Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 16

cecilia L spune:
Sim, sunt si eu pe aici.Am fost afara cu baiatul, deh s-a invatat sa stea afara, acum l-a preluat tati ca sa-i pot face papa, mai are putin si urla de foame. Si-a schimbat radical programul, probabil si aerul ....nu stiu.......parca si noaptea mai are perioade cand doarme mai bine, deci la cat mai multe plimbari cu baiatul.......chiar ma bate gandul la o plimbare pana la Baia Mare.....cu avionul, ca nu are timp tati sa ne duca, dar sa vad ce curse gasim si cat costa....daca merita.
Roxana, imi pare rau ca aveti probleme, sanatate multa lui Andrei.
Bebeka atat de putine poze????????????/ mai vrem sa vedem printesa.
Nu mai stiu cui voiam sa-i raspund..............
revin mai tarziu.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze

cecilia L spune:
Nana, sanatate multa fluturasului, am vazut si datele de la revizie sunt super ok.Multi de la noi.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze

Roxana_G spune:
Fetelor dar ce mai scrieti, tot incerc si eu sa ajung din urma cu raspunsurile si nu mai apuc.
Andreea11, mie ORL mi-a zis sa nu ii curat deloc urechile, cu toate ca el face tone de ceara, vorba doctoritei, fac fabrica de lumanari. Ii aspira el ceara cand mergem, a zis ca daca il curat risc sa ii infund si mai si ceara si ranim timpanul. Nasucul il curat fir-ar sa fie si de 4-5 ori pe zi, insa nu ii iese nimic. Il chinui si cu batista bebelusului, urla, nu pot sa il tin. Nu iese nimic, mucii fornaie intre nas si gat, cred ca tot de la polipi ceva. Sigur, e posibil sa fi luat de la sora-sa pneumococul. Maine ii fac si exudat. Cat despre statul in fund, cred ca e bine sa merg sa il vada si sa imi zica daca il pot stimula cumva. Doar sa il pun si sa il tentez cu ceva nu merge, pur si simplu nu vrea si se enerveaza. Nu il intereseaza nimic, nici mobilul meu mult ravnit. E obsedat de mersul asta de-a busilea prin casa. Si dr a zis ca nu poate fi vorba de o problema cat timp merge si isi tine spatele bine daca vrea, problema e ca nu vrea si nici nu ii place cand insistam. O sa vad ce o zice neurologul.
Bebeka, al meu adoarme pur si simplu pus in patut. De cand se ridica e mai mare scandalul ca se ridica si se uita in jur si mai maraie, dar apoi se culca. Ieri a adormit si in scaunelul de masa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze

papanash spune:
Rox, eu zic sa-ti faci un stoc de halate albe, sa le porti prin casa, asa n-o sa mai aiba Andreiutz bubite.....
De masele zicem de Andreiul tau, ca el e mai precoce, noua de-abia acum ne-a spart primul dintisor.Greyeras, pune sotul sa-ti cante cand iti face masaj, cica asa-ti trece mai repede.....eu folosesc codamin ca anelgezic si-mi ia durerea 'cu mana'.
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Roxana_G spune:
Cecilia, cred ca baiatul tau si-a facut norma de dintisori, nu numai plimbarile sunt de vina.
Gata, plec acasa la baiat. Pupici.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze

bebeka spune:
Roxana,bat in lemn dar nu a mai facut bubite.Am tras concluzia ca a fost de la detergent atunci si am trecut inapoi pe persil sensitive.Ma gandeam ,ca stii tu toate se intampla noaptea,in weekend si de sarbatori, cum de a fost totul ok(la mine,zic).
O sa mai pun poze dar nu prea am mai avut sesiune foto.O sa ma mobilizez.
Nu putea sa fie ieri ca acum afara????
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

moldoveanca spune:
Hello hello raportez si eu un copilas marait care roade tot ce prinde o fi iepurasul oare?
teo

balaceanu_l spune:
Greyeras nu ca vreau sa ma grabesc,dar vreau mai mult sa nu se invete pretentioasa(ca mine)si nu i-as da mult duar putin in supica sa dea de gust.
RoxanaG mersi de sfat,si sa sti ca si Alexandra mea e mai sensibila, a facut alergii si cred ca am sa mai astept pt ficatel.
Andreea11 mersi de sfat,noi am inceput diversificarea la 4 luni jumate am intrerupt-o o luna si am inceput din nou de 3 saptamani jumate.
Papanash cred ca nu i-ar face rau putin spanac in supica.Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra

greyeras spune:
Roxana mersi de sfat. N-am mai patit pana acum asa ceva si e al naibii de dureros. Am luat mai devreme un Mydocalm, stiu ca e mai puternic, dar pe asta il aveam in casa.
Papanash , e un cantec anume sau poate sa cante orice? Saracul n-am ce sa-i reprosez ca are grija de mine.
Nana am vazut masuratorile de la revizie, stati bine. Eu cu circumferinta capului nu m-am strofocat niciodata, asta si pentru ca noua nu ne-a masurat niciodata la control la pediatru. Doar cand am nascut, apoi oha, ca de cate ori ma duceam la medic uitam sa-i zic la cate aveam sa o intreb. Stai linistita daca ar fi fost probleme sunt sigura ca ti-ar fi zis.
Devyla superbe pozele, iar voi doua sunteti minunate.
Bebeka eu o tin in barte cand ii dau bibe si adoarme sau atunci cand nu ii este fomica o legan in brate sau pe picioare. Adoarme singurica doar daca este prea obosita si sunt langa ea in pat. Oricum suzi este cea mai buna prietena. Am vazut pozele cu printesa ta, asteptam mai multe si sa apara si mami s-o vedem si noi.
Moldoveanca bine ati venit in clubul copiilor maraiti. Noi de pe la 5 luni ne tot chinuim si tot nu a iesit nimic.
Andreea 11 parca tu ai zis ca ai vazut suzete Wee?
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

greyeras spune:
Am admirat si eu poze frumoase cu Miruna de LaviniaN, bebe frumusel de Moldoveanca si pe gingasa Daria de mami Erina.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)