Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
alra spune:
eu am ditamai burta insa din cauza tranzitului intestinal mai lent din cauza hormonilor (asa mi-a explicat ginecoloaga)
si pentru ca muschii sunt mai slabiti deoarece mai am o sarcina la activ.
eu mor de frica kilogramelor caci a tine dieta nu prea ma caracterizeaza. sunt foarte atenta la cat bag in mine.
in weekend musai merg sa iau haine de sarcina de vara.
Vacanta cu Laura in Romania
Ciufik spune:
Hristos a inviat!
Sunt o aspiranta, dar pentru ca voi ati trecut prin asta mi-am permis sa copiez aici intrebarea mea de la "äspirante"in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns.
multumesc anticipat
analize facute la cmu:
CMV - markeri virali - IgG-Axsym - 560 AU/ML , valori normale < 5 AU/ML negativ; > 5 pozitiv
Anticorpi anti Rubella IgG- Axsym-RUBEOLA - markeri virali - 7.5 AU/ML, valori normale: negativ - <5; pozitiv >= 10; echivoc 5-9.9...
la astea 2 am avut rezultatele evidentiate cum ca nu sunt ok valorile, dar ce inseamna?
Otiliav spune:
Hello, ce pustiu este pe aici.
Justme25, bine ai venit, sa iei cu tine multe gravidute de la Aspirante
.
Fetele cu greturi (Alexa1983, Mav, ), cum ati trecut peste mirosurile si bunatatile de paste?
Oare ce mai fac Oana_oana26 si Lorellay?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
Alexa.1983 spune:
buna fetelor si Paste Fericit....
Ma tot uit ,ma bucur si ma minunez la sub Aspirante Optimiste...
unde a venit iepurila plin de
la fete...
Eu pana sambata inclusiv am fost la pat..cu greturi ingrozitoare si voma cat cuprinde....Iar duminica a venit iepurasul cu o mare foame la mine
deci a fost ok...am papat de parca nu vazusem hrana in viata mea...nici ala de la semafor cu " da si mie nenea.." nu ar fi bagat ca mine....de azi am luat Emetostop si sunt ok...mi-au trecut...ca altfel slabisem, faceam depresie si nu mai reuseam sa calc pragul casei....
.....o sa iau cate o pastiluta din cand in cand cat va mai fi nevoie....pupik fetele...
...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
11+
leeloo5979 spune:
Pupicii cei mai dulci la toate burticoasele mele dragi sila celelalte care au intrat aici!Azi am facut si eu 12 saptamani, si raportez:
- a aparut burtica in toata spendoarea ei, se vede clar ca e burtica de graviduta
- 1 kg in plus la activ;
- in continuare problme cu draga de constipatie...
- mirosurile nu mai par asa de rele, m-au mai lasat un pic 
- m-au luat somnurile alea multe si grele in schimb, nu mai pot pierde nici o ora din pretioasa noapte 
- greturi nu am avut decat in caz rarisim de la vreun miros neplacut agasant
- saptamana viitoare avem programata ecografia la dna dr a noastra si poate aflam si sexul si punem capat barfelor si susotelilor din neam.

Va pupa a voastra
Leeloo
12 + 
http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
oceanborn spune:
Buna dimineata!
In sfarsit a sosit ziua primului control si eco
..azi la 7.30p.m. am programare...incep sa am emotii, ce greu o sa treaca ziua de azi...
Pe mine cred ca ma lasa greturile
, de 4 zile nici o intalnire cu domnul WC, am reusit chiar sa mananc putina carne de pui si peste...nici nu mai stiam ce gust are carnea de o luna
Asa ca pentru mine e o zi insorita, frumoasa...sper sa fie la fel si dupa ce vin de la control.
O zi frumoasa va doresc tuturor!
9+
ginye55 spune:
Neata burtici! Zilele aceastea am facut si eu cunostinta cu domnul wc pt prima data de cand sunt gravi.![]()
Nu a fost fosrte placut!
Just bun venit la odisee!

Oceanborn mult succes la echo!
Fetelor peste o ora am programare la echo si dublu test. Sper sa fie totul ok. Am niste emotii!!!!!!!!!!!!!
ginye
12+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
mav spune:
Hristos a inviat!
Sper ca ati petrecut frumos. Eu sunt la munca azi si maine si-s obosita dupa ziua de ieri, cu botezul. Am febra musculara la maini
... desi finutul nu e un grasan, dar l-am tinut mult in brate, de drag! E un frumos
, si-n cuminte si e iubitelul meu mic! Am pus doar cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze, pt ca in biserica a fost extraordinar de aglomerat (au fost botezati 7 copii deodata!) si n-am reusit sa ne pozam mai mult...
Ma simt foarte fericita, implinita sufleteste, ca l-am botezat pe Serban! Poate daca n-as fi pierdut sarcina aceea, anul trecut, n-as fi avut acum asa finut scump (bebele meu trebuia sa se nasca la aceeasi odisee cu Serban). Am incredere ca DD ne da anumite incercari, ca sa ne intareasca! Si cred ca, de data asta, totul va fi ok cu bb din burtik!
Otilia, zilele astea am mancat absolut de toate (inclusiv salata cu maioneza, ca nu m-am putut abtine, mi-era pofta raaaau!) si n-am avut nicio greata, n-am varsat deloc!
Va pup! Tre' sa ma intorc la munca....
13+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
diana21 spune:
Gynie si Oceanborn, va tin pumnii azi la eco!
Brave Girl, felicitari, ma bucur ca totul e in regula!
Am vazut ca au mai aparut burtici la odisee, le pup pe toate si le astept cu povesti!
Mav, finutul tau e un scump! Si tu esti tare frumoasa!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 11+
Dialoguri strumfesti