Colectia de toamna-iarna 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 12
meems spune:
Madau Nu iti dau sfaturi pentru ca nu sunt buna la asa ceva, eu fiind din categoria "inima prima, apoi mintea" si deci mi-e greu sa judec obiectiv atunci cand iubesc. Vreau doar sa te asigur si eu ca noi, colectia, te sustinem si ne gandim la tine.
Cred ca am vazut si eu toate pozele... wow, ce copii frumosi! Tudor de Leea, Daniel de Fee, Rachie, Saralina, Bianca, Sorana, Daria de Cami, si bineinteles Tudor & Stefan de Dordia.
Ripley... off. Cateodata si eu ma razvratesc pe sitatie ca as vrea sa-i am pe ai mei mai aproape, as fi mult mai linistita s-o las pe Rianna cu ei decat cu niste straini, dar...
Maria-Alexia, 2 luni?? Sa-ti traiasca printesa.
Ina, ce ne mai spui de pufosel?
Alinus, iar ai disparut? Sau acum sunteti in vacanta la castel?
Buluci, cum stati cu electricitatea?
Anda, cum ti se vindeca nasul?
Tania, ce vesti ne mai dai despre voi?
Pumba, tot cu socrii?
Mihaelutza... pe unde umbli?
Roxi
Noi ne luptam in continuare cu somnul. Se trezeste noaptea, maraie, se plange, ma striga... i-e frica. Nu stiu de ce, seara adoarme singura fara probleme, dar noaptea e mereu agitata. Stiu ca e o perioada, m-am resemnat si invat sa am rabdare, si mai presus de orice sa fiu acolo pentru ea cand are nevoie de confort si siguranta. Somnul intrerupt e obositor pentru toti, dar speram sa treaca si faza asta in curand.
anda77 spune:
buna seara,
citit TOT!. de bone (da, reafirm ca bonele prind tupeu dupa 3 luni si se nesimtesc in 6. definitiv), de cum va descurcati cu 2 copii etc. pe ripley si lavi le sustin din suflet pt bb3. felicia iti sta bine noul look. trebuie sa-ti trimit pozele cu ilinca in curte la noi, in seara cu donatia. am vazut poze superbe cu nora-mea, cu fetele monet, cu daniel, cu elise si camera vie, cu sarah etc. de madau nu mai zic nimic ca vb cu ea aproape zilnic. maaaare dreptate a avut bic cu aprecierea NO BALLS.......
am vorbit cu mama baietelului bolnav, am vrut sa merg la spital saptamana asta sa le dau banii ca tot la mine sunt. am aflat ca sunt in sibiu ca le-a dat drumul temporar, pe perioada sarbatorlor, acasa, ca cel mic se simte mai bine adica mananca de toate, nu vorbeste , nu se prea inteleg cu el, doar poate plange, dar au sperante. cica la budimex s-au ocupat mai bine decat la bagtazar de el. vor reveni saptamana asta care vine in spital si o sa-i dau bunicii banii. dk mai vrea cineva sa mai mearga la spital sa vedem baietelul sa spuneti.
eu as vrea sa va povestesc o alta drama. a mea. si a lui nichita. nu e o poveste cu bone, nici cu mai multi copii, nici cu vaccinuri, nci cu barbati care pleaca cu amante, nimic de pe ordinea de zi a forumului din saptamana asta, este despre cum sa te transformi din nenorocit in si mai nenorocit. povestea este despre tatal lui nichita. nu am cui povesti deoarece mama, tata, prietenii mei imi taie macaroana inainte sa deschid gura, ca cica sa nu-i mai obosesc cu povestiri despre individul care m-a tarat in tribunal sa divortam cand eram insarcinata, ca ei stiu. si-mi reproseaza si ca nu i-am ascultat cand mi-au zis sa-l fac sa dispara din viata noastra, sa nici nu-i arat vreodata copilul ca numai rau va face. nu i-am crezut, am vrut ca nichita sa aiba cunostiinta si relatie cu tatal biologic. din pacate succesiunea evenimentelor le-a dat lor dreptate, acesta este si motivul pt care ma descarc p-aici, prietenii mei nu mai vor sa auda, imi zic ca io am gresit ca i-am permis, ba chiar am tras de el sa fie in viata copilului. acum sa ma descurc, cica...
deci fetelor, sa va povestesc ce nu v-am povestit niciodata:
pe scurt, m-am maritat in 2001, a urmat un mariaj cu despartiri si impacari, cu separari de domiciliu etc, in 2005 am ramas gravida, intr-o perioada de "revenire" a relatiei. dupa 2 luni in care ne-am bucurat amandoi, am ales numele, am facut planuri de concediu si liceul copilului:), intr-o buna dimineata de luni mi-a comunicat telefonic!!!!!!!!! ca nu mai vrea copilul, s-a gandit in week-end ca relatia noastra nu poate sustine un copil si ma sfatuieste sa avortez deoarece dk pastrez copilul nu vrea sa stie de el. in ambele cazuri va intenta divort. trec peste amanuntele ca mi-a picat telefonul din mana etc. I-am spus ca este exclus sa avortez, din principiu (motive religioase, morale emotionale etc) si din ratiune (nu avusesem nicio sarcina pana atunci si aveam dezechilibru hormonal care se manifesta ciar pe aparatul reproducator), deci sarcina imi parea minune de la Dumnezeu)
In 2 saptamani am primit citatie de la tribunal (s-a miscat repede dansul) cu termen 6 iunie, nu uit pana mor. am plans de am secat si m-am dus pe 6 iunie si am depus cerere de achiesare la pretentiile reclamantului, ca sa divortam repede si amiabil. puteam sa aman 10 termene pana dupa ce nasteam, putea sa sar cu probe de la dr cu sarcina, puteam sa fac 100 de lucruri. am vrut sa fiu doamna. in data de 6 iunie 2005 am divortat la primul si ultimul termen, in 5 minute, atat a durat.de cand am iesit din tribunal nu l-am mai vazut. un telefon sa intrebe dk traiesc sau altceva. am dus toata sarcina singura. cu prietenele. si am plans zilnic. de proasta. tarziu mi-am dat seama ca trebuia sa fiu mai tare am suferit prea mult si nejustificat. trebuia sa-mi fi spalat creierul. la o ora dupa ce-am nascut i-au dat prietenele un sms. a venit la spital. i-am vorbit ca si cum nu-l vazusem de ieri. l-am intrebat cand si cum vrea sa vada copilul iar referitor la contributia financiara i-am zis ca vreau sa plateasca bona cand ma intorc la serviciu, restul este in grija mea. zisei, in prostia mea, sa fiu doamna iar.....
in primul an al lui nichita chiar ne-am impacat, doar ca sa ne dam seama ca intradevar suntem incopatibili....
ulterior, in cei 2 ani si jumatate, i-am solicitat sa mareasca "pensia" deoarece in majoritatea lunilor eu platesc mai mult decat 6-7 milioane, cat era contributia lui, cu care achitam bona(respectiv gradinita, dupa ce am schimbat bona pe gradinita). copilul meu a avut cele mai bune servicii medicale, cele mai bine haine, cea mai buna mancare pe care i-am putut-o lua si asa va avea si de acum incolo. i-am aratat bonurie intr-o luna, sa-i demonstrez. degeaba. mi-a parut mereu nedrept mai ales avand in vedere ca salariul lui este cel putin dublu fata de al meu, asta imi parea de rahat referitor la cum imparteam cheltuielile.
in fine, a refuzat si m-a sfatuit, cu obraznicie, sa nu-l dau in judecata ca tot eu am de pierdut ca pensia alimentara legala se stabileste la salariul fara obligatii, ori el a avut grija sa contracteze cateva credite - l-au sfatuit prietenii lui- ca sa nu pot eu obtine cumva mai multi bani de la el. deci super dragalas. el are mai multe case, mai multe masini, motocicleta, pe numele maica-sii majoritatea, credite solicitate sau garantate doar de el. si fata, adica mandea, plateste cresterea copilului...
aceste lucruri sunt vechi deja, problema azi e mai mare. relatiile dintre noi s-au deteriorat in ultimul timp, a inceput sa ma injure des, la orice nu-i convine, dk ii fac vreo observatie ref. la cum abordeaza copilul, ma injura. nu are relevanta ca e intelectual, scursura e in caracter, deci nu ma intrebati dk e sudor sau miner, nu e, e un manager educat cica...
