CRESE ANGLIA

CRESE ANGLIA | Autor: didilar

Link direct la acest mesaj

BUNA SEARA MAMICILOR.
SUNT DIDILAR (GEORGE) SI CURAND MA VOI ALATURA VOUA CELOR DIN MAREA BRITANIE.
MA BUCUR K EXISTA ACEST SITE
AM SI EU O INTREBARE PT CELE CARE AU COPII DE 3 ANI.
CUM E CU CRESELE SAU GRADINITELE PRIN LONDRA?
CAT SE PLATESTE SAU CUM SE PROCEDEAZA ACOLO CU ACESTI PRICHINDEI?

SUNT NOU SI PE SITE SI IN ANGLIA SI MA INTERESEAZA SA STIU CUM E CU ACESTE CRESE.VREM SA LUAM BAIATUL CU NOI IN ANGLIA SI SA-L INSCRIEM LA O CRESA,DAR NU CUNOASTEM PREA MULTE DETALII.
MA POATE CINEVA AJUTA CU ACEST RASPUNS.
PRECIZEZ CA VOM LOCUI IN KINGSBURY,LANGA STADIONUL WEMBLEY
MULTUMESC MULT

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna, Didilar...exista un topic al romanilor in Marea Britanie aici...poate ar trebui sa scrii si acolo, intrucat sunt fete cu mai multa experienta intr-ale mamiciei prin uk...

Din cate stiu eu...la cresa ti-l ia gratuit doar 2.5 ore/zi pana incepe scoala...in cazul in care cauti program prelungit va trebui sa platesti...preturile variaza...unde m-am uitat eu era in jur de 700 lire/luna...ceea ce mie mi se pare mult!...In fine, Mada iti poate da mai multe detalii, poate chiar si un link cu info, caci ea tocmai a inscris fata la gradi!...Pana una alta, bine ai venit!

Edit: Mai poti arunca un ochi www.direct.gov.uk/en/Parents/Preschooldevelopmentandlearning/NurseriesPlaygroupsReceptionClasses/index.htm" target="_blank">aici...extrem de util!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Eu poti sa-ti spun ca dupa ce face copilul 3 ani poti prinde un loc la o gradinita de stat, dar e gratis numai 2.5 ore si uneori poti sa-ti spuna ca nu au loc pentru el 5 zile pe saptamina ci doar 2 zile, etc. Oricum nu cred ca te ajuta prea mult faptul ca ti-l tin 2.5 ore. Restul pina la 10 ore, atit cit ai nevoie sa te duci si sa vii de la servici, platesti de te indoi, undeva intre 800-1000 pe luna. In anul cind implineste 5 ani merge la scoala si acolo sta putin peste 6 ore, deci platesti un childminder sau after school (daca ai noroc sa aiba scoala asa ceva) inca vreo 4 ore. Este foarte scump childcare-ul in aceasta tara. Am inteles ca e cel mai scump din Europa si eu sint deacord cu asta!

Mergi la inceput