Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Carpediem daca vrei sa iti faci ecografia morfofetala la d-na Tudorache nu incerca sa iti faci programare la PanMed. Sunt foarte buni in ceea ce priveste analizele de laborator unde chiar ii recomand dar sunt dezastruosi la nivel organizatoric. Pe linga faptul ca la PanMed trebuie sa mergi cu pile sa te programeze , caci te poti duce cu o luna inainte si tot ti se va spune ca nu se mai pot face programari , sunt totalmente haotici.
Iti recomand sa faci programare la Policlinica Cernea unde mediul - sala de asteptare , cabinet , dotari - este cu mult peste PanMed , suna cu cca 3 saptamini inainte , nu ai nevoie de nici o pila si se intra cam la ora la care ai fost programata maxim o intirziere de 1 ora - intra cu prioritate gravidele din alte localitati si cu iminenta de avort considerate urgente.
Nr. de telefon de la cabinetul Cernea : 0745691811 . Locatie - dupa Catedrala Madona , faci la dreapta - directia Ciuperca , sensul giratoriu. Nu ajungi in sesul giratoriu ci , inainte de a se termina strada , la jumatatea distantei, pe dreapta se vede mare Policlinica Cernea.
Mai avea program si la Policlinica din curtea Spitalului nr.3 - nu imi aduc aminte denumirea clinicii - si nici nu sunt sigura ca mai are si acolo programari. Incearca sa faci un drum pina la Spitalul nr.3.

Verdict Lichiardopol- exclus . Ce povestesti tu , pentru mine e neseriozitate crasa. Timpul meu e la fel de pretios ca al ei. Caut in continuare alternative.

Despre Vasile nu am auzit in general lucruri bune. Am auzit insa un lucru bun - nu are reticenta pentru nasterea vaginala cu epidurala. Dar sti cum este mai depinde si de modul in care interactionezi cu OBG - istul. Eu am fost la cca.- 6 OBGisti , toti pe recomandare. Cu exceptia dr. Tudorache , toti mi s-au parut impertinenti , dezinteresati , aroganti si superficiali cit cuprinde , cu si pe pile , fara a respecta programarile nu pentru ca ar fi avut urgente ci pentru ca era tanti de la Diectia Sanitara, vecina de la bloc , fata colegei etc. Daca ai nervii tari si tolerezi asa ceva , e ok . Eu nu vreau si nu pot sa accept un asemenea comportament.

Hai ca m-am intins ! Poti sa imi dai un PM pentru alte amanunte.

Toriceli 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Fetelor..multumesc de primirea calduroasa! Am facut cum mi ati zis si vad ca m am mai linistit..spre deosebire de noaptea trecuta cand m am trezit din ora in ora acum e chiar ok..va multumesc de sfaturi..acum, sa va intreb altceva...parca pana nu o sa vad cu ochii mei minunea, la eco am emotii asa..pe care nu le pot explica...sunt ok..dar am emotii...ce ziceti de asta? si ma i eo chestie...ma tot gandesc de ce daca in prima luna am luat duphaston nu mi a mai dat si acum doctorita? o fi fost de ajuns sa iau alea 10 zile in prima luna?

http://tt.lilypie.com/gU1Zp3.png
4
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Just- te inteleg perfect. Si eu am avut emotii pana am fost la primul eco. Am vazut doar sacul gestational si ma gandeam daca nu e si embrionul...si tot asa. Sunt normale strile tale. Cu cat inaintezi in sarcina te vei convinge singura ca iti faceai griji degeaba.

==========
Corina 8+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

Hristos A Inviat!!!
bun venit la odisee noilor gravidute,sa va dea DD bebei sanatosi si la termen.
fetelor sper ca a-ti petrecut minunat alaturi de familiile voastre.eu am sarbatorit Pastele doar in suflet eu nu traiesc intr-o comunitate de romani si apoi omul meu nu e cu sarbatorile de genul asta de pe la noi.
poate anul viitor voi fi si eu cu familia mea acasa.
in rest noi suntem bine.acum ca am intrat in 13+ sapt ma tot intreb ce-i cu mine de nu am luat in greutate.cred ca am cu vreo 3 kg mai mult decit
inainte.voi cum stati la acest capitol?
in rest nu simptome ,nu nimic,doar o foame infernala.
la toate

13+
pui mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu nu am luat nici macar un Kg. De mancat, mananc ceva mai mult decat de obicei, dar si vomit cel putin o data pe zi.

==========
Corina 8+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by justme25

acum, sa va intreb altceva...parca pana nu o sa vad cu ochii mei minunea, la eco am emotii asa..pe care nu le pot explica...sunt ok..dar am emotii...ce ziceti de asta?

citind pasajul tau mi-am adus aminte de ce-am patit prima data la dr cu bb2...,asteptand pe hol am simtit brusc ca vreau la toaleta...,m-am dus si abia daca am mai putut iesi de acolo
eram transpirata de emotie,ma luase cu calduri/bufeuri...si nu ma puteam dezlipi de 'tron'
acum ma gandesc ca poate si la tine au asa efect emotiile...relaxeaza-te,linisteste-te,gandeste pozitiv si pastreaza aceste stari pt eco,acum detaseaza-te putin si ai sa vezi ca-ti va fi mai binetotul va fi bine

Mamica stralucitoare
13+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Cata_Mykynici eu nu am prea simtit sarbatorile, noi am tinut Pastile catolice pt ca eu nu sunt ortodoxa dar el e...am luat ceva praji de la magazin, ouale au ramas nevopsite...bine..nu m-am prea putut apropia de bucatarie ..
In legatura cu kilogramele eu sunt la minus.....din pacate -3kg, dar si cand m-oi apuca sa recuperez...(nu-i de mirare pentru ca in ultima luna in afara de fructe, legume, branza, cornuri, si maruntisuri de genul asta n-am putut sa ma apropii de nimic si cam tot ce am mancat am)de fel sunt mancacioasa si presimt ca incetul cu incetul imi revin la normal..

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

noi am sarbatorit pastele caci au venit niste prieteni romani din olanda in vizita si am facut miel si oua vopsite!!!

insa abia ma tarai, m-a obosit ingrozitor weekendul, tare imi doresc sa ajung acasa sa la lungesc pe canapea...

voi va ingrijorati ca nu luati in greutate?
eu sper din tot sufletul sa nu iau prea multe, mai ales in primele 3 luni din punct de vedere medical am inteles ca nu are nici un sens sa iei in greutate. la Laura am luat 15.5 la 37 de saptamani, Laura insa mititica, am ramas cu 10 pe mine la 6 saptamani dupa nastere.
la mine nu se aplica teoria "lasa draga ca o sa vezi ca or sa se topeasca" ci a trebuit sa le dietez. faptul ca am alaptat m-a ajutat sa slabesc.

in rest toate bune - adica mi-e greata si sunt obosita.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by justme25

acum, sa va intreb altceva...parca pana nu o sa vad cu ochii mei minunea, la eco am emotii asa..pe care nu le pot explica...sunt ok..dar am emotii...ce ziceti de asta?

citind pasajul tau mi-am adus aminte de ce-am patit prima data la dr cu bb2...,asteptand pe hol am simtit brusc ca vreau la toaleta...,m-am dus si abia daca am mai putut iesi de acolo
eram transpirata de emotie,ma luase cu calduri/bufeuri...si nu ma puteam dezlipi de 'tron'
acum ma gandesc ca poate si la tine au asa efect emotiile...relaxeaza-te,linisteste-te,gandeste pozitiv si pastreaza aceste stari pt eco,acum detaseaza-te putin si ai sa vezi ca-ti va fi mai binetotul va fi bine

Mamica stralucitoare
13+ + Crinuta 1 Nov 2006

E bine ca am venit aici..afland de experientele voastre ma mai linistesc gandindu-ma ca pana la urma starile mele sunt normale! Poate ma simt asa si pentru ca primul eco va fi abia pe 14 mai..Adica la aproape 7 sapt..nu ajung din pacate mai devreme pentru ca plec in interes de serviciu. Dar cred ca nici nu se vede mare lucru pana atunci, nu? Saptamana trecuta nu se vedea nimic de exemplu. Si da...cred ca asa ma manifest eu cand sunt emotionata..stau pe tronAsa faceam si la facultate, inainte de examene. Ce ciudat..dupa atata timp sa retraiesc starile alea...Oricum ar fi, imi doresc ca bebe sa fie sanatos si sa astepte cumintel sa il vada si mami in burtica pe 14 mai.

http://tt.lilypie.com/gU1Zp3.png
4
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

oboseala o simt si eu mai ceva ca inainte dar nimic mai mult.in res ce sa zic,a venit iepurila la mine dar cam atit.a si binenteles mesaje din tara.
mie nu mie ca ramin dupa cu kg,ca asta sa fie problema ,ca le rezolv eu cumva,da vreau sa arat si eu a gravida.mi se vede un inceput de burtik dar atit.nici la fata nu m-am schimbat.am pus pe solduri ceva ceva

13+
pui mik

Mergi la inceput