mi-a solicitat luna trecuta sa merg sa fac pasaport copilului, sa dau declaratie, ca el pleaca cu copilul in turcia in concediu. nu stiu cu cine altcineva, nu e relevant asta, oricum nu mi-a spus. oarecum recent si-a schimbat si domiciliul si cand l-am intrebat unde sta mi-a zis ca e "secret"...puteti sa va faceti singure o idee despre el.
i-am spus ca nu sunt de acord, el nu stie (a refuzat sa invete, in prima luna mi-a zs ca NICIODATA nu va schimba un pampers) sa-i puna un pampers, nu-i da sa manance, dupa 2 lingurite se plictiseste si zice ca e suficient (!!!!!!!!!!), nu stie nici macar sa vorbesca cu copilul. imi spune ca e un papalau fara energie, eventual din cauza mea. asa vb de copilul lui, ori stiti ca nichita e un copil reusit, nemaipomenit. bine si dk era handicapat nu trebuia sa vb asa de el). asta cand e cuminte nichita,. dk nu e cuminte, si aici ma refer ca se joaca mai energic, ca mari nebunii nu face copilul asta, atunci injura ca e rasfatat (tot din cauza mea, desigur)....atunci nu mai e pampalau...ce sa va mai spun,cand l-a luat in brate si l-a murdarit cu ghetutele pe blugi, i-a spus copilului "nesimtitule"...asta este tatal lui nichita....
sa revin la prblema: i-am sus ca nu sunt de acord, nu este obisnuit sa ingrijeasca un copil sa mic, nu se descurca, mie imi e frica, plus ca nu cred ca el se va culca la 9 seara, odata cu nichita, mai ales ca stiu ca-i place sa bea. va fi tentat sa iasa la bar. si cu cine il lasa pe nichita? singur in camera de hotel? sa se sperie cand se trezeste? sa se arunce de la balcon, sa bage degetele in priza si ce mai fac copiii de 2 ani singuri? sau va dormi si nu va chitai nimic de la ora 21, ca nichita are si somnul usor, trebuie liniste mormantala cand doarme?
i-am spus astea la ultima vizita si ce credeti ca a facut? s-a ridicat, mi-a zis ca s-a saturat sa-l tin io pe el in sah cu fitele mele.....si de azi rupem relatiile, "nu mai vezi niciun ban de la mine" si ne vedem la tribunal!!!!
auziti fetelor! EU nu mai vad niciun ban? parca imi luam eu chiloti cu cei 7 milioane, nu plateam gradinita. daca eram la fel de cretina ca el, de fiecare data in care m-a injurat sau ne-am certat de cand s-a nascut nichita, trebuia sa-l sun sa-i zic : de maine nichita nu mai mananca! nu mai vede niciun ban de la mine. dk nu vrei sa moara de foame, baga mana in buzunar si hraneste-l tu, de la mine nu mai vede niciun ban. voi va dati seama ce nenorocit?
din pacate, nu pot arata la tribunal un film cu viata lui nichita in timpul vizitelor lui ca l-ar decade din drepturile parintesti. nu l-a batut, ca l-as fi omorat eu, dar altfel nu e bun de nimic, nu-l invata nimic bun, nu mai detaliez.
am gandeam la madau si ma gandeam si la mine. dk as fi avut mintea de pe urma cum spune romanul, copilul meu ar fi avut alt tata, asta sigur, nu un nenorocit patentat ca asta. unii oameni nu merita sa aiba copii.
deci anul asta voi trece printr-un proces, ma doare in fund de banii lui, pot sa-mi cresc copilul si singura, macar de as putea sa-l feresc pe nichita de influenta acestui om iresponsabil care nu se iubeste decat pe sine.
si ma mai sidereaza si ipocrizia lui, pana acum n-a vrut sa stea cu el mai mult de 2-3 ore pe saptamana, nu a solicitat niciodata sa-l ia peste noapte la el sau altceva si acum taie contributia financiara si asa meschina pe motivul ca nu i-am dat copilasul in turcia o saptamana sau 10 zile.
