Fetele din America (107)
Raspunsuri - Pagina 12
Delia21 spune:
Miereamara FELICITARI!!!!!!Sarcina usoara si bebic sanatos si norocos!!!!!!!Si ....da si altora reteta.....de doua liniute,de exemplu mie.Sper anul asta sa vin si eu cu astfel de vesti
corinadana spune:
"The top scorrer winner - Raluca Ostoia!"
Fetelor atat de fericita sunt!!!! Aseara a fost seara premiilor. Raluca a avut 494 scor dintr un total de 500 de puncte. La egalitate cu un alt baietel.
Cei mai buni din peste 200 de third graders participanti la competitie in fata la sute de parinti/ copii/ profesori.
Doar teacher a ei nu a fost...(lipseste de la scoala de 2 luni).
Directoarea a avut plicul, ne a tinut in suspans, a anuntat intai numarul de rooms ale castigatorilor, a fost room 6 si room 13, am stiut ca i Ralu (ea e n room 6), lumea a inceput sa aplaude sa strige,si apoi am auzit numele ei, pe un screen mare era numele ei si apoi numele baietelului, of Doamne ce emotii am avut. Premierea a fost la o middle school si azi mai fac inca o ceremonie la scoala lor.
Au felicitat o toti. Ce emotionata a fost draga de ea.
O vedeti aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2000057320098531596eBSsiY
Miere o sarcina usoara iti doresc.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
alintaroma spune:
Da ce de vesti bune prin societatea romano-americana de numai beti om sta azi ... si voi care sperati sa scapati sa dati de hmmmm,
Felicitari Raluca si tot asa sa o tii !
Corina felicitari si tie de asa copil cuminte sa-ti traiasca si sa va aduca doar bucurii de astea. Da in poza tie inca nu-ti trecura emotiile ... mai mami mey ....
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Andrada spune:
Miere, sa fie intr-un ceas bun!!!!!!!!!!!!!!!
Raluca felicitari!!!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
honey79 spune:
Hristos a Inviat!!
Corina, Felicitari frumoasei Raluca pentru castigarea premiului. Si felicitari si tie, mami... pentru cat te-ai implicat.Sper ca, atunci cand va veni vremea, sa fiu si eu la fel.
Miere... FELICITARI!!! Sarcina usoara iti doresc,fara prea multe greturi ..si un bebe sanatos.
Noi am petrecut Pastele acasa, cu sora venita in vizita.Am facut Sambata seara oute si cozonacel dupa reteta pentru cozonac de la bucataria americancelor.
La masa am gatit rulouri de porc cu bacon , piure de cartofi; am avut salata de boeuf.Nu am gatit mai mult, deoarece , LUNI a doua zi de PASTI am avut Botezul lui AJ (poze la semnatura) si apoi am mers la un restaurant romanesc unde-am papat mancare traditionala: ciorbita de perisoare, sarmalute cu mamaliguta, salata de vinete.
Va pupic.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Siminaf spune:
Corina, mi-au dat lacrimile cind am citit si apoi am vazut si pozele! Mii de felicitari si de pupici de la noi!!!
corinadana spune:
Alintaroma, Andrada, Honey, Simina va multumesc din suflet.
Parca a fost un vis...si medaliile, trofeele (unul la total si unul la super quiz)si diplomele stau aliniate pe biroul ei...
Honey dar ce maricel s a facut bebica Andrew! si ce nasa frumoasa are, mai mai!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Felicitari Raluca si tine-o tot asa!
Miere, sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
blackpanterro spune:
Felicitari din nou Corina si la mai multe!
Honey, ce frumoase sunt pozele dar ce barbara mi se pare manevra cu bagatul in apa! Wow cum il tine de cap!Nu ti-a fost frica?Chiar nu poate sa il tine pe bebe de subrat?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
pumba spune:
miereamara- wow!!!!!!!!!!! ce cadou frumos ,ai primit de la iepuras!!!!!sarcina usoara si drum bun spre casa!
corinadana - felicitari,ai o fata desteapta si frumoasa!
honey- felictari pt noul crestin!e un dulce,dar cea mai cea-e cu ochelari de soare ,ca altfel nu se poate.
ramona- help- am pus anul trecut lalele,acum sunt o frumusete ,dar azi dimineata am vazut, ca mi-au fost mancate de caprioare.ce sa pun sa le alung?