PCOS (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Gaby77,
Sper ca te-ai simtit bine si te-ai relaxat in concediu. Welcome home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Ce mai faceti? Pe aici nu a mai ramas nimeni?
La noi ,cele cu ovare micropolichistice este foarte greu.......
parca nu mai suport.........mi-am pierdut de tot speranta.....

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdoral spune:

intradevar gudinde,eu am senzatia ca "mai e si altceva"de nu-mi vine c.m. nici acum.ma gandeam ca in prima luna corpul a reactionat la metformin si a venit c.m. singur dar apoi s-a obisnuit cu el si nu-si mai face efectul.desi prolactina e f. buna recunosc ca nu mi s-a dat sa fac si hormonii tiroidieni fiinda la echografia tiroidei ea arata normala si oricum cred ca as avea ceva simptome daca as avea probleme cu ea.
gaby vroiam sa te intreb :ce intelegi tu prin testosteron mare?cat de mare este la tine de ai tratament cu dexamethasone?pt. ca la mine are val. de 1,01.iar hirsutismul este moderat si nu e suparator.inca ceva :cand am facut testosteronul pe buletinul de analize mai apare o valoare la acesta 3,51 dar nu stiu ce reprezinta si eventual daca este mare sau are val. buna.
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

avdoral,

Nu se pune problema ca (virgula) corpul sa se obijnuiasca dupa o luna cu metforminul si sa nu mai reactioneze. Eu iau metformin de niste ani buni si functioneaza. La un moment dat m-am oprit ca sa incerc un tratament naturist, dar intr-un final am revenit la metformin.

noname,

Speranta moare ultima! Exista solutii pt PCOS. La unele femei e mai simplu, la altele mai complicat, unele raman mai repede, la altele sunt si alte probleme asociate, dar SE POATE.

Deci, capul sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby77 spune:

Buna dimineata!
gudinde m-am odihnit in concediu si a fost frumos desi in prima saptamana a pluat. Planurile mele cu stimularea inainte de concediu au esuat pentru ca mi-a venit cm cu cateva zile inainte de a pleca si nu mai aveam suficient timp, asa ca incep luna asta.
avdoral la mine testosteronul parca era 1.07, sigur peste limita, iar in 7 zile de dexametazona mi-a scazut sub limita. Nu stiu exact limitele pentru ca prima mea analiza era facuta la Medicover, care are alt sistem de raportare. Oricum tratamentul mi-a fost recomandat dupa analiza testosteronului impreuna cu analiza dheas-ului care din cate am citit in articolele despre dexametazona se influenteaza unul pe altul. Dupa cele 7 zile si dheas-ul scazuse in limite normale. In ce priveste pilozitatea excesiva, nu pot spune ca am probleme prea mari, cel mult cele 2-3 fire care mi-au crescut in barba, dar am observat ca dupa tratamentul cu dexa cresc mai rar si mai subtiri.

succes
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dria spune:

Buna dimineata!!
Haideti sa va spun ce-am mai constatat dupa ultima vizita la doctor...va spuneam data trecuta ca a erupt foliculul si nu prea am fost pe faza, iar acum mi-a spus doctora ca pe partea dreapta am o mandrete de folicul de 17x21, ea vroia sa ajunga la 18x22, mi-a mai facut un gonal si o recomandare calduroasa in fiecare zi. Sincera sa fiu n-am crezut ca e asa de greu dar acum e mai mult decat un stres aceasta "activitate" de fiecare zi, dar ne conformam sa vedem ce-o iesi. De azi incep sa iau si duphaston, suport pt o eventuala sarcina.

Vroiam sa va mai povestesc ce am vazut aseara cand m-am dus sa fac injectia. M-am dus la "sectie" cum e la noi, iar acolo este amenajat un hol de asteptare, foarte frumos, cu canapele, fotolii, civilizat...si tocmai nascuse o femeie, araboaica si se adunasera in hol toti barbatii din familia ei si se felicitau, serveau cu bomboane si cafea lumea pe acolo. Mi s-a parut o chestie super, tinand cont de faptul ca la noi in Romania lucrurile stau cum stau si in acelasi timp ma gandeam cand o veni ziua sa-l vad si eu pe al meu sot cinstind lumea pe acolo.

Noname capul sus, si nu-ti pierde speranta, va venii si soarele pe strada ta, stii cum se spune, ca daca crezi in ceva 50% din treaba e deja rezolvata.

Va pup pe toate si sa aveti o zi minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

dria, poate un pahar de vin rosu va ajuta. Vorbesc din propria experienta. Si oricum nu afecteaza nimic cand consumi alcool chiar atunci.
Noname, nu-ti pierde speranta.

Eu nu am PCOS, dar cica as avea ovarele micropolichistice, dar am raspuns bine la stimularea ovariana. Dr. nu s-a impacientata din cauza asta si in perioada tratamentului (pentru FIV) am luat metformin. Oricum problema la mine e de fapt la sot.
A, si am avut un FIV reusit, deci se poate. Pacat doar ca sarcina s-a oprit din evolutie.

Eu va tin pumnii sa reusiti!

Mergi la inceput

Moniland, un pahar de vin rosu ar fi mai mult decat binevenit, dar de unde sa-l iau ca pe aici nu e strop de bautura, e interzisa prin lege, poate un pahar de suc de struguri, suc care se vinde foarte frumos ambalat in sticle de vin ca ale noastre iar la prima vedere chiar ai jura ca-i vin.

"Ai grija ce-ti doresti ca ti se poate intampla"

Mergi la inceput

MOniland, stiu ca nu te-ar incalzi cu nimic sa-ti spun ca-mi pare rau ca treci printr-o asa situatie, dar iti doresc sa fi tare si sa ai putere sa o iei de la capat, minuni se intampla in fiecare zi.

"Ai grija ce-ti doresti ca ti se poate intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dria, am citit Targoviste .
A, si in legatura cu partea a 2-a s-a intamplat anul trecut si acum sunt bine chiar daca din cand in cand imi amintesc ce frumos putea fi. Dar va veni si timpul acela.

Mergi la inceput