am o suparare mare de tot. in primul rand pe mine, ca asta e tatal pe care il ofer copilului meu. ce o sa-i spun cand m-o intreba mai incolo? de ce l-am facut cu un nenorocit? de proasta, alt raspuns nu am. ca asa te orbeste cateodata iubirea, de nu mai vezi nimic.monstrii iti par printi. sa citeasca si madau. nu ca nu i-as fi spus si personal.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bianca_mo spune:
ANDA, , tot respectul pentru puterea de care dai dovada! esti o mama adevarata!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007-2008
joy04 spune:
neata.
am citit si io pe sarite. dar am vazut pozele toate. Vlad a fost incantat de triciclete, ratuste si atv-uri, chiar a facut urat ca vrea si el.
suntem "bine". Alex este racit, am stat azi 2 ore in Budimex ca nu-i scadea febra si nu ma lasa sa plec asa cu el. bine, probabil daca vroiam, plecam dar am zis ca mai bine stau sa vad ce si cum decat sa ma intorc peste noapte.
rezidenta ii dadea intruna ca nu ma poate lasa sa plec cu febra 39.
nu are rosu-n gat, nimic la plamani, mi-a dat antibiotic dar sa i-l dau doar daca face febra inca 2 zile.
MADAU baga-ti mintile in cap. te rog. eu eram sigura inca de la inceput ca are pe una. si sunt sigura ca nici nu va veni inapoi. si chiar daca ar vrea, eu nu l-as mai primi.
subscriu de pe acum la ce-ti va spune Feli. si la ce ti-au spus deja fetele.
LEEA ce spuneai tu ca-i dai lui T (apropo, zici ca-i fetitza. este superb) contra constipatiei? ceva de la plafar, dar nu-mi amintesc.
Vlad inca se chinuie, dar mi-a zis dr sa-l fac sa iasa zilnic afara ca sa se "educe" colonul. si ca in timp va scapa de problema asta.
asa ca-i dau plantaben-ul asta, dar as incerca sicu ce-i dai tu. si parca si Madutza ii dadea la fel.
ANDA am ramas ......interzisa. si sa nu-mi spui ca te cheama la tribunal pt program de vizita ca mor.
prietena mea cea mai buna - care a patit ca si Madau - are vreo 6 ani de cand este divortata timp in care nemernicul nu cred ca a vazut copilul de 15 ori. si asta asa...cate 20-30 minute.
ii plateste 250 ron pensia alimentara si atat.
si.....cum naiba de prietenii si parintii iti spun ca-i "obosesti" si sa te descurci???
numai pot sta ca se trezeste Vlad de la tastatura. cand mergi isaptamana viitoare in budimex, zi-mi si mie, poate merg si eu. ca va fi si socrela acasa si pot lasa pitacii cu ea.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
anda77 spune:
joy, "ii obosesc" in sensul ca nu mai au cu ce sa ma ajute si nici nimic nou sub soare nu le povestesc ca ei sustin ca singura fraiera din povestea asta sunt eu, ca am avut minimum de incredere in el cand, dupa scena in care a divortat si a disparut toata sarcina, trebuia sa realizez ca e un nenorocit si nu trebuia sa-i permit accesul la copil. cand le mai povestesc cate o grozavie facuta de el, imi zic ca nu-i mira nimic, pt ei el e ultima scursura, se pare ca io mi-am dat seama cel mai tarziu, ultima, de chestiunea asta. l-am iubit mult timp si parca nu vedeam gravitatea purtarii lui. de cand a disparut sentimentul la mine am inceput sa vad mai multe si s-a deteriorat de altfel si comportamenul lui. probabil asta asimtit si el, disparitia sentimentului mine si acum nu mai are nicio opresliste in etalarea caracterului sau. acum il vedem in "splendoarea" lui...
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Ma bucur de vestile despre Sergiu, ca nu mai e in pericol de moarte. Sa dea Domnul, in timp sa se resoarba cheagurile si ce are el pe acolo si sa-si revina.
anda bag o reactie la cald, ca acum am citit mesajul: (mai stai un pic pe net )
Nu zic neaparat ca tipul e un nenorocit, ca nu-l cunosc. Dar in mod clar nu are niciun sentiment "parintesc". Nu se simte parintele acestui copil, se vede ca nu a participat nemijlocit la cresterea lui ci doar asa, mai mult cu numele si de forma...
Se poate ca in el sa salasluiasca totusi un dram de orgoliu barbatesc ca e tata de baiat si i se pare o bagatela sa-si ia copilul in Turcika, poate ca sa se "dea" cine stie cum in ochii lumii... God knows.
Ce mi-e clar e ca nu-l iubeste pe Nichita ca un tata (asa cum e in particularitatea lui de omulet), ci il vede ca pe un "produs" care nu se comporta conform asteptarilor lui preconcepute. (De fapt Nichita e un super-copil, am mai zis ca e printre preferatii mei de pe forum ca personalitate, moaca si tot ce vrei. Asa introvertit si poet cum e. Bun, il si "cunosc" mai mult decat pe altii.)
Una peste alta daca nu mai ai nicio speranta de impacare cu el si daca ti-a inselat si increderea de mai multe ori, eu cred ca cel mai bine ar fi sa mergeti pe calea legala, cati bani iti da legea de la el, asta e, sa nu incerci sa-l implici mai mult in viata lui Nichita decat cere el. Sa aveti o relatie rece si "legala" fara sperante din partea ta. Te vei descurca !
madau am auzit la Megastar saptamanile trecute melodia "Un actor grabit" - m-a facut sa ma gandesc la tine.
Noki_Lara spune:
Asa...e meci, deci am timp de forum!
Interesante povestile din ultimele pagini. Vechi si noi, vorba aia...da' interesante. Si triste, din pacate. Adica parca fara sorti de finalizare in ton optimist.
Anda, ti-am mai zis io: go for it in instanta! Ce mai ai de pierdut? Iar cu intrebarile pe care ti le va pune Nichita, sunt convinsa ca va pricepe el de la sine putere multe cand va fi mai mare si va ajudeca singur lucrurile.
Ripley- asa facea si minunata bona a Mitzei - acelasi caracter de oameni care pur si simplu nu-si pot vedea lungul nasului si care sunt complexati si morti de invidie la adresa lucrurilor altora.
Lavi ce frumos ai enumerat tu motivele de "pas bb3" care la mine sunt de fapt motive de "pas bb2".
Joy- sanatate mezinului!
Meems- nu are cosmaruri? Uite, Sarah dupa somnul d epranz s-a trezit f vesela ca cica fusese in parc cu Flori-bona si se daduse pe "dedelush" cu sania, la zapada.Era tare incantata. Am intrabat-o daca acum a fost si zicand ca da, i-am explicat ca a dormit si a visat. La care concluzia ei:"cred ca am fost la pada=zapada!". Deci viseaza la greu copiii la varsta asta. Si a gandesc ca la fel de bine ca si visele frumoase pot avea si cosmaruri. Intreab-o cand se scoal de ce-i e frica, daca a visat ceva urat, cine era si ce facea? poate reusesti sa elucidezi misterul! Pupam fetitele dragi!
Mandy ceva poze din Budapesta? Si noi vroiam sa mergem la vara cu bufnita dupa noi in Austria, la munte, dar dupa ce am schitat un oaresicare itinerariu, am luat decizia de a merge doar eu cu Adila, ca altfel va fi un chin pentru toata lumea. Sunt inca prea mici pentru asa ceva, dupa parerea mea. Adica mici pentru turism cultural si de vizitat. Cu vara si Bistrita,ai perfecta dreptate, trebe sa ne organizam, sa ne vedem si noi cumva. Numai ca zau daca stiu cand, ca nu mai am niciun plan curand cu Bistrita.
-----
Sa va povestesc ceva haios: la mama in bucatarie, sus, pe mobila,se tot cuibaresc de zor 2 porbumei. Sunt clar pereche si deja au cam pus stapanire pe teritoriu. Cred ca fetita se pregateste de depunere de ou, ca mama le-a pus sus un cosuletz si-i tare fericita si sta cuibarita acolo. Am si filmulet cu noile achizitii ale familionului, dar sunt in telefon si nu am cablu de transfer, vi-l arat luni, cand reincep serviciul.
Intrebarea e ce se va intampla daca chiar vor depune oul si isi vor lua sarcinile parintesti in serios...la mama in casa, ma rog, la mama in bloc, la etajul 8.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Nu zic neaparat ca tipul e un nenorocit, ca nu-l cunosc. Dar in mod clar nu are niciun sentiment "parintesc". Nu se simte parintele acestui copil, se vede ca nu a participat nemijlocit la cresterea lui ci doar asa, mai mult cu numele si de forma...
Se poate ca in el sa salasluiasca totusi un dram de orgoliu barbatesc ca e tata de baiat si i se pare o bagatela sa-si ia copilul in Turcika, poate ca sa se "dea" cine stie cum in ochii lumii... God knows.
Ce mi-e clar e ca nu-l iubeste pe Nichita ca un tata (asa cum e in particularitatea lui de omulet), ci il vede ca pe un "produs" care nu se comporta conform asteptarilor lui preconcepute. (De fapt Nichita e un super-copil, am mai zis ca e printre preferatii mei de pe forum ca personalitate, moaca si tot ce vrei. Asa introvertit si poet cum e. Bun, il si "cunosc" mai mult decat pe altii.)
Una peste alta daca nu mai ai nicio speranta de impacare cu el si daca ti-a inselat si increderea de mai multe ori, eu cred ca cel mai bine ar fi sa mergeti pe calea legala, cati bani iti da legea de la el, asta e, sa nu incerci sa-l implici mai mult in viata lui Nichita decat cere el. Sa aveti o relatie rece si "legala" fara sperante din partea ta. Te vei descurca !
adevar graieste gura ta!
mami de poet(09.12.2005)
lavi02 spune:
Anda, cu intrebarea/framantare - ce va zice Nichita ca i-am harazit acest tata e cam ; abandoneaz-o; asa a fost sa fie, daca nu avea acest tata si aceata mama si nu era conceput in momentul x nu era el. Nimeni cand se casatoreste nu banuieste ca va divorta, dar din pacate statistic in tz% din cazuri se intampla
Noki chiar ca frumoase povesti de viata. Chiar daca nu-s vesele. Da-s frumoase.
Cu bb(+1) om vedea noi daca mergem pe calea rationala sau zicem what the hack! atata sa-mi permit si eu in viata asta, sa fac cati copii sufleteste simt.
Eu inca oscilez intre atitudinea rationala si aia "what the hack" care e clar ca are potential de a ma baga in ceva belele.
Anda in gashka visatoare la bb3 n-o uita pe Ioana77
Eu mai am o framantare: de cand cu necazul cu taica-meu care s-a intins pe 4 luni si m-a impresionat mai mult decat pot sa exprim, ma simt mult imbatranita/maturizata, parca mi-am pierdut bucuria de a aprecia viata. Daca vad 2 indragostiti intr-un film zic: naspa, sunteti voi tineri si draguti acum dar peste ceva timp veti fi batrani si bolnavi si vai de voi... vad viata numai ca pe o scurta ratacire amagitoare inainte de un final greu si urat si trist.
Totusi ar trebui sa-mi dau palme sa-mi revin ca partea frumoasa parca totusi tine mai mult. Sau, mai ales, asa ar trebui noi sa facem, sa ne infrumusetam zilele astea care nici nu ne dam seama ce bune sunt...
Dar mi se pare nasol la mine ca parca mi-am pierdut vioiciunea si zglobiciunea tinereasca, nush cum sa zic. Si nu-mi place.
lavi02 spune:
Azi am semnat condica la forum cat pt o saptamana.
Noki mi se pare buna decizia voastra pana la urma de a merge in Austria in 2 si cu Sarah la mare.
Trebuie sa te conving sa-ti bagi si Croatia pe lista de destinatii viitoare, sigur o sa-ti placa mult (se cam potriveste pe ce apreciezi tu), dar tot asa, recomandabil circuit fara copil mic.
meems de acord cu Noki, poate are cosmaruri. Cred ca ar trebui sa faci cum simti ca e bine, nu cum crezi ca e bine. Nati cam in 1 din 3 nopti se trezeste si vine la noi in pat. In cursul noptii sau spre dimineata. N-o descos ce are, o las sa se cuibareasca langa mine ca adoarme imediat si asta e. Cu Silvia n-am avut probleme din astea, dar ea e o fire mai independenta, Nati simte nevoia de mai multa "corcoleala".