Mamici de mai-iunie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Fetele, gata cu poftele! Piua!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Gata, gata!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 2 saptamani!

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Neata fetelor, vad ca mai avem o mamica - ca sa vezi ce coincidenta, deci e in salon cu Simo...pai felicitari Adidana, sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii!! Cleo sau Gabitza care ati modificat lista - cred ca ar fi bine sa o scoateti din lista de cezariene programate, nu (vad ca era programata pe 27.04...)?

Vad ca de la DanaH nicio veste - oare nu avem telefonul ei???

Socrate banui ca e deja in operatie asa ca scot si scutur pentru ea!!!!

Eu am fost de dimineata la coafor sa ma fac "mumoasa" - m-am vopsit, m-am aranjat sunt gata de Paste! In naivitatea mea, mi-am mai facut o programare la vopsit pe 16 mai - sper sa ajung...

Vad ca vorbiti de masa de Paste - eu anul asta chiar nu o sa ma agit, desi a doua zi de Paste vin ai mei la mine la masa - am facut ieri ouale (in 4 culori!), drob, cozonac si pasca imi face soacra-mea, eu mai fac niste icre, pregatesc aperitive, facem friptura la gratar cu cartofi la cuptor, iar ca desert am luat praji din alea bune (congelate) de la Ikea...
Apropos de Ikea - ma intreba cineva de programul lor de Paste - din pacate nu mi-a dat prin cap sa ma uit la program, asa ca nu stiu - poate ar fi bine sa verifici pe site sau sa dai un telefon al ei!

Cam atit - sunt prin zona - pina pe la 4 - dupa aia ma duc acasa sa imi iau copilul si pe mama pentru ca in seara asta mergem la spectacol, la Kings On Ice - abia astept!!!!!

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Eu intrebam de programul de la ikea> Probabil ca o sa-i sun sa-i intreb..
Super spectacolul! As fi vrut si eu sa merg...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 2 saptamani!

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza fetele. vad noutati. n-au stat fetele degeaba azi noapte. Felicitari Adidana13!! sa traiasca bebele George Vladimir si refacere usoara!

ma da sincer, numa baieti pana acum. fetitele noastre cam lenese dar n-are nimic, ca vin si printesele noastre din urma cu forte noi!! oleeeeeee

eu o mai tin "la cuptor", vorba Olgutai (asa mi-a placut povestea) ca inca nu e coapta cum trebuie.

raspund la cine am apucat sa citesc pana acu, ca mai tarziu mergem sa ne innoim de Paste:

reallauraai dreptate. dar asta e in cazul celor care nasc " au naturelll" eu bag ceza, deci, am cand sa merg la defrishat

mihaser asa o sa fac si eu. ii platesc onorariul dinainte! sa nu mai am treaba atunci. in rest, D-zeu cu mila.

mai din noul cap si revin.

ah, era sa uit! am luat de dimi rezultatele analizelor! urina dupa-masa sau abia dupa paste. mi-au iesit groaznic!!!!! nu-i de mirare ca m-am simtit rau toata saptamana

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, ce ti-a iesit prost la analize?
Intrebai aseara daca mai trebuie trusa de epidurala daca faci cezariana.
Eu cezariana la Andrei am facut-o cu anestezie epidurala, nu totala, asa ca mie mi-a trebuit trusa de epidurala.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

eheeeee babyname Biancuta e o dulcicaaaaa!!! are niste ochisori. si eu sper sa imi iasa gonghitza tot cu ochisotrii blue cu toate ca nici eu nici sotul nu-i avem asa. eu caprui, sotul verzi. da are tata socru niste ochi albastrii si bunica-mea si unchi-meu..sper sa prinda vreo gena de-asta
vad ca te-ai hotarat pe numele Alexia Nicole hihi si eu tot Alexia o sa-i pun numele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mamma mia, ce frumos, alt baieteeeeeel!!!

GEORGE SA CRESTI MARE SI SANATOS!!!
Laura, tin pumnisorii sa vina lapticul la Simona si la Adriana, hai ca tre' sa-si dea drumul repejor... poate Simo sa bea ceai din ala de chimen si anason? Ca la mine a functionat... doar ca bebe era lenesa si se enerva daca nu curgea.
Multumesc fetelor pt raspunsuri si sa stiti ca m-ati facut sa rad zdravan cu datul banutilor ... aceeasi dilema o aveam si eu, cand m-a luat dr cu carutul la sala de nasteri nu stiam cum sa-l strig pe sot ca plicurile erau la el, acum am zis ca le pun de acasa direc in sacosa de spital... dupa aia tot pasam cate 3/5ron la toaleta/asistente... acum insa am oarecum siguranta ca voi naste cu dr mea si cred ca i-am capatat increderea, iar daca ii dau banii dupa nu e nici o problema. Plus ca sper sa nu mai fie carantina si sa intru si eu ca tot omul cu consortul de mana macar pana-n holul de nastere.
Lorich tu ce mai stii de CFR2 referitor la hainute si saloane? Si eu tot acolo nasc, ca si blue Angel vad la fel, pe ea insa n-am vazut-o pe aici... si eu stiam de la vara-ea ca ii imbraca din start cu hainute de acasa, si oare te lasa de la inceput in salon cu bebe?

MissP, frumos rau v-a zis tipul acela cu imbatranitul impreuna... uite de-aia tre sa aveti o aniversare de vis... cadoul cu funda albastra cand i-l arati?

A propos de asistente cazute-n cap, si eu dadusem de cateva asa la Municipal, la nici 10 ore de la nastere cica sa ne mute in alt salon, inchipuiti-va mama cusuta si cu tensiunea la minim carand copil in brate plus bagaj spital 1 pe holuri catre noul salon, dar asta e nimic pe langa cum ne-a aruncat efectiv copiii in brate asistenta care i-a adus la alaptat prima oara... si acolo i-a lasat... peste asternuturile ale apline de sange neschimbate ne nimic..

Eu vroiam sa ma duc vreo ora pe afara sa iau ceva educatoarelor la gradinita ca urmeaza vacanta, plus prostii pt ciorba si carnita samd, oare sa ma incumet cu colul deschis si fara dop? ca stau de dimineata si ma razgandesc de la un minut la altul

A, si inca trei intrebari...
1) semne prevestitoare nasterii... exceptand contractii... rupere apa... care sunt? Ca eu de cate ori ma duc la baie mi-e teama... plus ca visez de zor cum vad alte scurgeri decat cele admise
2) ce treburi avem nene voie sa facem azi? ca spalat am inteles ca nu, mancare nu?
3) depresia aia post-natala e posibil sa inceapa de prin sapt 32? Ca nu'sh ce am dar m-as certa si cu peretii

Hai ca va pup...

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andora - la CF2 ii imbraca pe bebiti de la inceput in ce le aduci tu de imbracat! Daca nasti natural, te da la salon si ti-l aduc imediat pe bebe care ramine cu tine, daca faci cezariana, stai peste noapte la Reanimare, a doua zi te da la salon si dupa ce-ti scoate perfuzii si alte alea si te mobilizeaza, ti-l aduce si pe bebe.

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Andora - la CF2 ii imbraca pe bebiti de la inceput in ce le aduci tu de imbracat! Daca nasti natural, te da la salon si ti-l aduc imediat pe bebe care ramine cu tine, daca faci cezariana, stai peste noapte la Reanimare, a doua zi te da la salon si dupa ce-ti scoate perfuzii si alte alea si te mobilizeaza, ti-l aduce si pe bebe.

John D. Rockefeller, Jr.

Multam faaaain de tot! Deci o sa stau cu Pogonici de la inceput
Io ma imbrac sa ma duc afara.... va tzuc pe toate!!!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Iulia, ce ti-a iesit prost la analize?
Intrebai aseara daca mai trebuie trusa de epidurala daca faci cezariana.
Eu cezariana la Andrei am facut-o cu anestezie epidurala, nu totala, asa ca mie mi-a trebuit trusa de epidurala.

pai nici eu nu vreau generala. deci, tre sa-mi iau trusa d-aia pana la urma, nu??? eheeee. bine ca mi-ai zis

stai sa-ti scriu din tot pomelnicul ce nu e bun:

HGB: 10,00 g/l (val norm: 11-15 g/l)
HCT: 28% (37-48%)
MCV: 62 fl (82-95 fl)
MCH: 22pg (27-31 pg)
MCHC: 36,2 g/l (32-36 g/l)
RDW: 15% (11,5-14,5%)
PCT:0,295 % (0,11-0,28%)

BIOCHIMIE
uree serica: 9,40 mg/dl (20-40 mg/dl)

si ce banuiam eu

glicemie: 67 mg/dl (70-105 mg/dl)

am scris tot ce avea sageata in jos sau sus. restul sunt in valori normale. cu glicemia, banuiam eu pt ca toata sapt am simtit nevoia de dulce de turbam, parca aveam viermisori in

am scris in paranteze valorile normale..asta daca stie cineva sa interpreteze eu una, am vazut foaia plina de sageti si am pus verdictul. n-o fi asa rau
le duc sapt viit la dr. si vad eu. sper macar urina sa-mi fi iesit bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mi-am adus aminte ca vroiam sa va intreb ceva...Aveti idee cam care sunt valorile normale de tensiune in sarcina? Mie la ultimul ctrl, cind mi-a luat tensiunea, aveam 14 cu 8 si mi-a spus ca e cam la limita superioara si sa ma monitorizez dimineata si seara. Am inceput sa fac asta si aseara si de dimineata de ex, aveam tot cam atit...oare sa ma ingrijorez??

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput