Mamici de mai-iunie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Fetele am dus pe Pu iepurasul la sat...a fost cumintel cat a stat la noi...a papat tot si a facut kk decat intr-un singur loc...Cri a fost un pic dezamagit ca l-am lasat acolo, insa a vazut si el ce fericit era ca avea iarba la discretie.

Cam smecherasi copiii astia de azi...daca nici in iepuras nu cred!

babyname si noi am petrecut de minune anul trecut in Grecia...fara sa exagerez a fost cel mai frumos concediu. Si am mai fost noi si pe Coasta de Azur, in Barcelona, Florenta, Roma, Venetia, Budapesta, Viena...dar la greci a fost the best.

Dana H sa va traiasca printesa grasunica! Refacere rapida! Teodora Maria bine ai venit pe lume!

Simonix bine ai venit acasa! BB Robert e adorabil...ma uitam la poze si ii ziceam lu` tati ca nu pot sa cred ca vom avea un bebe asa mic si noi! Ai fost norocoasa! Si la odiseea trecuta o mamica era la o cafa pe forum cu 2 ore inainte sa nasca natural al doilea baietel...Aproape ca nu a simtit durere cand a nascut! Ma bucur ptr tine ca ai scapat si esti happy!

Simonacip bine ai venit acasa! Ce ti s-a adeverit presimtirea cu dr de garda! E ok bebe? A venit lapticu`? De strptococ cum scapati?

Cadina tinem pumnii si ptr voi sa se termine totul cu bine!
Va bag si ceva majorete!

De socrate mai stie cineva ceva?

Parca nici pe andreap nu am mai vazut-o...vrem si noi pozele de la intalnire!

Silvia tinem pumnii si ptr voi! O sa fie bine!

china e normal sa ai visele astea...mai ai un pic si scapi...si eu am azi 35 de sapt fix!

cleo nu mai asculta simfonica...tu nu stii ca linisteste bebeii...o sa nasti la 42 de sapt daca ii dai inainte cu simfoneala...baga si tu un rock and roll!

gabitza mai lasa biroul...ca o sa ai timp de munca toata viata...bucura-te de momentele astea ca trec asa de repede...

emycor take it easy mama...ca nasti inaintea lu` Cleo si se supara!

Fetele va pup si va doresc spor la pregatiri!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Salutare!

Fetele am dus pe Pu iepurasul la sat...a fost cumintel cat a stat la noi...a papat tot si a facut kk decat intr-un singur loc...Cri a fost un pic dezamagit ca l-am lasat acolo, insa a vazut si el ce fericit era ca avea iarba la discretie.

Cam smecherasi copiii astia de azi...daca nici in iepuras nu cred!

babyname si noi am petrecut de minune anul trecut in Grecia...fara sa exagerez a fost cel mai frumos concediu. Si am mai fost noi si pe Coasta de Azur, in Barcelona, Florenta, Roma, Venetia, Budapesta, Viena...dar la greci a fost the best.

Dana H sa va traiasca printesa grasunica! Refacere rapida! Teodora Maria bine ai venit pe lume!

Simonix bine ai venit acasa! BB Robert e adorabil...ma uitam la poze si ii ziceam lu` tati ca nu pot sa cred ca vom avea un bebe asa mic si noi! Ai fost norocoasa! Si la odiseea trecuta o mamica era la o cafa pe forum cu 2 ore inainte sa nasca natural al doilea baietel...Aproape ca nu a simtit durere cand a nascut! Ma bucur ptr tine ca ai scapat si esti happy!

Simonacip bine ai venit acasa! Ce ti s-a adeverit presimtirea cu dr de garda! E ok bebe? A venit lapticu`? De strptococ cum scapati?

Cadina tinem pumnii si ptr voi sa se termine totul cu bine!
Va bag si ceva majorete!

De socrate mai stie cineva ceva?

Parca nici pe andreap nu am mai vazut-o...vrem si noi pozele de la intalnire!

Silvia tinem pumnii si ptr voi! O sa fie bine!

china e normal sa ai visele astea...mai ai un pic si scapi...si eu am azi 35 de sapt fix!

cleo nu mai asculta simfonica...tu nu stii ca linisteste bebeii...o sa nasti la 42 de sapt daca ii dai inainte cu simfoneala...baga si tu un rock and roll!

gabitza mai lasa biroul...ca o sa ai timp de munca toata viata...bucura-te de momentele astea ca trec asa de repede...

emycor take it easy mama...ca nasti inaintea lu` Cleo si se supara!

Fetele va pup si va doresc spor la pregatiri!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

daca e adevarata teoria ca muzia sinfonica in linishteshte... atunci sa stii ca de aia nu nasc io. Ca numai clasice am ascultat. Ia sa pun pe tati sa caute in colectia lui ceva: metallica, Amorphis, Sepultura & co. ceva din tineretile noastre zbuciumate!!

39sapt+1 zi soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt bagata intre oale si fac o pauza sa vad ce mai faceti, daca ati nascut cumva careva.
Fierb legumele si carnea pentru salata de beof. Pe tati l-am trimis la cumparaturi, Andrei mai are nitel si mi se suie in cap. Se prosteste si nu ma lasa sa-i pun chiloteii si alearga in fundul gol prin casa, rade de cade pe spate si tzipa de m-a capiat

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza inca o data de la noi,

CUm m-am trezit m-am pus si in priza ca sa fac mancarea de Pasti!!!
Mai trag si eu cu ochiul la voi cum face si GAbitza,(mancu-i curutu lui Andrei)!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Gabitza Deci asta ma astepta si pe mine peste 1 an-2?
Eu am niste nervi de nu stiu pe cine sa ma razbun, ca tati e placat la shopping. Nu pot deloc sa stau in picioare, cum ma ridic, cum ma doare colul rau de tot Si la mine in casa e o mare cocina. Sa vedeti ce ma enervez cand o veni tati si nu o sa se conformeze intocmai indicatiilor mele pt .
Chinabulina, si eu visez numai nasteri si am cosmaruri nu vise frumoase.. Plus ca mi-a aparut temerea sa nu cumva sa se opreasca inimioara lui bb in sapt asta pe care o mai am. Nush' ce mi-a venit
Spor la

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by SilviaPop

Gabitza Deci asta ma astepta si pe mine peste 1 an-2?
Eu am niste nervi de nu stiu pe cine sa ma razbun, ca tati e placat la shopping. Nu pot deloc sa stau in picioare, cum ma ridic, cum ma doare colul rau de tot Si la mine in casa e o mare cocina. Sa vedeti ce ma enervez cand o veni tati si nu o sa se conformeze intocmai indicatiilor mele pt .
Chinabulina, si eu visez numai nasteri si am cosmaruri nu vise frumoase.. Plus ca mi-a aparut temerea sa nu cumva sa se opreasca inimioara lui bb in sapt asta pe care o mai am. Nush' ce mi-a venit
Spor la

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
http://www.flickr.com/photos/24655172@N05/

Silvia,stai linistita in patut,nu mai fi nervoasa,ca doar nu vine Bush in vizita si nu te mai gandii la tot felul de prostii!!Si imi imi trec prin cap tot felul de ganduri negre in legatura cu bebe,dar nu e voie!!!! sa treaca tot!!!!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Carmina, nu te mai gandi la prostii ca dau bataita!!! O sa ai un bebe superb si o sa uiti de tot stresul asta!
Las-o incolo de curatenie. Eu m-am linistit de mult in privinta asta, cand ai copil mic nu mai poti tine curat. De fapt nu curat, ordine mai degraba. Solutia noastra e sa facem curat cate putin si mai des. Si ordine cand se poate. Ca Andrei oricum face rapid totul la loc cu fundul in sus

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza! hop si eu la apel

m-am trezit de la 7, am fost harnicutza, am fost la biserica si m-am impartasit apoi am venit acasa si am bagat somnic pana acu.
azi sunt delegata sa fac prajiturile si ouale umplute, deci, sunt bucatar shef!! de restul, s-a ocupat mama aseara! mi-e cam frica sa ma bag la praji ca sigur o sa bag in gura si ma spurcalesc

dar, asta e... de impartasit m-am impartasit deja, nu??

spor la treburi si fetele ce se pregatesc sa nasca zilele astea, luati-o mai usor ca nu-i foc daca nu e sters parchetul sau gresia

va pe toate, o zi buna!

Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la mine!

La fel ca si Gabi sunt prinsa pana-n gat in ciorbe, droburi si altele, dar am intrat sa vad cine a mai nascut (cine Cleo n-a nascut) si sa vad ce faceti.

Pupic si spor la trebi la toata lumea,
Felicitari pentru laptic de Simonacip

Lori 34+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Am tocat legumele si carnea de vita pentru salata si deja ma rupe burta, mai fac o pauza, am bagat un no-spa. Muraturile le toc dupamiaza si atunci fac si maioneza, iar pe Costi il bag pe post de malaxor sa le amestece pe toate. Mai am de vopsit ouale, dar cred ca le fac atunci cand o dormi Andrei de dupamiaza.

Mergi la inceput