Mamici de mai-iunie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
chinabulina spune:
quote:
Originally posted by iulia83quote:
Originally posted by gabitzam
Iulia, ce ti-a iesit prost la analize?
Intrebai aseara daca mai trebuie trusa de epidurala daca faci cezariana.
Eu cezariana la Andrei am facut-o cu anestezie epidurala, nu totala, asa ca mie mi-a trebuit trusa de epidurala.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
pai nici eu nu vreau generala. deci, tre sa-mi iau trusa d-aia pana la urma, nu??? eheeee. bine ca mi-ai zis
Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”
iulia, intreaba-ti medicul daca trebuie sa-ti cumperi trusa de epidurala, ca degeaba intrebi aici pe forum... e o diferenta foarte mare de la un spital la altul sau de la un medic la altul chiar in acelasi oras, daramite de la bucuresti la provincie... de exemplu, la bacau nu se face epidurala si punct (la spitalul de stat, nu stiu la clinici private). la cezariana se face anestezie generala si gata. asa ca intreaba-ti medicul ce trebuie sa aduci la spital, ce fel de anestezie iti face, practic el e cel mai in masura sa-ti raspunda. ca sa nu te trezesti ca dai bani aiurea si te astepti la cine stie ce tratament, dar in spital la rm valcea nu se face...
36+
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
chinabulina spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Mi-am adus aminte ca vroiam sa va intreb ceva...Aveti idee cam care sunt valorile normale de tensiune in sarcina? Mie la ultimul ctrl, cind mi-a luat tensiunea, aveam 14 cu 8 si mi-a spus ca e cam la limita superioara si sa ma monitorizez dimineata si seara. Am inceput sa fac asta si aseara si de dimineata de ex, aveam tot cam atit...oare sa ma ingrijorez??
Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo, eu stiu ca de la 14 cu 9 reprezinta o problema
edit: nu stiu de ce tocmai atunci. eu n-am avut niciodata tensiunea mare, dar fiind supraponderala si cu antecedente in familie de hipertensiune, mereu intrebam medicul sau asistenta daca tensiunea mea e ok. si stiu ca odata mi-a zis ca pana in 14 cu 9 sa stau calma... n-am intrebat de ce, fiindca a mea n-a trecut niciodata de 11 cu 6...
36+
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
iulia83 spune:
chinabulina ai dreptate. asa o sa fac.
leloo eu am tensiunea sub 10 de fiecare data. nu stiu daca am atins vreodata 10 si nu mi-a zis nimeni ca e ceva de ingrijorare. sper sa fie bine
Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”
Alysh spune:
Leeloo, eu de cate ori ajung la dr am tensiunea un pic mai mare, 13/8 de ex....si dr o roaga mereu pe asistenta sa mi-o ia si la sfarsit si intotdeauna e mai mica, ajunge la 11/6,7 invariabil.
Deci tensiunea ta poate fi legata si de emotii, de-asta e bine sa ti-o monitorizezi.
Oricum 14 nu e excesiv de mare, dar repet, trebuie monitorizata.
Alina 38+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Lorich spune:
Leeloo voiam sa-i spun Andorei ca nu stiu exact dar ca asa am "mirosit" eu, ca ii imbraca de la inceput cu cele de acasa, dar uite ca tu mi-ai confirmat. Acum marea mea dilema e cam cate schimburi sa am pregatite? Nici nu stiu cate imi trebuie intr-o zi, ca le-as inmulti cu 3
Deocamdata mi-am pregatit 3 randuri, restul o sa le mai cer oamenilor mei de nadejde
Si ca sa-i raspund ceva Andorei mie mi-a zis o tipa din experienta ei, ca alte semne prevestitoare ar fi niste scaune mai dese si mai molicele (corpul s-ar pregati sa faca loc) si de asemenea, cica daca dupa pipi se contracta burtica, nu mai e mult pana la nastere; asta a obs ea, la ea.
Lori 34+ asteptand un bebe Robert
MissParker spune:
gabitzam, saru'mana de reteta!! Eu crezusem ca e vorba de o ciorba radauteana de miel, ca mie acum imi saliveaza glandele masiv dupa miel!!!
Care ai si o reteta de ciorba de miel ca lumea? Noroc ca eu nu tin post, ca altfel innebuneam zilele astea...
andora, as vrea eu sa-i dau "cadoul" in funda albastra mai devreme, dar pana nu iese bebele din burtica (el va fi oricum cadoul de baza ) nu pot sa-i dau alt cadou (ca nu mai gasim nici o pozitie comoda!). Asta e, mai asteapta si el cateva luni, ca n-o fi foc...
leeloo, tensiunea ta e usor marita, insa asta e normal spre sfarsitul sarcinii. Eu aveam pana acum de fiecare data 10 cu 6, maximum 11 cand ma duceam dupa amiaza. Ei bine, ultima oara era sa cad jos de pe scaun: 13,6 cu nu stiu cat, n-am avut asa tensiune "mare" in viata mea. Dar nu-ti face griji, monitorizeaza-te bine, incearca sa stai cat mai linistita, ia-ti odata concediul ala si mai lasa stresul si altora la munca, ai sa vezi ca tensiunea se va mai linisti si ea
Eu acum plec in oras, ma duc sa ma intalnesc cu fetele de la firma, ca mai intra una din ele in concediul prenatal, suntem amandoua cam cu aceeasi DPN si mai stam si in orasele apropiate, deci o sa ne vizitam in timpul liber si mai tarziu cu bebicii. Abia astept!!
Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
andreap spune:
leeloo,eu la sarcina anterioara am avut 16 cu 9;a vrut sa ma opreasca in spital,pericol de preeclampsie(sper ca nu am pocit cuvantul).mi-a zis ca 14 cu 9 e limita superioara
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
elenuca spune:
Alina_anto- draguze poze, dragutza graviduta, sunt facute in herastrau nu? Recunosc florile, si eu m-am pozat tot pe acolo
Felicitari Adidana, sa traiasca bebe-ul sa fiti sanatosi, recuperare usoara iti doresc !
Cleo mama, ce facem cu majoretele astea, vad ca s-au cam lenevit, hai sa punem biciul pe ele.
Laura, azi ii dau drumul Simonei acasa? Asa repede? Cum se simte, a venit lapticul? Dar la Adidana a venit? Eu am un mare stress cu lapticul, mi-e teama ca nu o sa vina si o sa planga bebelusa de foame … uoooof
Babyname, dragutze poze, vreau sa-ti spun ca m-am indragostit iremediabil de doi ochi albastri
MssParker, nu pap icre, siu ca nu am voie, din punctual asta de vedere sunt constiincioasa, fara branzeturi frantuzesti, fara icre, fara sushi, fara ton… greu mi-a fost, dar sunt pentru o cauza nobila… Uite cum facem noi borsul de miel in Arges: se fierbe carnea de miel la foc mic , se ia spuma cu atentie, apoi se pun zarzavaturile sa fiarba ( ceapa, morcov, telina, ardei, pastarnac), dupa ce au fiert se adauga lapte batut sau smantana in care in prealabil s-a batut un ou. Se acreste dupa gust cu nitica lamaie, daca se doreste mai acrisoara. La sfarsit se pune o mana de leustean verde… Pofta buna!
Elenuca 33 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!
mi_bebelina spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Mi-am adus aminte ca vroiam sa va intreb ceva...Aveti idee cam care sunt valorile normale de tensiune in sarcina? Mie la ultimul ctrl, cind mi-a luat tensiunea, aveam 14 cu 8 si mi-a spus ca e cam la limita superioara si sa ma monitorizez dimineata si seara. Am inceput sa fac asta si aseara si de dimineata de ex, aveam tot cam atit...oare sa ma ingrijorez??
Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Intr-adevar, de la 14/9 e cazul sa iti faci probleme......eu cand am avut valoarea asta am luat 2 saptamani 1/2 Dopegyt dimineata si 1/2 seara, cand a scazut la 13/8 luam doar seara 1/2 de pastiluta......apoi a fost bine. Mie mi s-a descoperit tensiunea asta pe la 17-18 saptamani, dr credea ca va duce la preeclampsie si mi-a recomandat concediu medical si repaus cat mai mult. Eu cred ca si stress-ul de la serviciu a fost o cauza la mine........caci imediat cum s-a aflat ca sunt insarcinata au inceput problemele......acum totul e bine.......am tensiunea 11/6
mi_bebelina spune:
Adidana, felicitari pentru puiutul tau, sa fie sanatos, cuminte, papacios iar tie iti doresc refacere rapida si mult mult laptic!
De-abia astept sa te intorci printre noi sa povestesti mai multe......doar stii ca avem acelasi dr. fata curajoasa si bebelul nerabdator(parca pe 27 aveai programata cezariana, nu?)