Uleiul de palmier
Raspunsuri - Pagina 4
raluxas spune:
Am folosit ulei de palmier cred ca vreo un an si am fost super incantata. La inceput eram chiar dezamagita ca nus e prajeau mai repede ce aveam eu in tigaie. L-am folosit si la friteuza si merge refolosit de mai multe ori fara sa se ingroase sau sa capete gust si miros de la alimente.
Cand fac aluaturi unde tb pus ulei sau margarina eu pun ulei de palmier si intr-adevar ies fragede si cresc destul de bine.
Mai nou folossc un ulei de floarea soarelui cu rapita ( vegetal). Initial am cumparat fiindca era cel mai ieftin, apoi pentru ca este mai usor, este si el rafinat si al fel nu se arde la fel de repede precum cel obisnuit. Nu am vazut pe nicaieri ulei de rapita( doar rapita).
kid2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcm kid uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=65446 discutii despre canola ....si alte uleiuri. www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii |
multumesc mult, MCM
bb2
catalina2307 spune:
Eu folosesc numai ulei de masline. La orice. Iar cand vreau sa prajesc cartofi ca sa nu consum 2l ulei, tai cartofii feliute mai groase, ii usuc cu un servetel, pun ulei masline si bag la cuptor.
Si il cumpar de la importatori direct si costa mult mai putin (ultima oara am dat 260ron pe 15 l). 15l imi ajung cam un an.La gatit se pune mult mai putin decat uleiul obisnuit. Asa m-au invatat si pe mine "maslinarii' greci. Dar poate stiti si voi toate detaliile date de mine si vin eu acum sa va barai la creier.
Ajuta-le si tu pe cele care viseaza sa fie mame.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html