Copiluti de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
robotzica cucului spune:
La multi ani, Delia!
Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si sa aduci la randul tau numai bucurii celor care te iubesc!
Paste fericit tuturor!
monicica spune:
La Multi Ani DELIA, sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si sa ai noroc!
Paste fericit!
Monica&Rob
saryta spune:
La multi ani! Delia - multa sanatate si bucurii.
Paste fericit! si fie ca lumina Invierii sa va aduca in case toata linistea care o doriti!!!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
nelia spune:
Asa... nu stiu ce ati scris, nu stiu ce mai faceti, nu am timp sa stau sa citesc asa cum as vrea, dar... am intrat pentru ca stiu ca acum trei ani s-a nascut o printesa, frumoasa si ciocolatie, energica si isteata foc. Se numeste Delia si vreau sa-i urez o viata in care sa aiba parte de tot ce e mai frumos pe lumea asta. Bianca, draga sora mai mare, tati - mindru posesor de trei gratii si Loreen, fericita mamica de doua fete frumoase foc, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si fericita si sa va bucurati de ea.
La multi ani, Delia!
Am aruncat un ochi in urma, cautind vesti despre Sufletzica, Denisa si Gabitza, burticutzele noastre care mai au putin de tot.
Felicitari, Adela!
Bine ati venit acasa si refacere usoara! Sper din tot sufletul ca tu si bebe sinteti bine si va doresc sa fiti in continuare sanatosi si fericiti impreuna.
Denisa, asteptam vesti despre voi. Pina atunci m-am bucurat ca sinteti bine.
Gabitza, ma gindesc cu emotii la tine! Am citit ca esti deja acasa si te bucuri de clipele de liniste pe care le mai ai. Inceput de gradinita usor lui Andrei.
Am mai retinut ca Tdia ajuns in Romania dupa un drum greu, sedere cit mai placuta! Si ca Monu si fetele sint bolnave - sanatate multa! Depsre atmosfera locului unde s-a mutat Newmami, super! Si cam atit, pentru ca am citit in viteza mare, in timp ce scriam deja la acest mesaj.
Beatrice, si lui Alex la fel! Am vazut aranjamentul, frumos.
Eu anul asta, din cauza ca sint fff ocupata si stresata cu scoala, am hotarit sa nu ma agit prea mult, asa ca, am dat comanda de un cozonac si o pasca la un magazin romanesc de aici, am fost astazi si le-am luat, arata super! Voi vopsi citeva oua cind se trezesc fetele, am pus friptura (de pui si de vitel, ca nu mincam nici unul miel sau oaie) la cuptor si un drob din ficat de pasare cu multa verdeata (pentru mine, ca ai meu nu maninca nici unul ficat)... mai fac o ciorba de vitel (cu bors romanesc!) si o salata beuf, miine un piuré de cartofi si o salata... si gata Pastele! Sanatosi sa fim! Dar in seara asta vom merge, pentru prima data de cind sintem aici, la biserica! Astazi am fost si mi-a citit ce se citeste la lauza, dupa ce naste, am culcat fetele ca sa fie odihnite si vom merge doua ore, sa ascultam un pic de slujba, sa luam lumina si sa venim acasa sa ciocnim oua impreuna. Inainte de culcare, i-am povestit Agatei tot ce reprezinta Pastele pentru noi si vreau sa-i arat practic.
Nu facem ziua Tudorei, dar luni dimineata ma duc sa-i dau comanda de doua torturi de inghetata, unul pentru gradinita si unul pentru seara acasa, cind vor veni nasii ei, ca sa-i cintam la multi ani. Nu stiu e imagini din desene animate au, ea a vrut Bambi si Mowgli, dar sa vedem, totul e sa fie pink! Ii vom face la anul petrecere mare, cind speram sa aiba mai multi prieteni la gradinita, sa avem pe cine invita.
Si simbata e botezul, luni dimineata ma duc cu nasa la cumparaturi in magazinul nostru preferat, Orchestra. Vreau sa le iau si fetelor doua rochite pentru aceasta ocazie speciala, sper sa-mi ajunga banii pentru tot ce vreau sa fac.
Sa va mai zic si de scoala!?! Mai bine nu, ca sint stresaaaataaaa! Totusi, la singurul test de la ambele cursuri la care am primit nota, am luat 95%... si am muncit mult, mai mult ca in celelalte sesiuni la teme, sper din tot sufletul ca si bine. Cind ma relaxez, va povestesc ce am mai aflat studiind pentru aceste teme, lucruri noi si fff interesante. Acum va las, nu inainte de a va ura:
Paste fericit!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
mynicegirl spune:
Dragutzelor, va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi, un spirit curat si luminat si cu cadouri multe:)!
La multi ani Delia!
denisa73 spune:
HRISTOS A INVIAT! PASTE FERICIT!
Maine vine pe lume prin cezariana,micul print "GABRIEL".
Iti doresc din tot sufletul sa vii sanatos,puiul meu mic!
Va pupic dulce si Doamne ajuta sa ne intalnim din nou cu bine!
37+ GABRIEL si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
gusta spune:
Delia la multi ani ,multa sanatate sa ii aduci lui mami si lui tati numai bucurii si sa cresti mare si tot ce iti doresti si sa asculti de surioare Bianca.
Bine ai venit acasa Adela.
Paste Fericit si sarbatori fericite.Hristos a Inviat.
Marilena si Mara Augusta
loreen spune:
Hristos a Inviat...
Multumim mult pentru urari...nu stiu cand au trecut acesti trei ani dar ii regret pentru frumusetea lor...
Paste Fericit, Imbelsugat si linistit...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Adevarat a inviat! Paste fericit, mamici si copiluti!
Sa va arat si cum a fost micul nostru dejun de Paste, vedeti www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-04-27" target="_blank">aici.
Sa aveti o duminica a Pastelui foarte frumoasa si senina in suflete!
Sper ca v-a gasit cu bine
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
babygirl spune:
Hristos a inviat! Va doresc tot ce-i mai bun pe lume.
LA MULTI ANI, DELIA!!!! Sa cresti frumos, sa cresti armonios, sa ai parte de lucruri bune.
Mi-a fost teribil de dor de voi!
Nu mai am timp nici sa respir. Dar nu cred ca m-as plange din acest motiv. E greu, dar e bine. Daca v-a fost dor de noi, puteti sa vedeti ultimele noastre poze aici