Mamici si burtici de Baia Mare
Raspunsuri - Pagina 6
melly23 spune:
buna fetele!!!
anca81 nu te mai agita si stai in pat daca asta trebuie , lasa ca prinzi tu vreme frumoasa mai incolo cand vine bb!!!o sa te plimbi destul!!!
intr-adevar se pare ca ii place la mami in burtica!!!sper sa nu ii placa atata incat sa trebuiasca sa o fortez sa vina!!!va pupic

39+ Amelia Gabriela
melly23 spune:
anca ai fost la eco????ceva noutati????
ada_s ce te-ai decis pana la urma????
]
noi tot 2 in 1!!!mai asteptam!!!

39+ Amelia Gabriela
anca81 spune:
Melly, da, am fost ieri la eco. E totul in regula cu bebelina mea, a crescut frumos. Doar la mine e problema 
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
Ada_S spune:
Buna fetele, scuze ca nu am scris dar ieri am fost la voi in BM, am reusit sa obtin o consultatie la dr Sasaran.
Am avut si ceva probleme, mi s-a deschis operatia de cezariana( o sa va pove data viitoare ce si cum am patit), asa ca ieri m-a operat pe viu dr Sasaran si mi-a scos vre-o 2 fire, mi-a promis ca pe celelalte mi le scoate la operati viitoare.
Da, voi naste la Euromedica cu dr. Sasaran(mi-a placut de el).....am fost sa vedem si clinica si sunt multumita de conditii. Peste o luna voi merge din nou la consultatie si atunci vom fixa data cand imi v-a face cezariana.
Mai multe va pove mai tarziu sau maine ca acusica sunt pe fuga. Va pup pe toate si multumesc ca ati intrebat de mine
.
Melly, agitatele pt Amelia Gabriela

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ada
30+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
AMR 10 saptamani

anca81 spune:
Buna Ada, ma bucur ca esti bine. Si eu tot ieri am fost la consultatie la Euromedica, insa la dr. Costin. Asteptam vesti de la tine 
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
Ada_S spune:
Anca, dar nu ai povestit cum a fost la consultatie, ce ti-a spus despre bebelina?
Melly, mai rezisti?

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ada
30+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
AMR 10 saptamani

olim spune:
ce fac burticile din baia mare? ca vad ca tot 2 in 1 sunteti?
eu nu prea am timp sa scriu ca sambata pelca acasa cu Alex si treeb sa pregatesc bagak, platiti impozite, etc
anca cum esti, nu ne-ai spus ce problema ai
melly
hai ca mai ai un pic numa, las ca sa vezi ca vine in iunie, ca e o luna frumoasa, eu is pe 17 nascuta
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
ada
las ca o sa fie bine cu firele, acum important e sa ai grija de tine
fetelor, eu e 12 is la baia mare, ce ziceti ne intlnim la un suc?![]()
va pup pe toate si aveti grija de voi, eu o sa intru doar saptamana viitoare ca maine am multa treaba si sambata plecam spre valencia, asa ca aveti grija de voi de toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
anca81 spune:
Olim, pe 12 Iunie esti in Baia Mare?
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas