Uleiul de palmier
 
  
 
  
  
   Ieri am prajit prima data niste cartofi in ulei de palmier si sunt foarte incantata.
 Ieri am prajit prima data niste cartofi in ulei de palmier si sunt foarte incantata.
Nu are un miros specific, nu are un gust , nu fumega si nu a stropit aprope deloc.
Sunt foarte incantata de acest ulei si il voi folosi cand prajesc cartofi, chiftelute, snitele etc.
Daca folositi acest ulei e bine sa-l tineti la caldura (peste 20 de grade) altfel se face ca o margarina si e greu de scos din bidonel.
Vi-l recomand cu caldura sa incercati!Pe langa ca e avantajos mai e si sanatos.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
  
  
Raspunsuri
 
  
 
  
  
   liliac1 spune:
liliac1 spune:
 Sincera sa fiu, acum cateva zile mi-am luat si eu, ca "inecata", un bidon de 3 l de ulei de palmier. Nu stiu de ce (ba stiu... mi-a placut f mult ambalajul dar si ideea!!) Nu l-am folosit pana acum ca nu eram convinsa ca e bun de ceva. 
Acum ca am citit ce-ai scris tu,  mi-a venit inima la loc, ca n-am aruncat banii de-aiurea. Deci e bun!!
 mi-a venit inima la loc, ca n-am aruncat banii de-aiurea. Deci e bun!!
Fetele mele, dati-mi idei/solutii, nu de alta, dar am 3 l!

 
  
 
  
  
   Sasha.p spune:
Sasha.p spune:
 Liliacule - ce ai trei ? Trei bidoane ?
Uleiul il folosesc de mult si intr-adevar este foarte bun, mai are si avantajul ca il poti refolosi fara probleme (are nu stiu ce ingredienti care nu permit degajarea toxicitatii ca urmare a folosirii repetate).
Daca se intareste puneti bidonul (inchis fireste) sub jet de apa fierbinte.
Atentie : a nu se folosi la icre, de exemplu, ca se intaresc dupa ce le puneti la frigider ( adica se fac beton, nu se intaresc !!!!) - experienta proprie 
 ....
....
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
 
 
  
 
  
  
   LoraG76 spune:
LoraG76 spune:
 Dar ulei de rapita ati folosit vreodata pt. gatit? Eu am cumparat astazi, la insistentele matusii mele careia un medic oncolog din Israel i-a spus ca e singurul ulei care nu e cancerigen. N-am nici cea mai vaga idee ce gust are, insa o sa-l incerc si va spun.
Lora, mami de Iustina
 
 
  
 
  
  
   deeapui spune:
deeapui spune:
 Stiam de uleiul de porumb ca e ft sanatos, dar asta de palmier suna bine.
Deea 37+  ,  www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex  si Bianca Elena
37+  ,  www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex  si Bianca Elena 
 
 
 
  
 
  
  
   anca_27 spune:
anca_27 spune:
 Am vazut si eu pe rafturi ulei de palmier, insa n-am avut curajul sa incerc. Am incercat in schimb de porumb, insa nu-mi place, sare in toate partile cand se incinge, mi-am nenorocit peretii. Mirosul e de porumb cand se incinge, insa am facut in el snitele de pui si nu aveau deloc gust de porumb, si erau si fte pufioase. Poate o fi de mai multe feluri si l-am luat eu tocmai pe cel `saltaret`.
Pupici!
_
There is a crack, a crack in everything 
That's how the light gets in. (L. Cohen)
 
 
  
 
  
  
   redai spune:
redai spune:
 Asi de unde ai liat uleiul din CLuj? Ma intereseaza si pe mine sa cumpa. David
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".
 
 
  
 
  
  
   asi spune:
asi spune:
 De la Metro.
Anca uleiul de porumb nu e bun pentru prajit.Se foloseste mai mult pentru salate.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

 
  
 
  
  
   Morgano spune:
Morgano spune:
 In Cluj la Cora, pe langa cel meditarenean de la Floriol. Eu sunt fte multumita de el. Nota 10 pentru lipsa de miros, stropi, fumarai si duhori 3 zile.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

 
  
 
  
  
   anca_27 spune:
anca_27 spune:
 Mersic asi, acum aflu si eu.
_
There is a crack, a crack in everything 
That's how the light gets in. (L. Cohen)
 

