Imperiul A-U nu O.
Sor'mea in clipa asta e prin Croatia de vreo saptamana, o invidiez de nu se poate (invidie pozitiva, of corz)
Miri_b obisnuieste-te si cu ideea de bb2, nu e cel mai rau lucru care ti se poate intampla in viata, din contra e unul din cele mai frumoase. In situatii de-astea nu pot sa nu-mi amintesc cum am smtit ca-mi cade cerul in cap in penultimul an de facultate cand am ramas gravi cu Silvia dar acum stau si ma uit la ea si-mi vine sa cat de proasta am fost, ca Silvia e unul din marile norocuri ale vietii mele. Noroc. Dar de la DD.
Tot zic ca sting dar nu poc!
miri__b spune:
Noki noi in 2004 am chelt in Croatia 700 euro cu transport cu tot, fara sa ne zgarcim.si mie mi-a placut la nebunie.Sorin a manat calamargrill la fiecare pranz, nu ilele,cu tot cu tentacule erau.
anda77 spune:
bre, in croatia mi-ar placea si mie sa merg cu copilul ca e frumos, aproape si linistit. adica 3 calitati. 4 dk gasesc si ieftin. din pacate, acum nu o sa-mi semneze ionescu sa ies din tara cu copilul:))))). dar ne ajuta instanta, sa speram, mai vedem
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Breaking news de la sora-mea: in Croatia cupa de inghetata s-a facut de la 4-5 kn in 2005, la 8 kn in prezent. (1 kn = 0.5 RON).
Dar cupa de inghetata la ei = cat de multa inghetata se desprinde de cutie cand trece lingura prin ea, nu super razuita ca in Ro
Dar e mai buna decat ce-am gasit az' toamna in Spania.
Noki_Lara spune:
Miri, cunoooatem treaba asta. Don't panic! Vine si CM-ul, dar greu, ca s-a lasat cu dezechilibru hormonal de la Postinor. A...si apropo, Lavi, nu poate si daca vrea sa tina copilul post-Postinor. Are contraindicatie expresa in prospect: da malformatii fetale grave.
Lavi, la tine cu Silviuka-ex-habauka e altceva...chiar ca dar de la DD. Si de la mami a ta.
Vad ca ma incurajati cu Croatia. O bag pe lista de anul viitor. Si aman turul Italiei - visul meu suprem pentru peste 2 ani, cand poate chiar ca sparg o banca, ca acolo sub 3000 de euro 2 saptamani nu a ce discuta.
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Sabotaj...vad ca am ramas singura pe aici.
In acest caz ma duc si io la nani, nu de altceva, dar mai e putin si mi se scoala bebelusa pentru alaptarea de noapte, de la ora 3.30. Cu precizie elvetiana, of course.
Varsta Sarah