Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (159)
Raspunsuri - Pagina 16
aliceionescu spune:
quote:
..dar ce-ti seamana!!
Stela, eu tocmai ce ziceam ca seamana leit cu tati! E clar ca seamana cu amandoi, in cazul asta!
Olgutzika spune:
Paste Fericit, dragelor!
Si petrecere frumoasa impreuna cu cei dragi voua
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Naty, o sa fie bine! Doamne-Doamne o sa aiba grija de voi!! O sa fie bine!
Ela, o bucurie, ca intotdeauna, sa te revad
. Cand vei putea, stii unde gasesti crenguta ciripitoare
.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
aliceionescu spune:
Olga, ce "merveille" ai tu acolo! 

Blugi are si Thea, da' incaltari sport, nu! Super bebita!
luny spune:
Hristos a inviat!!
ce haioase ati fost,Alice zice ca Mufa seamana cu ta-su si Stela zice ca seamana cu min!..si mai exista a treia varianta, ca seamana cu amandoi pt ca eu si Liviu semanam unul cu altul!
..dar chiar semanam!![]()
Elaaaa, ce ma bucur sa te revad!! Naty lucreaza puternic la predarea stafetei mai departe!:)
Delphin, acasa este acolo unde simti ca ti-e locul si alaturi de familie, indiferent unde e asta, si ai zis frumos tu!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Cum vi se pare afara pt iesit la plimbare o ora?..e prea vant?..
LUNY
CristinaGoji spune:
VA DORESC UN PASTE FERICIT!
Suntem si noi acasuca, in perioada de acomodare. Bebe e cumintica, numai ca nu se potriveste cu orarul de somn a lui Vladic, si, respectiv, nici eu nu reusesc sa ma odihnesc prea bine, dar recuperam noi in viitor. AICI puteti vedea niste poze cu bebitza si Vladic. P.S. tipa aia slaba cu bebe in brate e sora'mea (asta ca sa nu ma invidiati pentru silueta
) Eu am luat putin in sarcina asta, cam 10 kg, si mai am de dat jos 3, dar cred ca o sa mearga repede in ritmul in care apuc eu sa dorm, 4-5 ore din 24.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
luny spune:
cristina, ai niste copilasi tare scumpi, sa-ti traiasca!! imi place mult cosul!!
LUNY
CristinaGoji spune:
Multumesc mult, Luny! 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
mimonix spune:
Hristos a inviat !Sarbatori fericite!
http://community.webshots.com/album/563226486vryxzy?vhost=communityCine vrea sa ciocneasca un ou cu mine?[/url]
randunele
Felicitari Kitzi,Nicoleta si Pidana!Sa va traiasca bebelusii si sa fie sa fie sanatosi!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo