Mamici si burtici de Baia Mare
Raspunsuri - Pagina 15
ariana2005 spune:
Nikolletta, daca ai medicul tau care te urmareste pe timpul sarcinii, si care lucreaza si in spital bineinteles, nu vad de ce nu ar veni la nastere doar il platesti, nu? Cel putin la Cluj asa e. Eu mi-am sunat medicul duminica seara si in 1/2 ora a fost la spital. Mai exista si exceptii dar sa speram ca la noi nu e cazul.
Ada_S spune:
ce mai fac gravidutele si mamicutele din Baia Mare?
Eu am lipsit o perioada..... am avut mai multe evenimente nefericite dar acum e mai bine, cel putin pt o perioada.
Maine am ultimul consult la Euromedica inainte de cezariana, daca totul e ok o sa nasc cu cezariana in 25 iulie, adica peste 10 zile.
Careva din voi zicea ca la Euromedica nu sunt incubatoare, nu e adevarat noi cand am fost sa vedem clinica cum arata in interior ne-au aratat o camera de urgente pt copii unde aveau 2 incubatoare. Dar ca sa fiu sigura ca nu erau alceva maine o sa intreb medicul si va spun ce imi zice. Din cate am inteles de la asistenta, au camera de reanimare pt copii doar sectie pt prematuri nu au...deci daca e ceva problema pot tine copilul sub supraveghere pana e transportat la un spital cu sectie pt prematuri.
Am citit intr-o zi ca Anca are probleme cu bebelina....eu sper sa nu fie nimic grav.....tin pumnii stransi sa vina cu vesti bune de la Cluj.
Va pup pe toate si revin maine seara.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada
37+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
AMR 10 zile 

nikolleetta spune:
Da Ariana vreau sa nasc la spital, dar nu stiu nici un pret, sper sa ne ajute cineva cu niste tarife...Anca zicea ca Dr. Costin de la Euromedica nu asista la nastere la spital(nu stiu daca lucreaza si la spital)
Ada, eu am auzit ca nu au incubatoare la Euromedica.Daca au, atunci la ce le folosesc, daca nu au sectie pentru prematuri?numai pana te duc la spital?si atunci cum o sa se poarte cei de la spital cu tine si cu bebe?Te rog,daca stii ceva sa imi spui si mie.
anca81 spune:
Am revenit cu vesti bune! Micuta noastra a mai recuperat din retard, e doar la 1 saptamana diferenta de varsta sarcinii, si doar capsorul e putin mai mic. Celelalte masuratori sunt in regula. Ma bucur ca nu are nici o probleme si creste constant. In schimb lichidul meu amniotic e diminuat si saptamana viitoare luni ma internez in spital la Cluj pentru investigatii si monitorizare.
Nikolleetta, nu e nici o legatura intre cei doi medici Costin. Cel de la Euromedica e Bogdan Costin, venit din Cluj si nu merge la spital pentru nasteri. Cel de la spital e Nicolae Costin.
Ariana
se pare ca n-am noroc nici cu dr. Cruciat, pleaca in concediu in August si nu va putea sa-mi faca cezariana. L-am rugat sa ma lase in grija altcuiva de la Gine I, am sa mai insist dupa ce ma interneaza in spital. Stiu ca sunt medici buni acolo, nu? Am auzit de Daniel Muresan, Ona, Stamatian. Tu ce stii? DPN-ul meu ar fi 6 septembrie, daca ar fi totul in regula si as ajunge pana la data asta, s-ar intoarce si Cruciat din concediu.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
32+
Carla Alexandra
AMR 8 saptamani 
nikolleetta spune:
Anca, ma bucur ca sunteti mai bine. Multa sanatate in continuare!!!
Merci mult de informatie
ariana2005 spune:
Anca, dintre cei trei medici ti-l recomand pe dr. Muresan. Un medic exceptional din punct de vedere profesional si un om de milioane. Cateva dintre colegele mele au nascut cu el si au fost extrem de incantate si multumite. Singurul lucru ,,negativ,, daca pot sa-i spun asa, a fost faptul ca dr. Muresan este un om nu foarte comunicativ si putin mai retras, dar cred ca asta nu este foarte important, nu? De Ona foarte multe nu pot sa-ti spun. Nasa mea a nascut cu el ambele fetite cu epidurala. Nu s-a plans, deci banuiesc ca a fost bine. In schimb NU t-il recomand pe dr. Stamatian, mai ales daca esti o fire putin mai sensibila si in plus ai de unde alege. Profesional se spune ca ar fi cel mai bun, dar pe langa faptul ca e un afemeiat, mai e si obscen si vulgar. O prietena a iesit din cabinetul lui aproape desbracata...........cam iti inchipui din ce motive. Iti dai seama ca a2a oara nu a mai mers la el.
Oricum e bine ca i-ai spus medicului tau sa te lase la cineva si ar fi bine daca ai mai merge la respectivul pana sa nasti.
Sper sa fie totul bine in final si sa va intoarceti acasa sanatoase amandoua. Te astept cu detalii dupa internare.
Ada_S spune:
Buna seara fetelor
Anca, ma bucur ca a recuperat bebelina......pana la urma totul v-a fi bine, tin pumnii stransi pt voi.
nikolleta, am promis ca vin cu vesti proaspete azi dar sunt asa de aeriana ca am uitat sa intreb de incubatoare, abia dupa ce am iesit mi-am dat seama....dar aveam atatea intrebari in legatura cu operatia mea ca m-a luat valul. Dar de ce nu faci si tu ca noi ca sa fie mai sigur? Mergi intr-o dupamasa pana acolo si rogi frumos sa te lase sa vizitezi clinica..... noi asa am facut si au fost foarte dragute.... ne-au aratat totul cu mare placere.... mai ales daca locuiesti in Baia Mare. In legatura cu medicul ce sa iti spun, eu sunt foarte multumita de el si spun asta fiind la a 2-a sarcina, iar pe primul copil nu l-am nascut in tara.... defapt si cu aceasta sarcina am mers tot acolo la inceput pana ne-am hotarat sa mergem la Euromedica. Deci avem cu ce compara.
In 25 iulie voi naste cu cezariana.... o sa va pove dupa ce venim acasa cum a fost comparativ cu prima nastere.... eu am incredere ca nu voi fi dezamagita.
Incerc sa mai revin maine ca acum sunt cam obosita.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada
37+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
AMR 9 zile 

anca81 spune:
Ariana, multumesc pentru raspuns. La Stamatian sincer nici n-as vrea pentru ca cu siguranta ar trebui sa cotizez mai mult si nu vad sensul. La Muresan m-am gandit si eu, el venea in vizita in saloane si cand am stat data trecuta in spital dar nu stiu cum sa procedez - sa-l abordez eu sau cum sa fac? Mai intai trebuie sa vb. cu Cruciat sa vad ce zice el si cui ma lasa in grija, e tare ciudata faza asta. Nici Cruciat nu e foarte comunicativ, trebuie sa umblu dupa el, el n-a venit la mine in salon nici data trecuta. Ufff, e tare complicata treaba cu doctorii astia!
Tu te-ai hotarat pana la urma? La ce doctor ramai?
Ada 
AMR 8 saptamani
32+
Carla Alexandra 
O burtica mititica ![]()
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!
nikolleetta spune:
merci Ada. Oricum am programare pt. luni la Euromedica. O sa vad atunci cum stau lucrurile. La ce medic esti?
Iti tin pumnii! pt. 25 iulie.
[url=http://lilypie.com]
[/url]
anca81 spune:
Ada 

pentru ziua cea mare. Nu stiu daca voi fi acasa dar ma voi gandi la tine pe 25 Iulie. Doamne ajuta!
AMR 8 saptamani
32+
Carla Alexandra 
O burtica mititica ![]()
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!