Exista si...musulmance aici? (1)
Raspunsuri - Pagina 2
alina constantin spune:
buna, fetelor, eu nu sunt musulmana, dar am terminat araba la univ. din bucuresti. lucrez cu arabi, iar de duminica a inceput Ramadanul. voi tineti post?
va pup.
hannen spune:
Stiu Alina,in prima zi a Ramadanului eram in Egipt.
Eu nu tin ,ptr.ca sotul meu nu tine.Si post inseamna nu numai sa nu mananci,inseamna si abstinenta dupa cum cred ca stii.I-ti dai seama ca mi-e imposibil daca el nu vrea.
Va pup.
Nicole&Amira
lilach spune:
Stiu ca astazi incepe Ramadamul?
Cel putin asa au anuntat la noi...e adevarat?
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
hannen spune:
Draga Lilach eu stiu ca a inceput duminica.
Sambata seara la ora 19:00 s-a anuntat oficial.Duminica dimineata ne-am trezit frumos de dimineata si am papat inainte de rugaciune.Apoi sotul meu s-a trezit si s-a pus pe tutun si cafele apoi m-a invitat la masa.Cum eram singura care trebuia sa-i tina companie,am facut-o si am inghitit cu noduri stiind ca ceilalti nu pot papa.Nu ca le era foame dar ma simteam ca o pacatoasa.Cumnata-mea a incercat sa ma faca sa ma simt bine,zicind ca Allah te iarta daca trebuie sa pleci intr-o calatorie lunga(la 17:00 aveam avion spre Japonia)cu conditia sa tii fast in alta zi.C-am atat am tinut eu
Nicole&Amira
lilach spune:
Hannen,
ai dreptate...astazi este prima vineri din Ramadan...
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
hannen spune:
Fetelor unde a-ti fugit??Iar m-ati lasat singura??Intoarceti-va sa mai am si eu cu cine schimba o vorba,despre "ale noastre"
Nicole&Amira
maryam spune:
quote:
Originally posted by hannen
Draga maryam,ma bucur sa citesc raspunsul tau.si eu am lipsit ceva vreme.De doua zile m-am intors din Egipt cu o hotarare sa citesc Qoranul si sa incep sa ma rog.Am aflat cateva lucruri noi si interesante.Dar inainte sa incep sa ma rog trebuie sa citesc ,vreau neaparat si nu stiu cum sa fac rost de Carte(o vreau in romana ca sa pricep mai usor)
Cum sa o gasesc???
Tu ai citit ?
Hai ca prea mult vorbesc.Te pup1
Nicole&Amira
Eu ca de obicei am probleme cu sincronizarea in timp, dar sa stii ca-i doar o coincidenta neplacuta , n-am avut telefon , apoi n-am mai avut timp ,samd...ce sa mai daca vrei spune-mi cum sa-ti trimit si iti trimit niste carti care cred si sper sa-ti foloseasca.
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
hannen spune:
Draga maryam,i-ti multumesc din suflet ptr.initiativa .Azi ti-am trimis pm dar nu te-am mai prins.
As vrea sa te intreb cate ceva,impresii ,sfaturi.Poate ne comversam putin in pm.
Si nu as vrea sa te pup la cheltuieli(nici macar temporare)dar daca alta solutie nu am cred ca voi apela la amabilitatea ta(cu cartile)
Te pup dulce.
A SALAM ALEIKUM!
Nicole&Amira
maryam spune:
Alecum Salam wa rahmatula wa barakatu
Ce spui tu acolo, cum sa ma pui la cheltuieli, doar eu ti-am spus ca ti-le trimit, nu-i nici o problema...doar sa-mi dai adresa si ...(HA!)cred ca ajunge posta pana inJaponia?!!!??
quote:
Originally posted by hannen
Draga maryam,i-ti multumesc din suflet ptr.initiativa .Azi ti-am trimis pm dar nu te-am mai prins.
As vrea sa te intreb cate ceva,impresii ,sfaturi.Poate ne comversam putin in pm.
Si nu as vrea sa te pup la cheltuieli(nici macar temporare)dar daca alta solutie nu am cred ca voi apela la amabilitatea ta(cu cartile)
Te pup dulce.
A SALAM ALEIKUM!
Nicole&Amira
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam