Fetele din America (107)
Raspunsuri - Pagina 9
musetto spune:
Ramona, Ruxij, Corina, multumim frumos de aprecieri ! Azi a repetat figura, asa ca am si filmat-o :))
Corina, nu am inteles prea bine, arunci toata faina in oala de la inceput, odata cu apa? Ca am incercat si eu sa fac de cateva ori mamaliga si nu mi-a iesit niciodata fara cocoloase.
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
corinadana spune:
Pui apa pe foc pui sarea in ea si imediat incepi si pui faina. O pui si tu asa in ploaie si in acelasi timp mesteci. Deci: apa sa nu apuce sa se infierbanteze. Ai sa vezi ce repede se sparg cocoloasele de faina ce ar vrea sa se faca. Continui sa mesteci pana se ingroase, daca ti se pare ca i prea multa apa poti aunca din ea ca nu o sa arunci faina prea multa desi faina e n oala, e inca jos la inceput. daca nu i apa multa da cu mestecatul!
Spor!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Iar sint in urma, n-am avut timp astazi.
Multumim pentru aprecieri, felicitari pentru pregatirile de Pasti, vad ca a iesit bine peste tot.
Mielul nostru a fost la gratar, ca asa se potrivea mai bine. L-am marinat cu tot felul de chestii si a iesit bun. A zis asta pina si sotul, care de felul lui nu se atinge de miel. De aia am facut ardeii aia umpluti.
Vazui ca vorbiti de mamaliga, eu pun foarte putina faina in apa rece. Restul dupa ce incepe sa fiarba apa. N-am chef s-o pazesc de la faza unu si nici nu imi ies cocoloase in felul asta.
Anamaria, nasol ca ai ramas cu sensibilitatea asta la mina. Cred ca in timp va fi mai bine. Am avut si eu o chestie din asta la picior dupa un accident de masina si cu timpul au trecut durerile. E drept ca eram tare tinara!
Anuta a avut din nou inot, vad ca-i place dar tremura in continuare de sare costumul de baie pe ea. Pe unde era linkul cu tummy warmers sau cum le zice? Atunci nu incepuse inca inotul, mi-e mila s-o vad tremurind asa.
Face cineva Taekwondo/Aikido? Parca asa le zice. Vad ca au inlocuit cursurile de Kung-Fu cu asta, ma bate gindul sa-l inscriu din nou pe Alexandru. Alta uniforma, alti bani, alta distractie. Dar nu prea am de ales, e asta si inot.
Chiar, cum organizati timpul copiilor peste vara? Summer camp, cursuri, ce anume? Ca daca-i tin impreuna doua luni s-ar putea sa patesc ceva... sau ei!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Alynutza spune:
Buna, fetelor. Imi cer scuze ca dau buzna. Am o mica problema si sper sa ma puteti ajuta. Luna viitoare o sa merg la un training in US, mai precis in Ohio, langa Cleveland. Va trebui sa conduc in fiecare zi de la hotel pana la serviciu si retur, plus alte drumuri. M-am apucat de citit codul rutier in Ohio, dar m-am cam pierdut la partea cu limitele de viteza. Stiti cumva sa-mi spuneti care ar fi regulile diferite fata de Romania?
Multumesc frumos.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
ocebine spune:
La faza cu mamaliga un whisk face minuni daca ai ajuns la cocoloase...(dar in rest e asa cum zice Corina...malai in apa rece).
Ramona, eu nu ii trimit la camp si nici la cursuri...merg in continuare la scrima si pian, incep inotul si bagam citit mai mult.
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
diana_n spune:
Buna !
Vin si eu peste voi cu o rugaminte.
Peter termina scoala saptamana viitoare si celelalte mamici au propus ca fiecare copil sa-i deseneze un card profesoarei, de bun ramas.
Habar n-am cum ar putea arata. Aveti ceva sugestii ce ar putea face el, cu ajutorul meu bineinteles?
Diana si Peter (3 oct 2005)
corinadana spune:
Nici eu n o trimit pe Raluca in camp uri. Oricum noi din doua luni de vacanta stam aici una si n RO a doua.
Si Ralu mai mult citit, mai ceva temute, dans, tv, si joooooaca.
Si somnic mai mult.
corina mama Ralucai
corinadana spune:
quote:
Originally posted by diana_n
Buna !
Vin si eu peste voi cu o rugaminte.
Peter termina scoala saptamana viitoare si celelalte mamici au propus ca fiecare copil sa-i deseneze un card profesoarei, de bun ramas.
Habar n-am cum ar putea arata. Aveti ceva sugestii ce ar putea face el, cu ajutorul meu bineinteles?
Diana si Peter (3 oct 2005)
Are doar trei anisori? (aoleu nici trei; Raluca mea e nascuta n 9 oct. alt an ) Lasa i imaginatia sa i zburde, e mai frumos si mai sincer -parerea mea.
corina mama Ralucai
josefine spune:
Hristos a inviat!
Noi am petrecut frumos, am fost la biserica in Manhattan, a tinut putin slujba, nici nu am avut timp sa simtim prea tare frigul. Am dat cozonac si la colegi, erau tare incantati.
Alynutza, daca vii in OH si esti pe langa Columbus, imi poti da un telefon daca ai nevoie de ceva. Probabil o sa conduci cu permisul din Ro, limitele de viteza sunt scrise cam pe fiecare strada (pe autostrada, 65 mile pe ora, in oras cam 35 mile pe ora). Mari diferente nu sunt: intersectii care au semnul "stop" pe fiecare strada- are prioritate cine a ajuns primul in intersectie, poti sa faci dreapta pe rosu - daca nu scrie, poti sa faci, iar unde nu poti sa faci va scrie ca nu poti. Cam atat imi vine imi minte.
Andrada, cartea de chimie nu am avut timp sa o caut mai mult, m-am uitat dupa ea, dar cred ca era pusa in depozit si nu am gasit-o. Mai merg o data in iunie, asa ca mai pot sa ma uit sa vad daca mai este. Stiam ca o am, cand am venit am luat si carti de mate, fizica si chimie cu mine.
Andrada spune:
Multumesc Josefine, in iunie e prea tirziu, am gasit programa online, ma mai uit pe acolo, multumesc inca odata.
Ramona: http://www.warmbelly.com/
M-am gindit sa il dau pe Marcu la un camp de muzica, ma mai gindesc, pare f bun,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu