Mamici de mai-iunie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

silvia u rock!!!
ma duc sa ma holbez la carucioare!!

Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

era sa uit!! Silvia take care!!! odihna, odihna si iar odihna...sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Andree27, da C750 parca e, dupa descriere. nu stiu ce e cu "B" ala de la tine.. Dar sa-l folosesti cu mare placere! Vad ca tu ai obtinut cel mai bun pret, totusi.
Ylari, de ce pesimism? de la mine sa-ti revii. Pe mine cand ma apuca iau un body din ala minuscul si ma apuca un drag, mangai burtica si nu-mi mai trebuie nimic. Cand imi mai si raspunde cu o miscare chiar ca sunt numai eu si el in univers
fetelor care ma incurajeaza!
deocamdata stau bine cu moralul, eu sunt cea care o incurajeaza pe maica-mea la tel, s-au inversat rolurile. Ce-o fi cu mine?

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

mai, fetelor, eu de la un timp, numai nasteri visez. cleo, sper ca esti in (drum spre) spital, ca e a doua noapte la rand cand te visez. asa nu se mai poate. pentru orice eventualitate bagam niste
acum serios, de ceva vreme nu mai pot inchide ochii ca vad numai bebelusi, hainute, carucioare, spitale, medici, asistente si moase ... si toate adunate in vise care mai de care mai ciudate, care nu-mi dau pace. la care se mai adauga si niste dureri cumplite de spate si bazin... si uite asa ajung sa bat campii pe forum noaptea

37 fix

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by chinabulina

mai, fetelor, eu de la un timp, numai nasteri visez. cleo, sper ca esti in (drum spre) spital, ca e a doua noapte la rand cand te visez. asa nu se mai poate. pentru orice eventualitate bagam niste
acum serios, de ceva vreme nu mai pot inchide ochii ca vad numai bebelusi, hainute, carucioare, spitale, medici, asistente si moase ... si toate adunate in vise care mai de care mai ciudate, care nu-mi dau pace. la care se mai adauga si niste dureri cumplite de spate si bazin... si uite asa ajung sa bat campii pe forum noaptea

37 fix

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

nicio shansa.
Uite-ma, aici, insomniaca de ser viciu . Ma duc sa imi incalzesc o cana cu lapte.
Nu am mai mancat pasca aseara, tati ne-a rugat, sa lasam dupa Inviere. Ca e pacat ca am reusit sa tin post atata. Dar ma duc sa beau lapte... deci se cam duce postul meu...din pacare nu mai poc de nishte arsuri.
Cenia , te rog sa ne tii la curent. Si nu in tensiune (la 22V). Ma gandesc, ca acolo, departe si singurica ti-e mai greu decat noua.

SilviaPop, inca un pic, da? nici macar 1 sapt nu mai ai. Hai sa facem pe plac lui nenea dr, ca stie el ce stie.

Ylari, mai intai sa te calmez, ecografele au o marja de oroare de 10-15%. Unii dr-i chiar scriu pe raportul ecografic: +/- ceva acolo. Ca sa te incurajez, uita te la lista de pe prima pajina, sa vezi cam ce greutati au puiutsii la nashtere, si sa nu uiti, statisticile asata ca fifitsele cu coditse sunt un pic mai slabute ca baietsii, cu 100-200gr. Oricum, noi scoatem majoretele, da? hai cu contractiileeeee fara numar..fara numar...fara numar... sa inunzi Crangasiul si sa moara de ciuda si Lacul Moriii....

Si pt Cleo ...fara numar fara numar care e cam nebuna...se uita urat la parchetul sters cu mopul acu vreo 2 zile. I-am pus gand rau, parca si asta ar trebui OLEACA mai bine frecat.
Dar o sa fiu cuminte, si cel mult majoretele il vor freca cu pampoanele lor.

Si pt cine mai vrea... si pt cui ii mai trebuie

39sapt+1 zi soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Nu pot sa dorm!!Am niste arsuri si in plus acuma s-a gasit si sa-mi creasca o masea de minte!Ca si asta nu are ce face acuma!!!

Silvia nici eu nu stiu ce este cu B-ul asta ,dar in sfarsit este C750!

Ylari lasa pesimismul si fii barbata!!

Cleo cum esti?Fara numar ,fara numar!!!!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Nu pot sa dorm!!Am niste arsuri si in plus acuma s-a gasit si sa-mi creasca o masea de minte!Ca si asta nu are ce face acuma!!!

Silvia nici eu nu stiu ce este cu B-ul asta ,dar in sfarsit este C750!

Ylari lasa pesimismul si fii barbata!!

Cleo cum esti?Fara numar ,fara numar!!!!

Poze

buna dimineatsa.
Am beut o cana de lapte, si s-au mai calmat arsurile. M-ash duce sa invoc un somn...

39sapt+1 zi soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Du-te linistita ca si eu vrea sa ma duc,ca azi atata am de motrosit in bucatarie si daca nu dorm,nu stiu cine o sa faca!!!
Te pup si fara numar.......!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Buna dimineata!!!!

Am lucrat ieri ca migul......de dimineta paan seara...in sfarsit am pus usile sus si am terminat de zugravit.......am o febra musculara de deabia m-am dat jos din pat......

....vroiam sa va intreb.....cand imi ating burtica, sub buric, am o senzatie de durere ca si o vanataie.....ati experimentat asa ceva?

Daca nu mai reusesc sa intru decat dupa sarbatori vreau sa va pup pe toate si pe bebicii vostri ( indiferent ca sunt in burtica sau deja in bratele voastre) si sa va urez SARBATORI FERICITE!

emycor36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetele!!!

Cleo, te-ai tinut tare cu postul! Eu doar ieri am tinut post si m-am simtit asa slabita...iar seara, dupa prohod, am venit si am bagat cozonac!! si lapte.
Am zis ca e sfarsitul zilei...bla blah.

Doloress, gata a venit laptele la sis!! La spital il hraneau si cu bibe si d-aia nu mai sugea la san asa tare. Acum a supt mai tare si a stimulat lactatia, din cate vad. Azi dimineata, dupa ce am vorbit se ducea sa bage pompa sa goleasca sanii.

Cat priveste vopseaua de oua, eu zic ca o poti folosi daca ouale nu sunt crapate si, dupa ce le cureti nu au urme de vopsea. Oricum, din cate stiu termenul de expirare se pune cu putin inainte de expirarea propriu-zisa a produsului... Si oricum...nu mananci vopsea. cureti coaja.

Dana H, felicitari, mami, sa traiasca Maria Teodora si sa se faca mare si cuminte!!

Aldaesme, multumim ca ne-ai tinut la curent!

Simonix, felicitari pentru nastere, pentru nasterea usoara, pentru ca nu ai epiziotomie si pentru bb Robertzel frumusel care-ti seamana tare!! Succes in a-l convinge ca e mai buna tzitzi decat laptele de bibe. Si, pentru ca aveai regrete, uite de la mine, retroactiv:

Iulia eu nu te sfatuiesc sa vorbesti tu cu un alt medic, mai ales la varsta ta de sarcina. Daca medicul tau pleaca cumva in concediu cand nasti tu, il rogi frumos sa te lase pe mana unui coleg de-al lui, astfel nu te desprinzi nici de cel care ti-a supravegheat toata sarcina.

Cenia ce norocoasa esti ca ai pragul durerii undeva f sus!!
ce as vrea si eu asa! Pai sa bagam majorete!! Hai, Cenia!

Silvia, of, of, draga de tine, sa stai consemnata in pat tot Pastele!! Hai ca mai ai putin, 30 aprilie e la o aruncatura de bat. Macar te pregatesti serios pentru serile de nesomn de dupa.

Elenuca tu ce mai faci, iubita?

PS Si sa nu uit: Hai Cleo!!

Laurita 37, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput