Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (159)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

HRISTOS A INVIAT! SARBATORI FRUMOASE!

Naty, sanatate multa Iuliei, ma gandesc la voi. Sa veniti repede acasa, vesele si frumoase!

Zoze, ce bucurie mi-ai produs ca ai aparut. Sper sa se fi terminat toate cele rele pentru tine si de-acum sa fii doar fericita! Te astept cu drag pe crenguta cand poti tu.

Luny, ce scump si vesel este Muffa!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Adevarat a inviat!
Mullta sanatate la toate randunelele si puisorii lor!
Felicitari Pidanei,Nicoletei si lui Kitzy!

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cristina, e o dulceata Daria, de fapt amandoi puii tai. Sa-ti traiasca! Am avut si eu cos ca al tau la Razvanel si mi-a placut tare mult!

Mimonix, ce frumos sta el acolo cu iepurasul si cu oul rosu!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

HRISTOS A INVIAT!!
LUMINA SA AVETI IN SUFLETE!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, sunt cu gandul la tine, ai incredere din nou mamico , totul va fi bine , Iulia ti-a dovedit-o de atatea ori.
Suntem alaturi de tine.

Luny, am vazut-o pe Leeloo, draguta

Stela, Bubu, am vazut pozici frumoase

Aliceionescu, si eu tot Nan 1 ii dau la bebe, il accepta f bine, ce nu-mi place mie e ca pute rau cand e preparat.

Iris doarme in reprize de 3-4 ore, noaptea 6-7 ore, masa de dimineata e exclusiv la san, restul san+completare, rar mai e exclusiv san la ora 20.00.Am o fata foarte cuminte, Doame ajuta sa fie tot asa.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau, alice..cu tati al lui rade asa rau, in special, vorbesc ei doi de mama focului!cred ca il inscriu la rubrica 'cel mai ranjit bebe'!
Noi plecam la ai mei azi, sper sa iasa Liviu din butoiul in care a cam cazut...e putin trist, aseara nu am fost la Inviere, lumina nu am luat ca a cazut lat saracul dupa cat a bucatarit ieri, nici la nasi nu mergem ca sunt in afara Bucurestiului si ar fi complicat cu alaptat, schimbat, colici etc...offf..asa e cu bebe mic, mai renuntam la una, la alta...
Poate mai intru de la ai mei, dar va pupam pe toate si va urez un Paste fericit si o masa copioasa!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

lyvy, ai vazut-o pe zapacita de Leelloo, s-a incaltat cu adidasii lui Liviu, am murit de ras cand am vazut-o cum statea acolo!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Adevarat a Inviat!
Cristina,ce copilasi frumosi ai!si esti o fericita ca mai ai asa de putine kg de dat jos...eu,m-am imbracat azi intr-un costum si efectiv pocneste pe mine,frate,grasana mai sunt!si vad ca nu dau jos...sunt disperata,mai ales ca acum mananc ca sparta!
Luny,pofta buna(tu esti asa de slabuta-nici nu se vede ca ai nascut!-Bravo!)!distractie frumoasa la parinti!
Simona,super Vladut langa Ou si Iepuras!
Livi,pupici Geamanei
Alice,fi fericita ca papa Thea.asa,deci vine din urma inca o Barosanica
Maia,Clau,
Plecam si noi la bunici la masa...sa vedeti ca oi veni in alte haine acasa.cred ca vor pocni pe mine

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Fetele, stiti ca v-am zis ca eu am avut lohii doar 2-3 zile.
Acum eu am tot intrebat si tot citit si cica nu e bine si voiam sa stiu, daca iau ergomet se intampla ceva rau? {cele care ati luat}. Cu dr pot vb doar dupa Paste. Nu vrea sa retin lohiile si sa nu fac nimic . Offf.
Nu am avut febra sau altceva dar totusi imi este frica.

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

quote:
Originally posted by ursuleata

Fetele, stiti ca v-am zis ca eu am avut lohii doar 2-3 zile.
Acum eu am tot intrebat si tot citit si cica nu e bine si voiam sa stiu, daca iau ergomet se intampla ceva rau? {cele care ati luat}. Cu dr pot vb doar dupa Paste. Nu vreau sa retin lohiile si sa nu fac nimic . Offf.
Nu am avut febra sau altceva dar totusi imi este frica.

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

Mami de ursulet

Mami de ursulet

Mergi la inceput